- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Böyle de zoraki yaptırmak mutluluk verirmi sizce?Al karşına konuş demiycem, anlamaz, dinlemiş ve anlamış gibi yapar. Boş yere kendini yıpratırsın izah edicem diye. Direkt ekşına geçmek gerekiyor bu tarz adamlara karşı. Mesela yarın pat diye odalarınızı birleştir, birlikte uyuyun artık. Geldiğinde görsün, o konuyu açıp sormadan sen açıklama yapma.
Filmdelisi çok güzel söylemiş yukarda, o gelince yemekten sonra bırak çocuğu yanına, direkt duşa gir bişey söylemeden. Gelir seslenirse banyodayım dersin, aceleyle çıkmaya da çalışma sakın. Aç videoyu spor yap yemekten sonra. Evi otel gibi kullanmasına engel olacak ne varsa yap.
Haftasonu ev işleri için yardım iste veya birlikte çıkacağınız planlar yap biraz emrivakiyle gezmeye götür. Her şeye rağmen tepkisizse, olmuyorsa ozaman düşünmeye başlarsın bazı şeyleri.
Böyle de zoraki yaptırmak mutluluk verirmi sizce?
Aktif diyemem ama yokta degilSoran oldu mu bilemedim cinsel hayatınız nasıl?
Bilemiyorum ben düşünmedim aslında bu konuyu hiç telefonu hep ortadadır hiç birşeyini yakalamadim.Yani , üzgünüm bunu söylediğim için ama çok aşırı aldatan erkek tablosu bu .
Misal veriyorum bana ağzı dili olmayan adam eltim arayınca muhabetler sohbetler ..Kısaca sizden ve çocuğunuzdan başka herkese her şeye enerjisi ve vakti var, yorgunluğu bitek size.
Çocuk planliydi 5 seneyi geçkin gördüğüm tedavi sonrasında oldu .Klasik cocuk olunca esi ikinci plana atan kadin modeli..E haliyle adam da ikinizden sogumus..Dogru yanlis demiyorum ama kocanizi basta dislayan sizsiniz zaten..Neden kendiniz icin ben neyse de dediniz diyen kisiye "oglum herseyden onemli" cevabini veriyorsunuz? Neden bu oncelik siralamasi?Esinize de once oglum sonra sen imaji ciziyorsunuz degil mi?Bu sekilde devam ederseniz bu sorunlsr katlanarak buyur..Acaba bebege hazir degil miydiniz?
Bende böyle düşünüyorumGeldi dus aldi uykum var deyip yataga gecti kismina kadar normal dedim sonucta yoruluyor, ama yataga gidip uyucam deyip tlf la oynamasi ve cagiran arkadasina kosa kosa gitmesi falan... bu adam bi sana gelince yorgun bence
eşiniz kilolu mu 85-90 kilo olunca bir hastalıkları çıkıyor.altta da tembellik varsa bu yorgunumlar ilerde bir hastalığı çıkacağının habercisi olabilir..Allah sabır versin bizim durumumuzda olanlara.İyi akşamlar hanimlar ..
Benim sorunum ilgisizlik
Hiç bir şekilde sevildigimi hissetmiyorum ..
Çok uzatmak istemiyorum aslında ..
Çocuğuma hamileyken esimle yataklarimizi ayırdık ..
Ve hep meskul ..
Hep uykusu var ..
Hep yorgun ..
Hep dokundugum yeri ağrıyor ..
İşten geç geliyor anlıyorum ..
Yorgun geliyor onuda anlıyorum..
Ama bende zamanında çalıştım herşeye yetebiliyordum ..
Kapıda karşılıyoruz hoşgeldin oğlum baba baba baba sarılıyor boynuna atlıyor ..
O duş alıyor yemek yiyor ..
Sigara kahve keyfi derken geldikten 1 saat sonra yanımıza geliyor ..
Oğlumla yarım saat bir saat ilgileniyor ..
Sonra hemen uykum var yorgunum diyor eline telefonu alıp yatağına geçiyor ..
Birkaç saat telefonla oynuyor kahve içelim çocukla oyna vs asla yok hep aynı şeyi yaşıyoruz ..
Bugünde aynı olayları yaşadık tam yatağına gitti çok yorgunum başım ağrıyor diye ..
Ve arkadaşı aradı bizim evin altındaki kafedeymis çağırdı gitti hemen koşa koşa ..
Ve gece 1 de geldi eve .
Geçen bir tartışma esnasında tamam kendimi geçtim ama çocuğuna vakit ayır istiyorum diye baya patladım ..
Bu konuda cok haklisiniz. Erkek baska kadin dusunuyorsa kesinlikle yatagi ayiriyor ama konu sahibinin durumu bana farkli geldi. Vurdum duymaz, ozel hayati rutine bindirmis, hayattan cok istegi olmayan, mevcut durumu ile yetinen bir erkek tipi gibi geldi.Üzülerek söylüyorum yatak ayıran erkekler genelde sağlam pabuç olmuyor takipte kalın bence
İnşallah öyledir rabbim herkesin yuvasına huzur versinBu konuda cok haklisiniz. Erkek baska kadin dusunuyorsa kesinlikle yatagi ayiriyor ama konu sahibinin durumu bana farkli geldi. Vurdum duymaz, ozel hayati rutine bindirmis, hayattan cok istegi olmayan, mevcut durumu ile yetinen bir erkek tipi gibi geldi.
Konuyu takipteyim. Benzer bir cins bende de vardi
[/QUOT
al bende de o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?