- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Çıkıp ne yapmayı nereye gitmeyi düşünüyorsun planlamadam bir iş yapmanı tavsiye etmemTelegram da kullaniyor ya ben bu adamdan her şey bekliyorum yarın cikicam insAllah bu evden
Yok ben biliyorum ya e
Bilmiyorum kimsem yok öyle buraya yazmak geldi içimden aileme demedim dememem de onların bana bekarken faydası olmadi
Şiddet varsa otesini berisini konusmaya gerek var mi? Isterse 10 kadinla aldatsin. Şiddet gosteriyor size. Onemli olan bu.Şiddet görüyorum zaten 23 yaşındayım. Konuşmama izin vermiyorki
Öncelikle ne yapacağınıza karar verin bence eğer ayrılma konusunda ciddiyseniz darp raporu alın ve delil toplayın. Eğer ayrılma konusunda ciddi degilseniz darp raporu alıp veya yüz göz olup yine de affedecesekseniz o zaman daha korkutucu şeyler yaşanabilir. Karar vermek gerekŞiddet görüyorum zaten 23 yaşındayım. Konuşmama izin vermiyorki
Ya öyle iddia bitcoin falan onları biliyorum onlarla alakalı değil annesi beni hiç istemiyor sevmiyor bende annen istemiyor dedim evlenmeyelimmseni seviyorum dedi bırakmadı annesini mi özledi artık bana böyle yapiyorDaha cok yenisiniz.
Görücü usulü mü evlendiniz?
Açıkca alın karşınıza konuşun suçlamadan sakince.
Iddia bitcoins filan olabilir sizden gizliyordur.
Çok dogru bir an önce kurtulmaliyimŞiddet varsa otesini berisini konusmaya gerek var mi? Isterse 10 kadinla aldatsin. Şiddet gosteriyor size. Onemli olan bu.
Öncelikle ne yapacağınıza karar verin bence eğer ayrılma konusunda ciddiyseniz darp raporu alın ve delil toplayın. Eğer ayrılma konusunda ciddi degilseniz darp raporu alıp veya yüz göz olup yine de affedecesekseniz o zaman daha korkutucu şeyler yaşanabilir. Karar vermek gerekaz
Ben bu hayata gelmişim diyeyeyim anne baba bir tuhaf sadece kardeşlerime bı bagimliligimmvar onları dusunuyorumm isim yok henüz uni okuyorum. Bu sene bitecek bu şekilde iş güç olmadan evden çıkmak çok zor çok kotu bir durum kafam karma karisik yapamıyorum bu evdekeske yardım edebilsem cok uzuldum. bir işin meslegin veya calısma sansın var mı, yani kimseye maddi olarak bagımlı olmadan yasayabilir misin, yani bu adamla ömür gecmez daha cok gencsinkendine yazık, bosan dicem amanasıl bir cevrede yasıyorsun ailen nasıl bilemiyorum normal sartlarda bosanmanız lazım :/
Uzun uzun yazmayı sevmiyorum kısa ve öz yazdım tabiki daha fazlası var oturup izlemiyorum elbette ama konuşmada pek izin verilmiyor verildiğinde de inkar etme bir sarılma öpme. Bu kadar.aslında yazdıklarınızdan çok daha fazlası var ama pasif bir duruş sergiliyorsunuz gibi geldi bana. sanki yaptıklarını sadece öyle izliyormuş gibi. hiç konuştunuz mu onunla, bunları yüzüne vurdunuz mu?
Uzun uzun yazmayı sevmiyorum kısa ve öz yazdım tabiki daha fazlası var oturup izlemiyorum elbette ama konuşmada pek izin verilmiyor verildiğinde de inkar etme bir sarılma öpme. Bu kadar.
kimse annesini babasını kardeşini özleyipte yanındakine,eşine şiddet uygulayamaz bundan sizi sorumlu tutup size mesafe koyamaz.Ya öyle iddia bitcoin falan onları biliyorum onlarla alakalı değil annesi beni hiç istemiyor sevmiyor bende annen istemiyor dedim evlenmeyelimmseni seviyorum dedi bırakmadı annesini mi özledi artık bana böyle yapiyor
Telefonunu bir şey yapıp ele geçirin ve konuştuğu kişiyle konuşma görüntüsünü alın. Daha sonra da şiddet uyguladığına dair rapor alın doktordan.Davada bunlara ihtiyacınız var. Kurtulabilirsiniz, daha çok gençsiniz. Böyle bir şerefsiz için hayatınızı karartmayınŞiddet görüyorum zaten 23 yaşındayım. Konuşmama izin vermiyorki
Bu site de gördüğüm en büyük şikayetlerden biri de bu maalesef. Eşinin ilgisizliği, kayınvalide problemleri gibi.. Ben şunu ilginç buluyorum ilkler de ilgili diyorsunuz ama bir anda değişmesi de normal değil demek istediğim ya çok iyi tanımadan evlenmişsiniz ya da evlenmek için en ufak ilgisini büyük ilgi olarak algılamışta olabilirsiniz. Çünkü gerçekten en başta çok sevip, ilgi gösteren bir erkek neden 5 ay sonra ilgisizleşsin ki? Benim kuzenim de evlenmeden önce ilgiliydi diyor ama ben bizzat şahit olduğum için saçmalama ayşe ne ilgisi çocuk seni kalabalığın içinde azarlayıp rencide ediyordu sürekli hakaret ediyordu diyordum mesela ama o ilgi olarak görüyordu birkaç gezdirmesini. Sonra evlenince kızdığın da ona da dedim sakın kızma sen suçlusun ben sana emin misin evlenmek istediğini bir daha düşün demiştim dedimMeraba iyi geceler arkadaşlar. Arkadaşlar henüz 5 ay olmadı evliyim. Eşim evlenmeden önce çok ilgili biriydi. evlendikten 1 ay kadar sonra bambaşka bir insan oldu. Telefonla sürekli uğraşıyor bir şeyler gizliyor ben yanına yaklasincada telefonda baska bir şeye giriyor birilerine para gönderiyor gibi. Tuhaf hareketleri var. Evde sankki iki arkadaş gibiyiz hatta bazen snki kardeş. Aramızda karı koca ilişkisi diye bir şey kalmadı ben telefonla uğraşırken tli benim elimden çekip kontrol ediyor. bende şöyle düşünmeye başladım acikca kendi yaptığı iğrenç şeyleri benden mi bekliyor cani. çok skkn kaç zmandir kendimi şaşırdım ne yapacağımı bilemiyorum . Ayrılmak istiyorum ne kadar sevsemde kendime bu insanı kötü ailesini unutabilecegim bir hayat kurmak istiyorum.
Annesini özleme değil ama dolduruşuna geliyor olabilir.Ya öyle iddia bitcoin falan onları biliyorum onlarla alakalı değil annesi beni hiç istemiyor sevmiyor bende annen istemiyor dedim evlenmeyelimmseni seviyorum dedi bırakmadı annesini mi özledi artık bana böyle yapiyor
İnnainki böyle biri ve çok yalnızım bazen iyi oluyor kaniyorum.sonra yine değişiyor gece tlimi aldi burda yazılanları okuyordum ama kurcalamadi kendi tlini bırakıp uyumaya başlayınca benim uğrastigimi farketti ve hemen tli aldı kanepeye geçti uyumaya gece yanıma geldi sarılarak uyudu. Ama ona yine kanmak istemiyorum benimle evlenmeden önce çok iyi biriydi şimdi evlendik herhalde sevdiğim kadın yanımda her şeyi istediğim gibi yaparım dusuncesinde olmaliİnanın daha önce kimseye burda boşan demedim. Öyle yazanlarada hep tepkiliyim.
Ama bu gerçekten boşanmalık bir durum.
Hem yeni evlisin, ona alışmadan bağlanmadan çocuk yapmadan yallah yoluna bence.
Eğer gerçekten böyle biriyse bu saatten sonra hayatından bir şey bekleme
Annesi çok değişik ve itici biri parayı seven insanlar eşimle benim aramda boy farkı fazla var o çok uzun bende kisayim haliyle annesi uzun boylu meslek sahibi birini istiyordu ee bende az kaldı bitireyim üni zaten sürekli ders çalışıyorum ama yaranamadımAnnesini özleme değil ama dolduruşuna geliyor olabilir.
Şiddet görüyormuşsun işin rengi değişti darp raporu al lütfen ve iyi korun.
Bakın ben 2 sene konuştum tanıdım aslında ama sahte tarafını . Ben bir hatasını gördüğümde iyi o zman kendi yoluna git diyordum ama o her seferinde seni seviyorum bırakmam derdi. Şimdi şunu anladım sevgiliyken hic bir şey yapmazdı şimdi yanındayım galiba böyle düşünüyor nede olsa yanımda artık benim . Bende istediğim gibi biri olayım.Bu site de gördüğüm en büyük şikayetlerden biri de bu maalesef. Eşinin ilgisizliği, kayınvalide problemleri gibi.. Ben şunu ilginç buluyorum ilkler de ilgili diyorsunuz ama bir anda değişmesi de normal değil demek istediğim ya çok iyi tanımadan evlenmişsiniz ya da evlenmek için en ufak ilgisini büyük ilgi olarak algılamışta olabilirsiniz. Çünkü gerçekten en başta çok sevip, ilgi gösteren bir erkek neden 5 ay sonra ilgisizleşsin ki? Benim kuzenim de evlenmeden önce ilgiliydi diyor ama ben bizzat şahit olduğum için saçmalama ayşe ne ilgisi çocuk seni kalabalığın içinde azarlayıp rencide ediyordu sürekli hakaret ediyordu diyordum mesela ama o ilgi olarak görüyordu birkaç gezdirmesini. Sonra evlenince kızdığın da ona da dedim sakın kızma sen suçlusun ben sana emin misin evlenmek istediğini bir daha düşün demiştim dedimgerçekten öyleydi başta da afedersin öküzdü kocası Sonrasında da öyle sadece evlenmek için baskı yapıyordu sürekli kendisinin yaşı gelmişti çünkü bi kere gezdiriyorsa iki üç kez gezdiriyordu bir kere çıkmasına izin veriyorsa biz varken iki üç kez izin veriyordu o kadar bu ilgi değil gösteriş zaten :)
Zaten bazı numaraları aldım kendi telime fotosunu çekip kaydettim vakti zamanı gelince kullanacam vucudumda morluklar oluşmuştu onlarında resmini çektim zaten darp raporu da alacam.Telefonunu bir şey yapıp ele geçirin ve konuştuğu kişiyle konuşma görüntüsünü alın. Daha sonra da şiddet uyguladığına dair rapor alın doktordan.Davada bunlara ihtiyacınız var. Kurtulabilirsiniz, daha çok gençsiniz. Böyle bir şerefsiz için hayatınızı karartmayın
Kısaysan nolmuş altında minik ama değerine bak.Annesi çok değişik ve itici biri parayı seven insanlar eşimle benim aramda boy farkı fazla var o çok uzun bende kisayim haliyle annesi uzun boylu meslek sahibi birini istiyordu ee bende az kaldı bitireyim üni zaten sürekli ders çalışıyorum ama yaranamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?