• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgisizlik ayrılık getirdi, ama istemiyor. Fikirlerinizi alabilir miyim?

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Merhaba,

Önceki konularimda bir sevgilim olduğunu ve bana karşı çok ilgisiz olduğunu anlatmıştım. Son iki haftadır açık açık söylüyordum bu durumdan rahatsız olduğumu. O da yoğunluğunu öne sürüyordu hep. Bugün sohbet esnasında birden sen hiç hayatında birden çok kez en yükseğe çıkarılıp sonra yere cakildin mi dedi. Önce anlamadım. Sonra devam etti. Ve bu yüzden yeni yasayacaklarindan gelecekten korkar oldun mu dedi. Konuşma ilerledikce anladım ki, eski ilişkilerden ve aldığı yaraların onun cesaretini sevkini kirdigindan bahsediyor. Biraz dinledim, döktü içini. Sonra zaten aklımda olan şeyi söyledim. Böyle bir ilişki istemiyorum dedim. Sana karşı bos değilim diyor seni seviyorum diyemiyor normalde, bunların farkında olduğumu ve duygusal anlamda tatmin olamadigimi söyledim. Söylerken çok güçlüydüm karşısında. Önce inanamadı. Nasıl yani tamamen bitirmek mi istiyorsun vs dedi. Ciddi olduğumu anlayınca ben istemiyorum, ben senden vazgeçmek istemiyorum dedi. Bende mantıklı gerekcelerimi sundum. Sana hak veriyorum ama benim bunu asma ihtimalim yok mu biraz zaman versen dedi. Kararlı durdum. Bari izin ver her zamanki gibi nasıl olduğunu sorabileyim vs dedi. Peki dedim.

Çok üzüldü farkettim, bense garip hissediyorum. Tarifsiz. Ne çok duygusalim ne çok umursamaz. Ama doğrusunun bu olduğuna inanıyorum.

Bundan sonra en doğru davranis şekli ne olacak sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Biraz zaman verin kafasini toplasin ne yapacagina karar versin.Ilerleyen gunlerde ne olacagi belli olur sizde duruma gore bir yol cizersiniz.

Benim eşim de ilgisiz başladı(yani sevgililik döneminde) ama düzenli bi turarlılıkla ilgisi arttı bi süre sonra istediğim kıvama geldi,ben bulunduğu yerlere gidiyordum mesela zaman yaratmaya çalışıyordum,her seferinde çok sevinip güzel karşılıyordu beni,sonra iyice alıştı bana,hakemlik yapıyordu yönettiği maçlara gittim,okuluna gittim vs vs. Yanındayken çok özel uzaktayken ilgisiz hissederdim,zamanla yaklaşık altı ayda geçti,siz yeni misiniz ne kadar oldu?

Onun geçmişinin ceremesini sen çekmek zorunda değilsin. Seni gerçekten sevse geçmişini tamamen unutur seninle yeni bir sayfa açar. Zaman falan verme. Zamanla hiçbir şey düzelmez. Bence iletişimini de sürdürme. Tekrar başlarsan yıpranan da sen olursun.

Benim eşim de ilgisiz başladı(yani sevgililik döneminde) ama düzenli bi turarlılıkla ilgisi arttı bi süre sonra istediğim kıvama geldi,ben bulunduğu yerlere gidiyordum mesela zaman yaratmaya çalışıyordum,her seferinde çok sevinip güzel karşılıyordu beni,sonra iyice alıştı bana,hakemlik yapıyordu yönettiği maçlara gittim,okuluna gittim vs vs. Yanındayken çok özel uzaktayken ilgisiz hissederdim,zamanla yaklaşık altı ayda geçti,siz yeni misiniz ne kadar oldu?
Cok yeni, değişmeyecek olan şeyleri farkettim sanırım

Onun geçmişinin ceremesini sen çekmek zorunda değilsin. Seni gerçekten sevse geçmişini tamamen unutur seninle yeni bir sayfa açar. Zaman falan verme. Zamanla hiçbir şey düzelmez. Bence iletişimini de sürdürme. Tekrar başlarsan yıpranan da sen olursun.
Bende böyle düşünüyorum. Bende gecmiste çok yıprandım ama yipratmiyorum onu. Ve yipranmak da istemiyorum artık. Ben gönlümü açarken onun ısrarla belirttiğim halde kapalı kutu olması beni vazgeçirdi.

Bende böyle düşünüyorum. Bende gecmiste çok yıprandım ama yipratmiyorum onu. Ve yipranmak da istemiyorum artık. Ben gönlümü açarken onun ısrarla belirttiğim halde kapalı kutu olması beni vazgeçirdi.
Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. Geçmişinden dem vurması senin her rahatsız olduğun durumda geçmişini bahane göstermek istemesinden dolayı. Neden "Sen bana geçmişimi unutturdun, seninle tüm acılarımı unuttum, yeni bir insan oldum diyemiyor?" Ve bir insan seviyorum diyemiyorsa sevmiyordur. Net.

Israr etti, haklısınız doğrusu tamamen iletişimi kesmek. Dayanamadım sanırım.
Evet o noktada zayiflik gostermissiniz. Birsekilde sizinle ortibati koparmak istememesi sizin onunuzi tikar. Aklinizdan cikmadigi surece bu durum sizi hep geriletir, ilerletmez. Gecmisle baginizi koparlamaniz lazim ilerlemeniz icin. Etrafiniza bakmaniz, bsktiklarinizi gormeniz icin onunla iletisimi kesmeniz gerekir. Iletisimde kaldiginiz surece bu adama takilip kalacaksiniz. Hep bir kisir dongu olacak.

Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. Geçmişinden dem vurması senin her rahatsız olduğun durumda geçmişini bahane göstermek istemesinden dolayı. Neden "Sen bana geçmişimi unutturdun, seninle tüm acılarımı unuttum, yeni bir insan oldum diyemiyor?" Ve bir insan seviyorum diyemiyorsa sevmiyordur. Net.
Ve çok alakasız durumlarda öne sürdü hep bunları. Yoruldum artık.

Ya su geçmişte cok hayal kırıklığı yasadim edebiyatlari kadar beni bunaltan bir sey yok arkadas. Iliskiye hazir degilsen ne demeye benimle ilgileniyorsun o zaman? Hem karnim doysun hem pastam dursun. Cok itici.
Kaç yasinda insanlarız, ne gerek var ki bunlara. Seviyorsan seviyorsundur istiyorsan istiyorsundur.

Evet o noktada zayiflik gostermissiniz. Birsekilde sizinle ortibati koparmak istememesi sizin onunuzi tikar. Aklinizdan cikmadigi surece bu durum sizi hep geriletir, ilerletmez. Gecmisle baginizi koparlamaniz lazim ilerlemeniz icin. Etrafiniza bakmaniz, bsktiklarinizi gormeniz icin onunla iletisimi kesmeniz gerekir. Iletisimde kaldiginiz surece bu adama takilip kalacaksiniz. Hep bir kisir dongu olacak.
Haklısınız. Bir haftalık bir süreç verdim kendime. Bir hafta sonunda duruma göre tamamen koparacagim inşallah iletişimi. Ki zaten onun iletişim dediği sabah günaydın akşam iyi geceler. Normalde de hemen hemen buydu.

Bence onun yerine işleri kolaylaştırarak “bitsin” demeniz en doğrusu olmuş. Ben ilişkide ara vermeye inanmam. Bazı somut imkansızlıklar olur o zaman belki anlarım ama bir takım acabalar nedeniyle “biraz ara verelim belki aşarız” demek bana gelmez. En doğrusunu yapmışsınız.

Kesinlikle bitmiş gibi davranın. Görüşmeyin. Konuşmayın. Eğer günün birinde karşınıza son derece net bir şekilde çıkar, siz de tamam derseniz, o zaman devam etsin kaldığı yerden.

:halay::halay:Oriess bugünde aklıma gelmiştin, konu açmadı acaba ne yaptı diye. Bence ayrılmakla iyi ettin, çünkü gerçekten seven değişiyor, ve değişimi isteyen, adam korkuyormuş ondan dolayı doğru olanı yaptın. İletişim konusunda gerçekten merak ediyorum, ilgisiz sevgilyiken nasıl yinede iletişimde kalmak ister anlayamadım, hey be adam keşke daha fazla değer vereydi ilişki devam etseydi diyesim geliyor...:KK49:hakkınızda hayırlısı... uzatmalar pek işe yaramıyor... hayatında başarılar!!!

Back
X