İlgisizlik beni delirtiyor

nuvanda

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
690
0
296
Diğer
bundan yedi yıl önce severek evlendik öyle çoook sevmedim eşimi evlenmeden önce ama onun bana olan aşırı sevgisi düşünlüğü çok hoşuma gidiyordu biraz zor olsada evlenmeye ikna etti beni uzatmıyım çıkma isteme nişan felan 7-8 ay içinde evlendik ilk başlarda iyi gitti ilk altı ay çok mutluyduk bende evlendikten sonra eşimi çok sevdim nikahta keramat vardır derler ya doğruymuş:))6.ayda hamile kaldım zor bir hamilelikti aşarmalerim çok oldu eşim çok anlayışsız davrandı bu dönemde bana bilemiyorum belki bende fazla ilgi anlayış bekledim oda olabilir ama ona alıştırmıştı beni bide hamileliğn duygusallığıda var tabibebğim oldu günden güne daha kötü olduk şimdi 6 yaşında süper zeka bir oğlum var ama eşimle anlaşamıyoruz oğlum babasına çok düşkün ama babasını nerdyse göremiyor o uyuduktan sonra geliyor eve ve oğluma değil ama bana karşı çok ilgisiz ama o bunun çok normal olduğunu benim abarttığımı bunun bir sorun olmadığını söylüyor çok vurdum duymaz yanişimdi ben eşimin ilgisini sevgisini tekrar nasıl kazanabilirim her türlü fikire açığım lütfen yardımcı olun banaaaaa..........

merhaba bende seninle aynı konuda dertliyim üstüne üstlük benim kocam birde kaba ben şuanda hamileyim 8 aylık çok şükür öyle aş vermelerim olmadı olsa idi eminim ilgilenmezdi bu konuyu açtığın için tşk ederim sana takip edeceğim gelen fikirler benim içinde çok önemli

yaaaa senin adınada üzüldüm canım yaaa inşalllah düzelirler böyle nerye kadar:97::97::97:

ilgisizlik derken,
derdinle sorununla hiç ilgilenmiyormu ? yada muhabbetiniz hiç yokmu ?

gece geç saatte geliyor diyorsun..belki günün yorgunluğundan filan kaynaklanıyordur...

ilgisizlik derken,
derdinle sorununla hiç ilgilenmiyormu ? yada muhabbetiniz hiç yokmu ?

gece geç saatte geliyor diyorsun..belki günün yorgunluğundan filan kaynaklanıyordur...

evet canım derdimle ilgilenmiyor derdimi bilmiyor çünkü konuşamıyoruz geç saatlere kadar kahvelerde oturuyor arkadaşlarıyla eve gelincede tv sarılıyor anlıyacağın manoton sevgisiz bir hayat benimkisi

kahvede oturduğuna eminmisin? seven bi erkek böyle davranmazki sen değiş ozaman kiloluysan ver saçını azda olsa biraz giyimini değiştir sende ona umursamaz ol düzelir belki.

Gece mi geliyor eşiniz her gün?
Nasıl kabul ediyorsunuz geç saatte eve gelmesini?
Böyle birşeyi kabul ederek zaten anlaşmalı bitirmişsiniz evliliğinizi
Sadece dile dökülmemiş yarı ayrılığınız..Yarı ayrılık derim ben şimdi böyle birşeye.
Eşinizde böyle bi durumda kendini haklı konumda görerek ve yüz bularak gece yarıları gelmeyi
normal sanar tabi.

hala kahvehaneler var mı ve hala kahvehaneye giden erkekler var mı ?
bilemiyorum ama neden kahveye gitmesine izin veriyorsunuz kii hadi verdiniz diyelim bir saati geçmemeli tamam eşler arasında bazen tarafların kendine ait bir hayatıda olmalı ama saatlerce ve hergün hergün olması sakıncalı bir durum bence...

Eskiden cok duyardım kahve alışkanlığı olan evli adamları

şimdiler duymuyordum uzun zaman sonra hatta ilk defa şimdi duydum.

Önceleri böyle bir alışkanlığı yokmuş anladığım kadarıyla,daha sonradan ilişkiniz bozulmus.

Yada nedemeli 6 ay cicim ayıydıda adam kendini sonradan ortaya koydu.

eşin dısarıya alısmıs demekki,yuvasında huzuru olan eşine cocuguna düşkün olan adamın yapacagı iş değil bunlar.

Belliki ne size nede bebeğinize düşkünlüğü yok,nasıl olsa hanımda cocukta evde nezaman gitsem
önemli değil,yediriyorum içiriyorum yeter diye düşünüyordur sanırım...

yukarıda arkadasın dediği gibi,ilk önce siz değişmeyi deneyin
eşinizin ilgisini yeniden çekin.

Belki sizde çocugunuza fazla ilgi gösterip eşinizi boşlamışsınızdır?
Oda öyle düşünüyordur ve siz farkında değilsinizdir.

kahveye gitmesini engellemen lazım ama zorla değil, işveyle cilveyle, hoş muhabbetle olur o..
evde istediği herşeyi yapabilen adam dışarı gitme ihtiyacı duymuyo..
benim eşim evliliğimizin ilk haftası akşam çıkmalara, geç gelmelere başladı.
geç geldiği bir gün bende bundan sonra 11 de eve geleceğim dedim. olur mu öyle şey dedi.
o zaman benim gece 11 de eve gelecek kocaya ihtiyacım yok dedim. bir daha bu saatte eve geleceksen hiç gelme dedim.
o gün bugündür işten eve evden işe 4 yıllık evliyiz.
ama evde rahatı yerindedir.
internete girmek isterse girer, pc oyunları var onarı oynar, müzik dinlemek ister karışmam. yani evde keyfi yerinde , çok dırdır etmem. işin bitince yanıma gel derim. zaten aynı odadayız o da işi bitince gelir yanıma uzanır film filan izleriz.
adamları evde mutlu edin ki dışarıya gerek kalmasın..

GLMYRK katılıyorum aynen bende eşime evde tüm rahatlığı sağlıyorum çıkmasın diye çok şükür çıkmıyor

Çok şanslısınız eve bağlayabiliyorsanız. Ama bazı erkekler vardır hemen sıkılırlar. Karakterleri öyledir. Genelde ilk başlarda herşeyi abartarak yapanlarda ben bunu seziyorum. Eşten sıkılıyorlar, işlerinden sıkılıyorlar, çocuklarından sıkılıyorlar hep yeni daha yeni bir şey istiyorlar. Bunlar ilgiden de sıkılıyorlar. Naparsanız yapın boş oluyor. Zok.. çok zor böyle adamlarla uğraşmak. Kabul etmekten başka da çare yok. Ya bu deveyi güdeceksinize geliyor iş

sana katılıyorum....beş parmağın beşi bir değil derler, çokta doğru derler....
bazı erkekler var ki , siz ne yaparsanız yapın o yine bildiğini okur...

şerbeti nabza göre içirmek lazım galibaaa

evlendiğimizin ilk ayıydı. arkadaşları aradı dışarı çıkalım diye bu da tamam dedi. bende hemen kardeşimi aradım kızım yarın akşam bişiler yapalım diye(ki hiç adetim değildir gece kız kıza gezmeler). eşim ne demek oluyor dedi, olmaz öyle şey. ben de ama sen evde yoksun ne yapayım tek başıma korkarım ben evde dedim. biraz surat yaptı(arkadaşlarının eşinden izin alamadın mı diye dalga geçmesinden korktu) ama bir daha akşam bensiz dışarı çıkma lafı bile geçmedi 4 yıldır. gündüz bile gitse önce bizim planımız var mı bir şey yapmayacaksak gideyim mi diye fikrimi sorar.
bu arada onun eğleneceği planlar yaparım hep boş vakitlerimizde. gezeriz, bir yere eğlenmeye gidilecekse gideriz. tiyatro, sinema, konser, takılma ne varsa bazen başbaşa bazen de arkadaşlarımızla. bazen biz bir yere giderken onun en yakın arkadaşını da çağırmasını isterim(ilk yılımızda bekardı ama o da takılırdı bizle, sonra evlendi eşiyle takıldık) yani onun ortamına ben girdim.
bu arada eşimi boş bıraksam bilgisayar başından hiç kalkmaz(ben de deli oluyorum birşeyleri de o yapsın ilgilensin diye) ama ne yapalım karakter işte hep ben dürtüklemek zoruna kalıyorum.

Ben de başlarda o geç geleceği zamanlarda arkadaşıma gideyim ben de değimide tamam derdi. Nasıl istersen. Yani bende bu durum hiç de faydalı olmadı. Ona dokunmayayım da naparsam yapayım.
Üstelik biz evlenmeden önce her anımıız birlikte geçecek diyen ve gerçekten de her dakikasını benimle geçirmeye çalışan biriydi. Sevgisiyle ilgilisiyle bazen bunalttığını bile düşünürdüm. Sonra zerresi bile kalmadı

Son düzenleme:
sana katılıyorum....beş parmağın beşi bir değil derler, çokta doğru derler....
bazı erkekler var ki , siz ne yaparsanız yapın o yine bildiğini okur...

şerbeti nabza göre içirmek lazım galibaaa

Katılıyorum. Ama bazen nabzı bulma konusunda çok zorlandım ve ben de vazgeçtim aramaktan. Şimdi hayatımda değecek olanlara adadım kendimi

işte her erkeğin karakteri farklı tabi. ama ben şunu anladım ki erkekler keyfine çok düşkün. önce hep kendi istedikleri. sorsan ben ilgi gösteriyorum da der eminim. benimki yeni bir oyuna takılınca gözü bir şeyi görmez bir müddet, kızıyorum kızdığımla kalıyorum. zorla sürükleyip dışarı çıkarmazsam ooo. zor bu erkeklerle uğraşmak ya....

Belki sen ona fazla ilgi ve sevgi gösterdin adam da şımardı. Alışmış senin kendini naza çekmene, senin peşinde koşmaya şimdi sen de onu sevip ilgi gösterince ben neymişim demiştir belki de. O ilgisiz oldukça sen daha çok üstüne düştün o da seni iyice çantada keklik görmeye başladı.
Zaten eski ilgiyi hiç bekleme ama bu kadar ilgisizlik de fazla. Bence sen de biraz umursamaz davran. Ondan ilgi beklediğini falan belli etme. Kendi kendine çok mutluymuş ona hiiiç ihtiyacın yokmuş gibi davran. Kendi arkadaşlarınla filan takıl biraz. Belki düzelir.

Aman ilgi gösteriyorum demeye bile tenezzül etmiyordu. Öyle çok şey sıralıyordu ki. Yok çalışıyormuş, yorgunmuş, bilmem kaç tane insanla uğraşmak zorunda kalmış. Bahane bahane bahane. Biz çalışmıyoruz, bizim oyorgunluklarımız yok sanki. Bunları söylediğimde ben sana karışıyor muyum gibi bir cevap.
Yani ben sana karışmıyorum sen de bana karışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…