ilgisizliğinden bunaldım...

İnsan yaşaya yaşaya öğreniyor işte... Şu an şeytan dürtüyo mesaj at diye ama elimde sopa kovalıyorum şeytanı :) hiç işim olmaz msj atarsa tenezzül edip cevap vermeyi düşünmüyorum gitsin kurstaki kızlarla fingirdeşsin sınavları geçmek için gitmiyor zaten haspam aynısını ben yapcam dedğimde kıskançlığa gelemem ayrılırım diyo e sen niye yapıyosn diyorum cevap yok :D bu hafta içinde aramazsa annesini arayıp derdimi anlatayım içimi dökeyim diyorum icap ederse ayrılmayı düşünüyorum ama pişman olurmuyum geri dönmek istermiyim diye de korkuyorum amaaaan hayırlısı neyse o olsun artık zaman herşeyin ilacı... iyi ki üye olmuşum buraya burda vakit geçirdikçe hiç aklıma gelmiyor ohh :) sende dahil bana yardımcı olanlara gönülden çok teşekkür ederim :))) bir gelişme olursa yazacağım mutlaka sabırsızlıkla bekliyorum :)

Rica ederim canim ne demek, bende burda vakit gecirdikce dertlerimi unutuyorum.. terapi gibi geliyor.. bide bazi arkadaslarin sorunlarini okudukca halime sukurler olsun diyorum.. beterin beteri var..

Ayrica bence benim fikrime gore annesini arama, yani annesi ile ne derece samimiliginiz var bilmiyorum ama.. erkekler genelde boyle seye cok kizar yada pesinden kostugunu dusunur.. Yinede sen bilirsin.. bi gelisme olursa haberdar et.. :9:

Rica ederim canim ne demek, bende burda vakit gecirdikce dertlerimi unutuyorum.. terapi gibi geliyor.. bide bazi arkadaslarin sorunlarini okudukca halime sukurler olsun diyorum.. beterin beteri var..

Ayrica bence benim fikrime gore annesini arama, yani annesi ile ne derece samimiliginiz var bilmiyorum ama.. erkekler genelde boyle seye cok kizar yada pesinden kostugunu dusunur.. Yinede sen bilirsin.. bi gelisme olursa haberdar et.. :9:

annesiyle aramız cok iyidir yani öyle bir anneden böyle bi çocuk nasıl çıktı bilmiyorum :1: yarın veya perşembe mesaj atayım diyorum cumartesi için buluşup sert bi şekilde konuşayım diye düşündüm bilmem ne derece doğru da hala ses yok bu sefer başına birşey mi geldi diyorum ama kotuye bişey olmaz dimi :1:

benimde sevgilim yoğun calısıyor bizde sürekli konusamıyoruz ilgilenmiyor bende sürekli bunun kavgasını ediyorum Ama bir karar aldım o arayana kadar aramıcam haklıyken haksız olmak istemiyorum :) aklına kötü seyler getirme belkide kız falan yok günahını alma

benimde sevgilim yoğun calısıyor bizde sürekli konusamıyoruz ilgilenmiyor bende sürekli bunun kavgasını ediyorum Ama bir karar aldım o arayana kadar aramıcam haklıyken haksız olmak istemiyorum :) aklına kötü seyler getirme belkide kız falan yok günahını alma

hepimizin dersi aynı :) canım ben calısmıyorum dolayısıyla onun boş vakitlerinde ilgilensin istiyorum onu da yapmıyor sonra aklıma türlü türllü şeyler geliyor :43:

bende okuyorum ders dısında benimde oyalancak bir şeyim yok yani arada gün içinde arasın diye bekliyorum ama yok beklediğim olmuyor bakalım bu aralar iyiyiz belki yine aynı şeyler tekrarlanır..ama sakın birisi varmı gibisinden sorular sorma yoksa patlar falan :S

bende okuyorum ders dısında benimde oyalancak bir şeyim yok yani arada gün içinde arasın diye bekliyorum ama yok beklediğim olmuyor bakalım bu aralar iyiyiz belki yine aynı şeyler tekrarlanır..ama sakın birisi varmı gibisinden sorular sorma yoksa patlar falan :S

Allah bozmasın canım hep iyi olun :38: acıkogretim kursuna gidiyo iş çıkışı, sınıfındada baya kız var ister istemez düşünüyorum acaba ne yapıo yanında kim oturdu ona göz süzen var mı falan geçenlerde telle konuşurken kız sesi geldi sonra bu da laf attı baya burnundan getirdim :51: şeytan diyor git sen de yazıl kursa rahat et ama iş başvurusu yapmıştım memleketimdeki bi fabrikaya oradan haber bekliyorum o elimi ayağımı bağlıyor yoksa elimde oklava peşinde gezecem :1:

Bu kadar dayandin, bir iki gun daha dayan.. O niye aramiyor yada merak etmiyor?? niye demiyor belki bu kizin basina bir sey geldi??
Birak bu sefer ilk adimi o atsin.. merak etmiyormusun ne kadar dayanicak bu duruma diye?? bir iki gun bekle.. olmadi dedigin gibi sert bi konusma yaparsin.. ya ceki duzen ver ben bi haftadir aramiyorum sende aramiyorsun boyle olmaz diye koy tavrini..:19:

Son düzenleme:
doğru diyorsun canım olmadı cumaya kadar bekleyeyim cuma da sesi çıkmazsa cumartesi konuşayım cunku sadece cumartesi günü boş, çağırdığım halde gelmez ise ayrılmayı düşünüyorum böyle olmayacak çünkü bende insanım :45:

anaaaayyymmm 7 dk once aramışşşş :)))) duymamışımm iyikide duymamışımm ohhhh canımaa değsiinnn hihihihhhh :1: sürtsün o havadaki burnuuu ohhhhhhh içimin yağları eridiii :21: :32:

cerencim arams ama duymamisim...
Smdı yıne aradı acmadım nıe acmıosun dıye mesaj attı cewap atmadm smdı dmıs kuzenını arıcam nıye msj atmıyosun :) mesaj atmadm yne ararsa arasın napim ama babamın numarası war onu ararsa bttım ben

eveet kızlaar merak etmiş başıma kötü birşey mi geldi diye :1: ben cok soğuk mesaj attım şimdi de dedi ki soğuk konuşacaksan mesaj atma dedi bende tamam dedim ayyy çok kotuyumm :21: yasasın kotulukkk yehhuuuuuuuu :33: bana yol gösteren kk nü bütüüüün güzel kızlarına çok teşekkür ederimmmm sağolunn varolunn :16: sütten ağzım yandı artıkk bir daha kolay kolayy taviz vermek yoookkk :118:

şuan bende benimkini aramıyorum aynı sorun bendede var canım sorma :) benimkide sennki gibi ilgilenmiyor eskisi gibi mesaj da atmıyor dün attı gerci ama bugün hc atmadı sennkinin burcu ne canm

merak etmiş vayy anasını :D
ya merak ettim sevgilin ve senin burcunuz nee :)

iyi yapmışsın sen kırılıp üzüleceğine o kırılsın o üzülsün üzülen niye hep kızlar oluyor birazda erkekler üzülsün değerini anlar inşallah canım bir insana hak ettiğinden fazla değer verme bu sözümü unutma inşallah herşey düzelir,herşey gönlünce olsun ...
inşallah bir daha hiç üzülmezsin ...

kızlar sizin ki yine iyi sms yapıyor benim sevgilim sms yapmayı sevmiyorr o yuzden 1 seneden fazla sms yapmıyoruzz sadece telefonda konusuyoruz bir deben biyere gideceğim zaman msj atıyorum o kadan.....

şuan bende benimkini aramıyorum aynı sorun bendede var canım sorma :) benimkide sennki gibi ilgilenmiyor eskisi gibi mesaj da atmıyor dün attı gerci ama bugün hc atmadı sennkinin burcu ne canm

aklı basına gelesiye kadar arama canım işe yarıyor şuan özürler sıralanıyor gormen lazım :)) yengec burcu canım

Son düzenleme:
iyi yapmışsın sen kırılıp üzüleceğine o kırılsın o üzülsün üzülen niye hep kızlar oluyor birazda erkekler üzülsün değerini anlar inşallah canım bir insana hak ettiğinden fazla değer verme bu sözümü unutma inşallah herşey düzelir,herşey gönlünce olsun ...
inşallah bir daha hiç üzülmezsin ...

değil mi ya biz kızlar daha çok düşüyouz üstlerine tepemize çıkarıyoruz... bundan sonra mesafeli davranacagım zaten rolleri deiştirdim :) sagol canım benim burdaki derdi olan olmayan butun kızlar hiç üzülmez inşallah iyi ki üye olmuşum buraya çok mutluyum :16:

Back
X