İlgisizlik beni delirtiyor

aslında mevzu kahve değil mevzu igisizlik acaba içinden mi gelmiyor en basitinden tv seyrederken sarılmak birşeyi isterken getir yerine getirirmisin demek ne biliyim birazcık tatlı söz duymak istiyorum acaba ne yapmalıyım bunu görmek için öneriniz varmı

zor bır sureç geçırdık tüp bebek aşerme dogum son 1yıldır eşim benımle alakasını kesti evinden işe gıden bı adam,dışarda vakıt geçırmez ama evde ben yokmuşum gıbı davranıyor lohusa depresyonu bile yaşayamadım sankı kocam dogurdu sanki o uykusuz kalıyor uyum problemınıbenden daha fazla ve yogun yaşıyor benım bebeklı bır kadın olduguma hala alışamadı...defalarca söyledım bu benı çok yaralıyor ucube gıbı hıssettırıyor bana kendımı nasıl hareket edecegıımı şaşırdım evde durmak istemıyorum o varken bana bı akıl

kızlar ben sorunumu halletti oturdum eşimle enine boyuna konuştum sonrada ikigün sustum şimdi çok iyiyiz allah herkezin evinin yuvasının huzurunu daim etsin:)))))))))))

konuşma işe yaramıyor 3 gün bilemedin 1 hafta sonra yine aynı yoruldum.iinşallah sizinki anlamiştır...

gercekten sen abartiyor olabilirmisin ??? cünkü ilgisine alismisin üzerine düsüyorsun.. bide sen ilgilenme onunla bakalim onun gösterdigi ilgisizligi sende göster... Benim esimde isinin yogunlugundan ayni seyleri yasiyoruz ama cok degil öyle kendisine bende ilgi göstermiyorum ayni sekilde oda bunun farkina variyor beni unuttun galiba falan seyler söylüyor.... Yani sende öyle davran bakalim ne olacak bidene ve yaz buraya ne oldu :)

yeslıyan bana cvp yazdınsa,denedım ilgisine alışmak degıl eşim kapı aralıgında dahi geçerken bana degmemek için geri çekılmeye başladı sanki kendını resetledi adam ben ne zaman a kadar ilgi gosterecem benımde ilgıye ihtıyacım her aradıgında ben onun yanındayım ama o yok.eşimede söledım bebegım oldu ama kocamı kaybettım. anlayabılırse ,

benim eşimde çok ilgisizdi varsa yoksa arkadasları ve dayanamdım boşandım sonunda ben ilgisizliğe gelemiyorum çünkü evliliği besleyen ana damar ben sürekli kadınların alttan almsı gerktiğini düşünmüyorum erkeler herseyi yapsın biz hep affedici olalaım yok böle hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…