ilgisizliğin son demindeyim yoruldum anlattım rahatladım!

sende ona deki allah benim başıma verirse seni kim taşıycak hastanelere?allah seni vermiş başıma hastalıllarını verse yine bukadar zorlanırdım herhalde de bidahakine...bide hamilesin yaa anlayamıyorum şuan eşinin ruh halini inanki amacını çözemedim tek anladığım ciddi anlamda psikolojik sorunları var doktorlarıyla konuşun psikologa gitmeye ikna etsinler...sanki bitek bu adamın canı var o bebeği o taşısa ne halde olur acep aştım kaldım...

genelde gece acile gidiyoruz ve bir gördüğüm doktoru bir daha görmedim hangisine durumu anltıyım ama birözüne tane dr dediki gözünü sevdiğim adam sen bunla evlimisin yazık sana sen kaç yaşındasın birde hamilesin gece gece bununla mı uğraşıyorsun bu halinle dedi eşimin yanında.bende o kırılmasın diye o iyi olsunda ben dolanırım dedim sana kim dolancak dedi gülümsedim bende

bişey yapmana gerek yok. Bebeğini kucağına al zaten 6-7 ay o ilgi ilgi diye ölür.

sence böle bişi olur mu acaba zaman herşeye ilaç bekliyorum başka çarem olmadığından..

VALLAHI BENDE AYNI DURUMDAYIM BEN 28 ESIM 37YASINDA ILGISIZLIKTEN KAFAYI SIYIRMIS DURUMDAYIM 3YILDIR EVLIYIZ NEYAPTIMSA DEGISMEDI EEE BENDE ONUN BU DEGISIMINI KABULLENEMEDIM BUNALIMDAYIM SANIRIM 7 24 ONU DUSUNUYORUM HAYATIMIN MERKEZINDE OLDUGUNUN FARKINDA OLDUGU ICIN HAYATIMIN MERKEZININ ICINE S.CTI RESMEN :1:CANIM BENIM BEN EVLENMEDEN EVVEL 2SENE FLORT 2SENE NISANLILIK DONEMI GECIRDIM AMAN NASIL ASIKTI AMAN NASIL HAYRANDI NE MSJLAR YOLLARDI DAKKA BASI ARAR MSJLAR ATAR HER TLFNU KAPATTIGINDA SENI COK SEVIYORUM DERDI 4SENE BU BOLE GECTI BENI COK GUZEL BULURDU NE ILTIFATLAR EDERDI NE TATLI LAFLAR SOLERDI KENDIMI PRENSESLER GIBI HISSEDERDIM SATLERCE SARILIR SAATLERCE OPUSURDUK OPMELERE SARILMALARA KOKLAMALARA DOYAMAZDI OLE BIR ASKLA BAKARDI KI GOZUME SANARDIM KI O MECNUN BEN LEYLA TAKI EVLENENE KADAR ADAM OLE BIR DEGISTIKI ANLATAMAM VE BEN BU DEGISIMI KABULLENEMIYORUM AMASUNU ANLADIM ONLARI MERKEZIMIZDEN CIKARMAYI BASARABILIRSEK MUTLU OLUCAZ VE DAHA ILGILI OLUCAKLARINI DUSUNUYORUM NASILMI NEYAZIKKI COK SEVDIGIMIZI BELLI ETMICEZ ERKEKLER CANTADA KEKLIK OLARAK GORDUGU ICIN BIZE BOLE DAVRANIYOLAR KAYBETME KORKULARI YOK ONLARA BU KORKUYU VERMEMIZ LAZIM :kkk:ILGI BEKLEDIGIMIZI BELLI ETMICEZ KENDIMIZE AİT BIR HAYATIMIZ OLUCAK ONLAR OLMADAN SOSYAL BIR YASANTI KURCAZ ONLARIN UZERINE DUSMUCEZ :27:ANLASINLAR DUNYANIN ONLARIN ETRAFINDA DONMEDIGINI BAK NASIL G.TLERI TUTUSUYO ARA ARA DENIYORUM ISE YARIYO AMA KALICILIK YOK AYYYYYY KOCAN MI VAR DERDIN VAR BE KARDES EVLENDIK KAVUSTUK MUTLU OLCAZ DERKEN SU YASADIKLARIMIZA BAK :25:CANIM ERKEKLER EVLENINCE ILGISIZLESMESININ TEK SEBEBI BIZIM ELLERININ ALTINDA OLUSUMUZ KACAN KOVALANIR OLAYINI NEYAZIKKI EVLILIKTEDE SURDURMEMIZ GEREKIYOMUS COK UZMAN DINLEDIM ANAM FLORTTE KAC NISANLILIKTA KAC EVLILIKTE KAC KAC KAC NEREYE KADAR YAHU VALLAHI SU ERKEKLERI YANYANA GETIRIP KAFALARINI BIRBIRLERINE TOKUSTURASIM GELIYO:47::47:BU NE RAHATLIK BE KARDESIM YA BEN ESIM ICIN HALA SUSLENIYORUM AMA O SADECE ISE GIDERKEN SUSLENIYO ESKIDEN MIS GIBI BANYO YAPMADAN TRAS OLMADAN YANIMA GELMEYEN ADAM SIMDI BENIM ICIN TRAS OLMUYO YA :27:HERSEY KOPRUYU GECENE KADARMIS :47::47:

Son düzenleme:
ztn erkeklere güvenm yoktu..
nasıl birini sevcem bi daha diyodum ..
bu yorumlardan sonra evlilik falan daa ohoohoho :)
evlenmesem mi hc ne?:1::1:

valla canım sana bişey söyliyim benim beynimde tümör var 8 aydır falan heray kan veriyordum heray 3 tane ayrı doktor acillere koşmalar falan artık ben eşim üzülüyor bu durumuma diye hastalığımı unuttum salladım her doktora gidişimde üzülüyorum adam peşimde koşuyo diye senin eşinde acile gitmeye bahane arıyor ne diyimki hey ALLAH ım yaaaa...ALLAH dert vermesin canım şükretsin haline peşinde pervane olan ona bebek veren güzel bi eşi var şükretsinde yerini bilsin otursun aşağıya...

kavga ettiğimizde benden uzak dur o zaman beğenmiyorsan falan dediği çok oldu sanırım o beni kendi yanında istemiyor artık..beğenmiyor yada artık beni..kendimde değişiklik mi yapsam bir akıl verin..artık onu umursamaz davrancam kendime şekil vericem 50 gün sonra bebişim doğacak o yanlız kalacak değil mi

bu arada masallhın var cok güzel bi bayansın....
:kkk:

Eşin kendini yetersiz hissediyor bir çok konuda. Bunu bastırmak için davranışları bu yönde gelişiyor.
kendi haline bırakın. İlgi beklemeyin. İlgilenmeyin. Bebeğinize odaklanın. Hayatınızı o olmadan da devam ettirebileceğinizi bilsin.
Planlarınız hep bebeğin ve seninle ilgili olsun. Seni kaybedeceğini ve eğer kaybederse bir daha dönüş olmayacağını anlamalı.
Her şey çok doğalmış gibi davranın. Öfkenizi kontrol edin.. "dır dır yok"
Mesela hasta olduğunu iddia ediyor hastaneye gidecek, siz onunla gitmeyin. Gittiğinde arayıp sormayın.

Bir arkadaş yazmış ya, yeri geldiğinde "aa tırnağımdan daha mı önemli senin hastalığın" deyiverin.
Bu cümleye tepki gösterirse eğer;
duymamış gibi yapın (zor ama imkansız değil)

Amaç şu; bir sorun var ve bu sorunu konuşmamız lazım diye sizin karşınıza gelmeli.
Bunu diyene kadar öfkenizi kontrol edin. Ona görünmez adam olduğunu hissettirin.

Bir tane de bende vardı bunun benzerinden,
ayağım burkulmuştu bir gün basamıyorum.. "git banyoda leğene su koy getir, sabunlu suda masaj yap" demişti...
Suratına boş boş bakmıştım.. Ayağıma basamıyorum seke seke banyodan suyu alıp nasıl getireyim. :44:

Değişir diyebilmeyi çok isterdim arkadaşım.. Maalesef üzgünüm.. diyemiyorum.

Ya beklentilerini sıfıra indirip bebeğine odaklanıp yaşayacaksın...
Ya da....

Süper yorumlamışsın canım yaaa ben hiç aramam gün içinde,sadece akşamları kaçta geleceksin ben anneme geçiyim geç gelecek derim hepsi bu..o da aramaz..32 yaşındaki nişanlı kardeşiyle 1500 kere konuşur günlük beni aramadın desem yoğundum der..artık sormuyorm zaten.tek yapabildiğim aramamak...başka zaten yapabileceğim bişi yok adam 22 de geliyor 22:15 te uyuyorr 15 dk içinde ilgisiz davranıp davranmadığımın farkında değil olmazda.ben sadece tribimle kalıyorum hahahahah..yani kaçacak kovalayacak zamanda yok anlayacağın..

valla canım sana bişey söyliyim benim beynimde tümör var 8 aydır falan heray kan veriyordum heray 3 tane ayrı doktor acillere koşmalar falan artık ben eşim üzülüyor bu durumuma diye hastalığımı unuttum salladım her doktora gidişimde üzülüyorum adam peşimde koşuyo diye senin eşinde acile gitmeye bahane arıyor ne diyimki hey allah ım yaaaa...allah dert vermesin canım şükretsin haline peşinde pervane olan ona bebek veren güzel bi eşi var şükretsinde yerini bilsin otursun aşağıya...

çok üzüldümmm şimdi ama geçmiş olsun ne durumdasın peki??

ztn erkeklere güvenm yoktu..
Nasıl birini sevcem bi daha diyodum ..
Bu yorumlardan sonra evlilik falan daa ohoohoho :)
evlenmesem mi hc ne?:1::1:

herkes aynı değil sen burayı okuma artık o zaman kötü örnek olmayayım

eşin kendini yetersiz hissediyor bir çok konuda. Bunu bastırmak için davranışları bu yönde gelişiyor.
Kendi haline bırakın. Ilgi beklemeyin. Ilgilenmeyin. Bebeğinize odaklanın. Hayatınızı o olmadan da devam ettirebileceğinizi bilsin.
Planlarınız hep bebeğin ve seninle ilgili olsun. Seni kaybedeceğini ve eğer kaybederse bir daha dönüş olmayacağını anlamalı.
Her şey çok doğalmış gibi davranın. öfkenizi kontrol edin.. "dır dır yok"
mesela hasta olduğunu iddia ediyor hastaneye gidecek, siz onunla gitmeyin. Gittiğinde arayıp sormayın.

Bir arkadaş yazmış ya, yeri geldiğinde "aa tırnağımdan daha mı önemli senin hastalığın" deyiverin.
Bu cümleye tepki gösterirse eğer;
duymamış gibi yapın (zor ama imkansız değil)

amaç şu; bir sorun var ve bu sorunu konuşmamız lazım diye sizin karşınıza gelmeli.
Bunu diyene kadar öfkenizi kontrol edin. Ona görünmez adam olduğunu hissettirin.

Bir tane de bende vardı bunun benzerinden,
ayağım burkulmuştu bir gün basamıyorum.. "git banyoda leğene su koy getir, sabunlu suda masaj yap" demişti...
Suratına boş boş bakmıştım.. Ayağıma basamıyorum seke seke banyodan suyu alıp nasıl getireyim. :44:

Değişir diyebilmeyi çok isterdim arkadaşım.. Maalesef üzgünüm.. Diyemiyorum.

Ya beklentilerini sıfıra indirip bebeğine odaklanıp yaşayacaksın...
Ya da....

yani ona onun gibi davranmalıyım demek istiyorsun??yapbilirmiyim bu kadar vurdumduymaz olabilirmiyim bilemiyorum

süper yorumlamışsın canım yaaa ben hiç aramam gün içinde,sadece akşamları kaçta geleceksin ben anneme geçiyim geç gelecek derim hepsi bu..o da aramaz..32 yaşındaki nişanlı kardeşiyle 1500 kere konuşur günlük beni aramadın desem yoğundum der..artık sormuyorm zaten.tek yapabildiğim aramamak...başka zaten yapabileceğim bişi yok adam 22 de geliyor 22:15 te uyuyorr 15 dk içinde ilgisiz davranıp davranmadığımın farkında değil olmazda.ben sadece tribimle kalıyorum hahahahah..yani kaçacak kovalayacak zamanda yok anlayacağın..

canım sen bu adama cok mu bellı ettın onu cok sevdıgını hayatını onamı adadın yanı nebılım bazı erkeklerın bır yerlerı kalkıyo onlara hadlerını bıldırmek lazım benımkıde eskıden aramazdı sımdı sık sık arıyo ama sankı kankısıyle konusuyo gıbı eskı tutkusu yok ya nasıl gormuyosun anlamadım ben gelır gelmez nasıl uyur ya ızın gunlerı yokmu canım kendını bıraz ozletmeye nedersın degerını anlasın

Canim ya kıyamam ben sana gercekten çok üzülüyorum hamile bayanlara...yazık ya kocan çok büyük günaha giriyor...hamilesin ya hamilesin ötesi varmış bunun...simdi senin gözlerinin icine bakması gerekirdi...onu Anlamsız yere de kırsan seni alttan alması gerekir...iki canlisin sen ya yazık günah...senin psikolojini anlaması gerekir...bu başka bir olay.eminim zaten hamileliğin verdigi duygusallikla daha da zor bazı seyleri aşman...ama hep dua et...Allah seni ve bebeğini korusun...niye hamile kaldın demirsem asla...vardır onda da bir Hikmet hayır....ben hamile olmadığım halde herseyi kafaya takan Kuran bir ınsanım...hamile olsam kombiler psikolojim ne halde olur...onu al karsına konus diyeceğim muhakkak konusmussundur...biraz zamana bırak umursamaz davran...onu umursuyormus gibi davranma bence...bak ozaman bir sorun olduğunu anliyacaktir...sıkma canını güzel seyler duşun...git alışveriş yap bebisine ciciler al...kafanı dağıt...kendini çok uzersen saglikli bir hamilelik geçiremezsin.aklini kullan...ye iç keyfine bakk...

çocuk doğunca sen istesende 6-7 ay ilgilenemiyorsun zaten. herşeyin bebeğin oluyor. zaten bebektende kocana vakit kalmıyor. birde ters tepenler var. sen çocukla çok ilgilenince kocanda senden uzaklaşıyor. bahaneleri de çocuk yoruyor seni, emziriyorsun şöle böle bin tane bahane. yani çocuk olunca kocada senden uzaklaşıyor. cinsel hayatımız yok denecek kadar demişsin ya doğum yap o zaman sıfır olur. erkeklerin doğumdan sonra daha da psikolojileri bozuluyor sanki kendileri doğum yapmış gibi cinsellikten tamamen kopuyor. bunu hiç bir kadın anlamamış durumda. bunla ilgili burada binlerce yazı okumuşsundur. herkes neden uzaklaştı neden eşim benle beraber olmuyor diye soruyor ama kimse cevap bulamamış.

Ben valla giyinirim kuşanırım alırım bebeğimi çıkar dolaşırım. Yani eşimle dolaşmaktan daha çok keyif alırım kızımla dolaşmayı, onunla bir şeyler paylaşmayı. Hatta bazen kızımı hazırlar ben hazırlanırım eşime biz gezmeye gidiyoruz derim oda eee ben gelmicem mi der bende hayır biz gidiyoruz derim. Zamanında ben ona hadi gezelim tozalım derken yarın gideriz yok maçım var dediği günlere saysın. Şehir dışına çıkar iş için zırt pırt arar neden aramadın der, kızımla oynuyordum onla ilgileniyordum vakit bulamadım derim. Dediğin gibi bu sefer o kovalamaya başlar ama o ilgisiz günlerine karşılık müstahaktır ona.

Benim evliliğimden tek kazancım kızım oldu.

canım alıntı yapamadım saol durumum aynı sanırım ilacı 2 ay önce bırakmıştım bebek düşününde kadın doğumcuya gittik bi baktım yine bu tümöre sebeb olan hormonlar troidler falan tavan yapmış tekrar ilaç verdi doktorum kullanıyorum işte emar çektirmem gerek ama beyni boyamak için bi ilaç veriyolar emar esnasında çok fena bişey çektirmiyorum o yüzden emar falan eşimin zoruyla doktora gidiyorum zaten artık kafama takmıyorum okadar zaten taktıkça beni asla bırakmıycakmış bunu öğrendim bende bıraktım artık kendi haline:1:güldüğüme bakma bi patlasa direk beyin kanamasından ameliyata alınıcam direk...RABBİM başka dert vermesin hamdolsun binlerce kez insanlarda ne dertler var ilk öğrendiğimde cerrahpaşada tedavi gördüm ve binlerce kez şükrettim KURBAN OLDUĞUM RABBİME o yüzden kıızyorum eşine kendine macera aramasın boşuna...

canım sen bu adama cok mu bellı ettın onu cok sevdıgını hayatını onamı adadın yanı nebılım bazı erkeklerın bır yerlerı kalkıyo onlara hadlerını bıldırmek lazım benımkıde eskıden aramazdı sımdı sık sık arıyo ama sankı kankısıyle konusuyo gıbı eskı tutkusu yok ya nasıl gormuyosun anlamadım ben gelır gelmez nasıl uyur ya ızın gunlerı yokmu canım kendını bıraz ozletmeye nedersın degerını anlasın

nasıl özletiyim yatağa gelmiyor tv karşısında diyorum cinsel isteği olan biri değil ki.hem panik atak ilaçları kullanıyor onlarda isteksizlik yapıyormuş..şimdi bahaneside var uykuyuda o yapıyormuş isteksizliğide yapıyormuş kullanmasa olmazmış sağlığı önemliymiş mesela odaa uyuyor saat 2...sabahlıcak orda sabah işe gidecek akşam 9-da yada 10 da gelecek geldiği gibi uyuyacak aynı herşey nasıl özletiyim de bana

canim ya kıyamam ben sana gercekten çok üzülüyorum hamile bayanlara...yazık ya kocan çok büyük günaha giriyor...hamilesin ya hamilesin ötesi varmış bunun...simdi senin gözlerinin icine bakması gerekirdi...onu anlamsız yere de kırsan seni alttan alması gerekir...iki canlisin sen ya yazık günah...senin psikolojini anlaması gerekir...bu başka bir olay.eminim zaten hamileliğin verdigi duygusallikla daha da zor bazı seyleri aşman...ama hep dua et...allah seni ve bebeğini korusun...niye hamile kaldın demirsem asla...vardır onda da bir hikmet hayır....ben hamile olmadığım halde herseyi kafaya takan kuran bir ınsanım...hamile olsam kombiler psikolojim ne halde olur...onu al karsına konus diyeceğim muhakkak konusmussundur...biraz zamana bırak umursamaz davran...onu umursuyormus gibi davranma bence...bak ozaman bir sorun olduğunu anliyacaktir...sıkma canını güzel seyler duşun...git alışveriş yap bebisine ciciler al...kafanı dağıt...kendini çok uzersen saglikli bir hamilelik geçiremezsin.aklini kullan...ye iç keyfine bakk...

:( ilgi dedğim geldiğinde hemen uyumasa gece kendi yatağına gelse sarılarak uyusa..tv seyretse (seyretmez hiç)
seyrederken dizlerine koysam kafamı saçlarımı okşasa falan filan dünyalarımı veririm..
Bugün 30 tane gömlek 9 pantolon ütüledim yazlıklarını çıkarp hazır ettim işe giderken kocam özensiz olmasın diye..
1 gram yardımını görmedim çöpü bile 5 kat inip ben atıyorum.
Mesela ilgi sen dur ben yaparım demesi..belim ağrıyor diye inliyorum bir masaj yapıyım de ölürmüsün be adam.bende gece uyanıp uyanıp üstünü örterim terlemişse atletini değiştiririm belki utanır karşılık verir dedim ama yok yokkk

nasıl özletiyim yatağa gelmiyor tv karşısında diyorum cinsel isteği olan biri değil ki.hem panik atak ilaçları kullanıyor onlarda isteksizlik yapıyormuş..şimdi bahaneside var uykuyuda o yapıyormuş isteksizliğide yapıyormuş kullanmasa olmazmış sağlığı önemliymiş mesela odaa uyuyor saat 2...sabahlıcak orda sabah işe gidecek akşam 9-da yada 10 da gelecek geldiği gibi uyuyacak aynı herşey nasıl özletiyim de bana

:( ilgi dedğim geldiğinde hemen uyumasa gece kendi yatağına gelse sarılarak uyusa..tv seyretse (seyretmez hiç)
seyrederken dizlerine koysam kafamı saçlarımı okşasa falan filan dünyalarımı veririm..
Bugün 30 tane gömlek 9 pantolon ütüledim yazlıklarını çıkarp hazır ettim işe giderken kocam özensiz olmasın diye..
Mesela ilgi sen dur ben yaparım demesi..belim ağrıyor diye inliyorum bir masaj yapıyım de ölürmüsün be adam.bende gece uyanıp uyanıp üstünü örterim terlemişse atletini değiştiririm belki utanır karşılık verir dedim ama yok yokkk

ah be canım bukadarınıda yapma ama yanlıs yapıyosun kocana annesı gıbı davranma esı oldugunu hıssettır terlemısse terlesın allah askına sen sımarmıssın kocanı bırak ılgılenme bıraz cek kendını benımkıde ılgısız ama senın yazılarını okudukca dıyorumkı beterın beterıde varmıs yahu ama sundan emın ol bunların bole olmasına sebep veren bızız

offf offf ilgisizlik...
aynı modelden bi tane de bende var canım, bizim aramızda da 9 yaş var
hastalık hastası, kimde ne duysa akşama onun da aynı hastalıktan çıkıyor, ben hamileyken benden önce bulantıları oldu, doğum yaptım yeni anne depresyonuna girdi, ciddi bi rahatsızlığım olsa söylemeye korkuyorum inan çünkü akşamına o da hasta oluyor... cinsellik falan da hak getire
senelerce düzelir umuduyla uğraştım ama yok olmuyor olmayacak da.
en sonunda kendi hayatıma bakmaya karar verdim,
şimdi ne yapsa umrumda değil, kıymete bindim ama ne fayda?? şu an yaptığı şeyler zerre kadar bir şey ifade etmiyor benim için,
hani ağzıyla kuş tutsa yaranamaz derler ya aynen öyle.
bir ömür böyle geçmez.
hiçbirşey için geç değil diye düşünüp kendi planlarımı yapıyorum ben.
düzelirsiniz demeyi çok isterdim inan
:50:

İste dedigim gibi canim sen ona biraz mesafe koy birde öyle dene belki sana gelip sorar bir sorun mü var diye...bence sorar...o zaman anlatırsın ona düşüncelerini olmazmı...

Back
X