Evet bu tabiki en iyi seçenek ama öncesinde ben bu durumun üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.Evlilik terapisti yardımcı olabilir bence
Bu durumu kabul etmeniz ve çözüm aramanız çok güzel ama tek başına üstesinden gelememissiniz ki buraya yazıyorsunuz...Evet bu tabiki en iyi seçenek ama öncesinde ben bu durumun üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.
Evet aradığını söylüyor ama ben ödemelerimizi vs hallettiğim için de hiç aceleci davranmıyor.. Beni asıl sinirlendiren şey de bu rahatlığı zaten.Çok basit
Şuan yaptığın şeylerı eşine yapma.
Adam çalışmıyor dıye üzerine bu kadar gidilmez onunda bir gururu vardır.
İş arıyormu pekı ?
Teşekkür ederim olumlu eleştiriniz için.Bende de olur ara ara
Ama bakıyorum fazla coşmuşum kendimi dizginlemeye çalışıyorum
Sende yapabilirsin
İşe yarıyor
Önemli olan öz eleştiri yapabilmek, yapmışsın.
Rica ederimTeşekkür ederim olumlu eleştiriniz için.
Evet aslında bu öfkemin temeli bu ...Eşiniz çalışmıyorsa eşyalarını toplayacak, evin eksiklerini kontrol edecek..
Sorumsuz bir adam olmasa sanırım siz de böyle davranmazsınız..
Şımarık büyütülmedim hayır , ve ailemde kavga oranı da her ailede olabilecek kadardı ...Kesinlikle senin yetiştiğin aike yaoinda sorun var. Ya ailen cok kavga ediyordu. Ya da senin her istediğini yapıyorlardı. Samiimi olarak söylüyorum tepki vermiyorum suan.
Evet aslında bu öfkemin temeli bu ...
Ben işteyken onun da benim yetişemediğim şeyleri tamamlayabilmesini istiyorum haliyle ama eve geldiğimde daha akşamki bardakları vs aynı yerde gördüğümde ister istemez sesim yükseliyor ve tepkimi bu şekilde gösteriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?