- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Sorduğum sorular hep cevapsız ..İlk önce derdinin ne olduğunu anlamanız lazım..
Odak noktası başka bir yerde ozaman. Aklını fikrini dağıtmaya calısıyor. Rahatsız olduğu konu var sanki çözümü yok gibi düşünüyor. Embesil bir erkek tablosuSorduğum sorular hep cevapsız ..
Misal Ali sana sordum farkindamisin diyorum ..
Hı hı diyor ..
Ağır bir işte çalışiyor ve dikkat gerektiren sesli bir ortam ..Niye odalarınızı ayırdınız ki?
Eşiniz gelsin, güzelce akşam yemeğinizi yiyin ve ortadan kaybolun.
Dışarı mı çıkarsınız, 2 saat banyo mu yaparsınız ya da mantı mı açarsınız, sizin bileceğiniz iş.
Çocuğunuzla zaman geçirmek zorunda, iki mıncıklamayla baba olunmaz.
Eğer ki beden gücünü kullandığı bir iş değilse öyle yorgunluklara falan inanmıyorum, çocuktan kaçmak için yeni nesil babaların bahanesi, hep yorgunlar.
E doktora git o zaman baksın değerlerine, Allah Allah!
Çocuğunuzun ne günahı var yahu..
Konuşarak anlaşma taraftarıyım ..Odak noktası başka bir yerde ozaman. Aklını fikrini dağıtmaya calısıyor. Rahatsız olduğu konu var sanki çözümü yok gibi düşünüyor. Embesil bir erkek tablosu
Çocuklu bir annenin yaptığı işten daha mı ağır?Ağır bir işte çalışiyor ve dikkat gerektiren sesli bir ortam ..
Oğlum gece çok uyanıyor yanıma geliyor besigine tekrar gidiyor derken ..
Eşim uykusuz kaldığını söyledi ..
Gece uyuyamadigini söyledi ..
Hamileyken karnina carparim diyordu ..
Genelde zaten çamaşırı akşam bulasigini yada dışarı çıkmam gerekiyorsa eşimi beklerim ama biraz geç kalıyim hemen arar ..
Yada kendi telefonunu alır .
Çocuğun önüne oyuncakları yigar çocuk döker saçar ..
Oğlum herşeyden değerli çünkü ..Agır bir iste CALISMAK cocugunu sevmeye oynamaya engel degıl, kafeye kosa kosa gıtmıs sekil a.
Kendinizi kandırıyorsunuz. Kendinizden neden gectınız kı?
Mevzu senın ıcın neyın degerlı oldugu degıl, kocan ıcın neyin degerlı oldugu.Oğlum herşeyden değerli çünkü ..
Sanırım onunla tam anlamıyla ilgilense ..
Bu konuya bu kadar takilmazdim sanırım ( Malesef)
İlk önce sakince konuşmak istediğini söyle bakalım seni dinleyecek mi? Dinlemezsem yık ortalığı gitsin.. Zaten dağıtmış dağıtıcağı kadar.Konuşarak anlaşma taraftarıyım ..
Ama malesef iletişim kuramiyoruz ..
Ben içimde biriktirip biriktirip 2.3 ayda bir patlama yaşıyorum ..
Geçiriyorum sanırım 40 dakika önce yaşandığı için bir sınır anı bu konuyu açtım ..Bu şey değil mi ya, çocukla birlikte artan sorumluluklardan kaçmak için sürekli işi olan, yorgun olan, zart olan zurt olan koca kişisi.
Valla arada sinir krizi geçiriverin bakın nasıl korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?