ilgisizliğinden bunaldım...

aklı basına gelesiye kadar arama canım işe yarıyor şuan özürler sıralanıyor gormen lazım :)) yengec burcu canım

offff offf sizinkiler iyi işte ya benimki kova malesef nasıl inatcı nasıl inatından sinirinden ayrılr bile öyle uyuz bir tip ama hc yoktan dün mesj attı nedn msj atmyn yazdı özr dlecgni ise pek sanmyrm canım ya :

kızlar sizin ki yine iyi sms yapıyor benim sevgilim sms yapmayı sevmiyorr o yuzden 1 seneden fazla sms yapmıyoruzz sadece telefonda konusuyoruz bir deben biyere gideceğim zaman msj atıyorum o kadan.....

elimizde olsa bizde telefonda konusucaz ama babam ewde olduğundan konuşamıyorum :18: 10000 smsi 1 ayda 4 bine indiriyorum tel düşmüyo elimden

offff offf sizinkiler iyi işte ya benimki kova malesef nasıl inatcı nasıl inatından sinirinden ayrılr bile öyle uyuz bir tip ama hc yoktan dün mesj attı nedn msj atmyn yazdı özr dlecgni ise pek sanmyrm canım ya :

burcunun yengec olduguna bakma valla kıskaclarıyla etlerimi sıkıo sende bir müddet bekle tavır falan yap tatlım o benım dayanamayıp mesaj atacagımı zannettı baktı atmıyorum basladı ozur dılemeye hiç beklemezdım ozur dilemesini ve ğişman olmasını cunku tartısmalarımızda ne kadar haklı olsam bi şekilde üste çıkıp benı haksız duruma düşürdü hep sende bi dene bakalım enınde sonunda ozur dileyecek

Bence daha çok ara! Adamakıllı tepesine bin! Kesin beğendiği, görüştüğü, birlikte olduğu biri vardır. Aradıkça, buluştukça tartış! Tanıştığınız zamandan itibaren, biriktirdiğin ne varsa, tekrar tekrar önüne koy!
Kesin aranız çok iyi olur. Sana tekrar aşık olur!

bnmki benmle ilglenmiyo eskisi gbi ya artık kısknmıyorda yapıyorum hemde 3 gündür yapıyorum canm 3 gün boyunca hep günde2 tane olsa bile mesaj attı ama bugün hic atmadı ya oda bnm mesaj atıcagmı fln düşünüyo cnm bnde zor tutyrm kendmimi ama bnmki sıkıntya gelemeyen birisi ya sıkılıp benden uzaklaşırsa korkuyorum ya oda inat ederse daha cok uzaklaşr bunalır diye korkuyorum

denediydim canım ama ya uzatma ya sıkıyorsun ya da bunaltıyorsun cevaplarıyla karşılaştım... bu cevapları sürekli olarak vermeye başlayınca dedim çok mu üstüne gidiyorum fazla sıkıntıya gelemiyor beyefendi yoksa bilirim ben tepesine binmeyi aşırı kıskancım cunku pireyi deve yaparım ama ters tepio

ne kadardır berabersiniz tatlım? şu 3 gunde neler çektim valla her msj gelişinde acaba o mu falan diye zıpladım hep zor da olsa dayandım bak özür diledi ama şuan üste çıkmaya çalışıyor... benimkide yengec gorunumlu akrep ya da kova bana o kadar laflar dedi ki hep alttan aldım ama artık taştım canım herşeyi göze aldım sogudum cunku ben... galiba erkekler biraz nefes almak istiyor

benimde burcum yengeç bence şanslısın yengeçler sadık olur söz dinlerler ve ilgisizliğe asla gelemzler...Benim sevgilim akrep ve çok zor

benimde burcum yengeç bence şanslısın yengeçler sadık olur söz dinlerler ve ilgisizliğe asla gelemzler...Benim sevgilim akrep ve çok zor

oww canım Allah yardımcın olsun akrep zor gercekten tee eskı cıktıgımda akreptı hıc anlasamıyorduk en yakın arkadsım yengec sozlumde sevıyorum yengeclerı senı de sevdım

Oh cok cok sevindimmmm.. aradi sonunda.. iyikide duymamissin.. EE ne oldu simdi.. sormuyor mu niye aramadin yazmiyosun diye..

oww canım Allah yardımcın olsun akrep zor gercekten tee eskı cıktıgımda akreptı hıc anlasamıyorduk en yakın arkadsım yengec sozlumde sevıyorum yengeclerı senı de sevdım

aslanların bir kısmı yengeçleri kendine yakın hisseder zatenn bende svdim seni adınada sevindim açıkcası :)

kızlar benimde erkek arkadaşmla aramda sorunlar war 8 ay oldu ilişkimiz başlayalı ilk zamanlar herşey çok güzeldi benimle çok ilgilenirdi ben soğuk davrandığımda korkuyorum derdi onu bırakmamdan snra bnm ailem öğrendi onu istemediler o da biliodu istemediklerini ama ne olursa olsun wazgeçmicem sennle görüşmekten dedi ailemde kabul etti artık onu herşeyin çok güzel olması gerekirken tam tersi oldu ben ona ne kadar yakın dawranırsam o da o kadar kaçmaya başladı benden işlerim çok yoğun diyo ama tek bir sözüyle bile mutlu oluyorum çoğu zaman.şimdi ne yapmam lazım nası dawranmalıyım nolur yardım edin bna azar işitmekten bıktım artık bna kızıcak bişe dicek diye hiç bişe söleyemez oldum aradığında elim ayağın titriyo o dereceye geldim

nolur yardım edin bna dün geceden beri geri çektim kendimi aramadım mesaj atmadım bu sefer sende bişe war hiç aramıosun die kızmaya başladı arasam çok sıkıyosun dio aramasam o da aramıo üstüne bide suçluymuşum gibi bna kızıyo off bilmiorum napıcamı bi fikri olan benimle paylaşsın .....

madem öyle diyo bence adam akıllı alın karşınıza konuşun ruh halin sürekli değişiyo sana yetişemiyorum de bence...

benzer bir durum bende yaşamıştım. malesef şüphelerim doğru çıktı. güncel görüşme detayını takip et canım ben o sayede yakalamıştım. umarım benim karşılaştığım sonuçla karşılaşmazsın, sevgiler

madem öyle diyo bence adam akıllı alın karşınıza konuşun ruh halin sürekli değişiyo sana yetişemiyorum de bence...

konuşmayı denedim ama her seferinde kendi doğrularını öne sürüyo bastırıyo benim duygularımı hiç bi zaman hak wermiyo daha da üstüne gidersem bunaltıyosun demeye başlıyo

ztn bi kız arkadaşı war iyi anlaşıolar onunla çok sık telefonda konuşuo ki bnm o kızdan hoşlanmadımı bildiği halde gerçi bizim brlikte oldumuzu bilio erkek arkadaşımda herşey bnde biter öle bişe olamaz 8 aydır yapmadım bundan sonra neden yapayım diyo.işleri çok fazla yoğun bu aralar tamam farkındayım onun ama boş zamanlarında en azından bnmle ilgilensin istiyorum çok mu

haklısın canım ama rahatsız olduğun bi arkadaşlıksa kesinlikle taviz verme benimki 4 yıldır yapmamıştı ama 4 yılın sonunda yaptı.kız beni ve ilişkimizi biliyordu hatta kızın kendisi nişanlıydı.benimkisi garip bi durumdu allah kimseye yaşatmasın.

oouwww seninkisi çok zor bi durummuş gerçekten çok üzüldüm peki hatasını anlayıp geri dönmeni istemedi mi hiç halinden memnun mu yoksa nası yapabilmiş ki bu kadar zaman sonra kız nasıl izin wermiş böle bişeye insanları anlamak gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…