canımmmm keşke yapabilsem bende aksine tam bir ev kışuyum gündüzleri çalışıyoruz aynı yerde bide akşamları çıkmak hiç işme gelmiyor çocuğun okulu felan olmuyor yaniBelki sen ona fazla ilgi ve sevgi gösterdin adam da şımardı. Alışmış senin kendini naza çekmene, senin peşinde koşmaya şimdi sen de onu sevip ilgi gösterince ben neymişim demiştir belki de. O ilgisiz oldukça sen daha çok üstüne düştün o da seni iyice çantada keklik görmeye başladı.
Zaten eski ilgiyi hiç bekleme ama bu kadar ilgisizlik de fazla. Bence sen de biraz umursamaz davran. Ondan ilgi beklediğini falan belli etme. Kendi kendine çok mutluymuş ona hiiiç ihtiyacın yokmuş gibi davran. Kendi arkadaşlarınla filan takıl biraz. Belki düzelir.
kahvede oturduğuna eminmisin? seven bi erkek böyle davranmazki sen değiş ozaman kiloluysan ver saçını azda olsa biraz giyimini değiştir sende ona umursamaz ol düzelir belki.
hala kahvehaneler var mı ve hala kahvehaneye giden erkekler var mı ?
bilemiyorum ama neden kahveye gitmesine izin veriyorsunuz kii hadi verdiniz diyelim bir saati geçmemeli tamam eşler arasında bazen tarafların kendine ait bir hayatıda olmalı ama saatlerce ve hergün hergün olması sakıncalı bir durum bence...
Eskiden cok duyardım kahve alışkanlığı olan evli adamları
şimdiler duymuyordum uzun zaman sonra hatta ilk defa şimdi duydum.
Önceleri böyle bir alışkanlığı yokmuş anladığım kadarıyla,daha sonradan ilişkiniz bozulmus.
Yada nedemeli 6 ay cicim ayıydıda adam kendini sonradan ortaya koydu.
eşin dısarıya alısmıs demekki,yuvasında huzuru olan eşine cocuguna düşkün olan adamın yapacagı iş değil bunlar.
Belliki ne size nede bebeğinize düşkünlüğü yok,nasıl olsa hanımda cocukta evde nezaman gitsem
önemli değil,yediriyorum içiriyorum yeter diye düşünüyordur sanırım...
yukarıda arkadasın dediği gibi,ilk önce siz değişmeyi deneyin
eşinizin ilgisini yeniden çekin.
Belki sizde çocugunuza fazla ilgi gösterip eşinizi boşlamışsınızdır?
Oda öyle düşünüyordur ve siz farkında değilsinizdir.
kahveye gitmesini engellemen lazım ama zorla değil, işveyle cilveyle, hoş muhabbetle olur o..
evde istediği herşeyi yapabilen adam dışarı gitme ihtiyacı duymuyo..
benim eşim evliliğimizin ilk haftası akşam çıkmalara, geç gelmelere başladı.
geç geldiği bir gün bende bundan sonra 11 de eve geleceğim dedim. olur mu öyle şey dedi.
o zaman benim gece 11 de eve gelecek kocaya ihtiyacım yok dedim. bir daha bu saatte eve geleceksen hiç gelme dedim.
o gün bugündür işten eve evden işe 4 yıllık evliyiz.
ama evde rahatı yerindedir.
internete girmek isterse girer, pc oyunları var onarı oynar, müzik dinlemek ister karışmam. yani evde keyfi yerinde , çok dırdır etmem. işin bitince yanıma gel derim. zaten aynı odadayız o da işi bitince gelir yanıma uzanır film filan izleriz.
adamları evde mutlu edin ki dışarıya gerek kalmasın..
kahveye gitmesini engellemen lazım ama zorla değil, işveyle cilveyle, hoş muhabbetle olur o..
evde istediği herşeyi yapabilen adam dışarı gitme ihtiyacı duymuyo..
benim eşim evliliğimizin ilk haftası akşam çıkmalara, geç gelmelere başladı.
geç geldiği bir gün bende bundan sonra 11 de eve geleceğim dedim. olur mu öyle şey dedi.
o zaman benim gece 11 de eve gelecek kocaya ihtiyacım yok dedim. bir daha bu saatte eve geleceksen hiç gelme dedim.
o gün bugündür işten eve evden işe 4 yıllık evliyiz.
ama evde rahatı yerindedir.
internete girmek isterse girer, pc oyunları var onarı oynar, müzik dinlemek ister karışmam. yani evde keyfi yerinde , çok dırdır etmem. işin bitince yanıma gel derim. zaten aynı odadayız o da işi bitince gelir yanıma uzanır film filan izleriz.
adamları evde mutlu edin ki dışarıya gerek kalmasın..
GLMYRK katılıyorum aynen bende eşime evde tüm rahatlığı sağlıyorum çıkmasın diye çok şükür çıkmıyor
Çok şanslısınız eve bağlayabiliyorsanız. Ama bazı erkekler vardır hemen sıkılırlar. Karakterleri öyledir. Genelde ilk başlarda herşeyi abartarak yapanlarda ben bunu seziyorum. Eşten sıkılıyorlar, işlerinden sıkılıyorlar, çocuklarından sıkılıyorlar hep yeni daha yeni bir şey istiyorlar. Bunlar ilgiden de sıkılıyorlar. Naparsanız yapın boş oluyor. Zok.. çok zor böyle adamlarla uğraşmak. Kabul etmekten başka da çare yok. Ya bu deveyi güdeceksinize geliyor iş
Belki sen ona fazla ilgi ve sevgi gösterdin adam da şımardı. Alışmış senin kendini naza çekmene, senin peşinde koşmaya şimdi sen de onu sevip ilgi gösterince ben neymişim demiştir belki de. O ilgisiz oldukça sen daha çok üstüne düştün o da seni iyice çantada keklik görmeye başladı.
Zaten eski ilgiyi hiç bekleme ama bu kadar ilgisizlik de fazla. Bence sen de biraz umursamaz davran. Ondan ilgi beklediğini falan belli etme. Kendi kendine çok mutluymuş ona hiiiç ihtiyacın yokmuş gibi davran. Kendi arkadaşlarınla filan takıl biraz. Belki düzelir.
Aman ilgi gösteriyorum demeye bile tenezzül etmiyordu. Öyle çok şey sıralıyordu ki. Yok çalışıyormuş, yorgunmuş, bilmem kaç tane insanla uğraşmak zorunda kalmış. Bahane bahane bahane. Biz çalışmıyoruz, bizim oyorgunluklarımız yok sanki. Bunları söylediğimde ben sana karışıyor muyum gibi bir cevap.
Yani ben sana karışmıyorum sen de bana karışma
Zaten evde oturup ilgilenmediği için bir de babanın sorumluluklarını yerine getiriyorsunuz. Ayrıca gündüz çalışıyorsunuz. Akşam eve geliyorsunuz ev işleri ve çocuğun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak. Ne kadar zaman kalıyor size?? Bilirim
Vakitli gelip evde çocukla ilgilense de biraz size zaman kalabilse. Boşta zamanınız kalabilmeli kendinize bakabilmeniz için.
yok canım ne zamanı inanın bu yaptıklarımın on katını daha yaparım bir değer bilen olsa ama böyle olunca yarısını bile yapmak gelmiyor içimden
ilgi istiyorum sevgi istiyorum şımarmak istiyorum ama bizimki bunların hepsini içinde yapıyor. illa söylemem mi gerekiyor diyor. sen de hep şikayet ediyorsun diyor diyor da diyor offf üffff püüfffff
beklentinizi düşürün,hatta hiç beklemeyin. ben bu yöntemle huzura erdim resmen..nasıl olsa değişmeyecekler...
ne yalan sölim ben beklentimi sıfırlara çektim, şimdi benim için bişeyler yapıyo çok mutlu oluyorum. o da daha iyi davranıyo..:82:
beklentinizi düşürün,hatta hiç beklemeyin. ben bu yöntemle huzura erdim resmen..nasıl olsa değişmeyecekler...
ne yalan sölim ben beklentimi sıfırlara çektim, şimdi benim için bişeyler yapıyo çok mutlu oluyorum. o da daha iyi davranıyo..:82:
yani bencede öyle yapın, kendinize başka uğraşlar bulun ve o yokmuş gibi davranın. akşamları çocuğunuzu da alıp çıkın dolaşın. hafta sonları tiyatroya sinemaya gidin. sizde kendi kendinizi motive edin. madem o kendi halinde takılıyor sizde öyle yapın. belki bir süre sonra rahatsız olur. yani ben olsaydım kesin böyle yapardım.
nasıl yani ? beklentimi sıfıra çektim derken ne yaptın mesela ?
bu kocandan hiçbirşey beklememek mi oluyor ?
aaahhh ahhhh keşke bu dediklerini yapabilsem ama malesef yapamıyorumaynen öyle canım
seni seviyorum demiyor mu demesin ..
giydiğine çok yakışmış filan demiyor mu demesin..
hediye, özel gün şu bu unutsun..
ben eskiden beni sevdiğini söylemez oldun, yakışmış mı? ilgilensene benle azıcık... dırdır dırdır yiyodum adamı. hakkımdı da..
sonra bıraktım, giydiğimi kendim yakıştırdım, bence güzel oldum dedim.
kendimi beğendim.
onsuzda mutlu olabileceğimi gösterdim kısacası. o da onu sıkadığım için artık kendisi anlayıp bişeyler yapmaya çalışıyo kendi çapında.. o da bana yetiyo..
herkesin eşinin huyu farklıdır, herkes sevgisini farklı gösterir, sizde eşlerinize onları sevdiğinizi gösterin ama beklentiniz yokmuş gibi davranın.. farkında olmadan ilgilenirler
inşaallah faydam olur birinize.. :80:
Herşey gönül hoşluğuyla değil mi... Ben bütün bunlar oldukça ciddi bir depresyona girmiştim. Ve hep sen hastasın seninle konuşamıyoruz olmuştu. Beni depresyona sokan kimdiyse. Ve ben düşünme yeteniğimi, konuşma ve ifade yeteneğimi hiç bir zaman kaybettiğimi düşünmüyorum. Sadece haklı olduğumdan susturabilmek için. Ben de sustumm
aaahhh ahhhh keşke bu dediklerini yapabilsem ama malesef yapamıyorum(
aynen öyle arkadaşım bilemiyorum yaaa bu kadar zor birşeymi istiyoruz niye yapamıyorlar niye mutlu olmamız iki kelimeye bir teessüme bağlıyken bunun hasretiyle ömrümüzü bitiriyoruz keşke keşke................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?