İlgisizlik beni delirtiyor

canımmmm keşke yapabilsem bende aksine tam bir ev kışuyum gündüzleri çalışıyoruz aynı yerde bide akşamları çıkmak hiç işme gelmiyor çocuğun okulu felan olmuyor yani((
kahvede oturduğuna eminmisin? seven bi erkek böyle davranmazki sen değiş ozaman kiloluysan ver saçını azda olsa biraz giyimini değiştir sende ona umursamaz ol düzelir belki.

eminim canım eşimin bekarken de vamış bu kahve hastalığı evlendik aynı mahallede oturuyoruz muhit değişmedi yani o kendisine göre seviyomuş nasıl sevgiyse söylemeden belli etmeden öyle..kilolu değilim hatta daha zayıflıyorum yanlış anlamayın kendime göre güzel ir hatunum hatta evlenince bile herkez çok şaşırmıştı görümcemler eşimin ailesi felan bana sen onu nasıl kabul ettin bu güzellikle felan diyolardı hep ama gözün gördüğü değil gönülün sevdiği güzel derler yaaaa

:))evet malesef var izin vermediğim için bu tartışmalar çıkıyor ya zaten saat felan takmıyor benimki arkadaşları ne zaman evine giderse oda o zamn eve gelir :26::26::26:

aksine çocuğumuza çok düşkün çoğu zaman geldiğinde uyumuş olur uyandırasıya sever ama bu beni dahada çıldırtıyor madem erken gelseydin diyorum...bide şu var eşim benim şımaracağımı düşünüyor güzelsin beceriklisin dersem daha senn önüne geçemem diyorrrr...

Zaten evde oturup ilgilenmediği için bir de babanın sorumluluklarını yerine getiriyorsunuz. Ayrıca gündüz çalışıyorsunuz. Akşam eve geliyorsunuz ev işleri ve çocuğun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak. Ne kadar zaman kalıyor size?? Bilirim
Vakitli gelip evde çocukla ilgilense de biraz size zaman kalabilse. Boşta zamanınız kalabilmeli kendinize bakabilmeniz için.

aslında evde çok rahatt ya ben o kadar sıkan birisi değilim ama vıcık vıcık biride değilim hani öyle işveli cilveli değilim yani dobralık da var biraz dan dan söylrim herşeyi kahveye gitsin ama her akşam değil gelince yada gitmeden beni mutlu etsin aaaahhh ahhhh

GLMYRK katılıyorum aynen bende eşime evde tüm rahatlığı sağlıyorum çıkmasın diye çok şükür çıkmıyor

rahatlıkla olmuyor güzel kardeşim rahat olan çıkmasaydı hiiiç çıkmazdı bazı erkeklerde böyle heralde

onuda denedim yani ben gösterirsem belki oda bana ilgi gösterir dedim afedersiniz dötü kalktı derler ya tam ondan olduzor yaaa gerçekten zor

yani belli etmiyorum zaten o yüzden kendi kendimi yiyorum başlıyorum niye onun kocası böyle niye şunun kocası böyle benm ne eksiğim var diye felan yine delleniyorum

aaaaaaa aynı aynı bana gelince borç gam tasa kahvede sanki biri ayaklarını yıkayor öteki onun için para basıyoda

yok canım ne zamanı inanın bu yaptıklarımın on katını daha yaparım bir değer bilen olsa ama böyle olunca yarısını bile yapmak gelmiyor içimden

yok canım ne zamanı inanın bu yaptıklarımın on katını daha yaparım bir değer bilen olsa ama böyle olunca yarısını bile yapmak gelmiyor içimden

Herşey gönül hoşluğuyla değil mi... Ben bütün bunlar oldukça ciddi bir depresyona girmiştim. Ve hep sen hastasın seninle konuşamıyoruz olmuştu. Beni depresyona sokan kimdiyse. Ve ben düşünme yeteniğimi, konuşma ve ifade yeteneğimi hiç bir zaman kaybettiğimi düşünmüyorum. Sadece haklı olduğumdan susturabilmek için. Ben de sustumm

Son düzenleme:
ilgi istiyorum sevgi istiyorum şımarmak istiyorum ama bizimki bunların hepsini içinde yapıyor. illa söylemem mi gerekiyor diyor. sen de hep şikayet ediyorsun diyor diyor da diyor offf üffff püüfffff

valla kızlar okudukça içim daraldı napsak bu kocaları. adı üstünde koca kocatmak için uğraşıyorlar bizi

ilgi istiyorum sevgi istiyorum şımarmak istiyorum ama bizimki bunların hepsini içinde yapıyor. illa söylemem mi gerekiyor diyor. sen de hep şikayet ediyorsun diyor diyor da diyor offf üffff püüfffff

beklentinizi düşürün,hatta hiç beklemeyin. ben bu yöntemle huzura erdim resmen..nasıl olsa değişmeyecekler...
ne yalan sölim ben beklentimi sıfırlara çektim, şimdi benim için bişeyler yapıyo çok mutlu oluyorum. o da daha iyi davranıyo..:82:

nasıl yani ? beklentimi sıfıra çektim derken ne yaptın mesela ?

bu kocandan hiçbirşey beklememek mi oluyor ?

yani bencede öyle yapın, kendinize başka uğraşlar bulun ve o yokmuş gibi davranın. akşamları çocuğunuzu da alıp çıkın dolaşın. hafta sonları tiyatroya sinemaya gidin. sizde kendi kendinizi motive edin. madem o kendi halinde takılıyor sizde öyle yapın. belki bir süre sonra rahatsız olur. yani ben olsaydım kesin böyle yapardım.

Çok doğru. Rahatsız olmasa bile siz artık rahatsız olmayacaksınız.

nasıl yani ? beklentimi sıfıra çektim derken ne yaptın mesela ?

bu kocandan hiçbirşey beklememek mi oluyor ?

aynen öyle canım
seni seviyorum demiyor mu demesin ..
giydiğine çok yakışmış filan demiyor mu demesin..
hediye, özel gün şu bu unutsun..

ben eskiden beni sevdiğini söylemez oldun, yakışmış mı? ilgilensene benle azıcık... dırdır dırdır yiyodum adamı. hakkımdı da..
sonra bıraktım, giydiğimi kendim yakıştırdım, bence güzel oldum dedim.
kendimi beğendim.
onsuzda mutlu olabileceğimi gösterdim kısacası. o da onu sıkadığım için artık kendisi anlayıp bişeyler yapmaya çalışıyo kendi çapında.. o da bana yetiyo..
herkesin eşinin huyu farklıdır, herkes sevgisini farklı gösterir, sizde eşlerinize onları sevdiğinizi gösterin ama beklentiniz yokmuş gibi davranın.. farkında olmadan ilgilenirler
inşaallah faydam olur birinize.. :80:

aaahhh ahhhh keşke bu dediklerini yapabilsem ama malesef yapamıyorum (

aynen öyle arkadaşım bilemiyorum yaaa bu kadar zor birşeymi istiyoruz niye yapamıyorlar niye mutlu olmamız iki kelimeye bir teessüme bağlıyken bunun hasretiyle ömrümüzü bitiriyoruz keşke keşke................

Bende ilgi manyağı bi tiptim ama çok şükür iyiki vazgeçmişim. şimdiki huzurumu mutluluğumu vazgeçmelerime borçluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…