adamın hayatında sizden başka şeylerde var demekki
her ilişkide taraflar birbirlerini bu kadar merkeze koymamalı beklenti içerisine girmemeli
günde kaç mesaj yazıyorsunuz mesala
liseli aşıklar gibi gece gündüz mesajlaşma nedir yaEvet biraz meşgul biri işteyken rahatsız etmiyorum ama eve gelince de biraz ilgi gösteremez mi bilemedim ki . Peşpeşe mesajlarla bunaltmıyorum . o bir şey söylerse öyle devam ediyor konuşma ara ara
Daha çok yeni ısrar etmeden kendinizi çekin oda sormuyor yazmıyorsa demekki istemiyorSelam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
Henüz 1 haftalık bir ilişkim var.
Birbirimizi uzun zamandır tanımıyoruz dolayısıyla birbirimiz hakkında bilmediğimiz çok şey var .
Bunu şundan dolayı dedim ; erkek arkadaşım bana biraz ilgisiz gibi geldi .
Mesela mesaj yazıyorum 15 20 dk sonra cevap veriyor . Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
Sorduğumda arkadaşlarla konuşuyorum dizi izliyorum falan diyor.
Ben bu durumun asla normal olmadığının farkındayım . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Tahammül mü ? yoksa çekip gitmek mi ?
Acaba ısınamadı mı bana bilmiyorum . Aramızda 6 yaş fark var . Çocuk mu geliyorum ona bilmiyorum . Ben 22 o 28 yaşında .
Halbuki o başlattı bu ilişkiyi güzel sözlerle . Öyle alelade biri de değil eğitimli görgülü çalışan biri . Anlamıyorum ve üzülüyorum neden böyle yapıyor ? Ne yapmalıyım sizce ? Yorumlarınız çok değerli lütfen
Görüyor ama hemen yazmıyor mu?
Yoksa zaten geç mi görüyor?
Her ikisini de yapıyor ama görüp yazmadığı daha fazla
İsteyen adam tabiri caizse iki eli kanda olsa bile yazar arar... Demek ki içinden gelmiyor o da bahane buluyor bu kadar net!! Biz kadınların iç güdüleri güçlüdür.. Sen de zaten hissetmişsin.. Seninle öylesine vakit geçirmek için takılmak maksadında olabilir... Bi erkek istediği kadını boş bırakmaz .. Tecrübeyle sabit canım dikkate al bence ..!!
Selam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
Henüz 1 haftalık bir ilişkim var.
Birbirimizi uzun zamandır tanımıyoruz dolayısıyla birbirimiz hakkında bilmediğimiz çok şey var .
Bunu şundan dolayı dedim ; erkek arkadaşım bana biraz ilgisiz gibi geldi .
Mesela mesaj yazıyorum 15 20 dk sonra cevap veriyor . Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
Sorduğumda arkadaşlarla konuşuyorum dizi izliyorum falan diyor.
Ben bu durumun asla normal olmadığının farkındayım . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Tahammül mü ? yoksa çekip gitmek mi ?
Acaba ısınamadı mı bana bilmiyorum . Aramızda 6 yaş fark var . Çocuk mu geliyorum ona bilmiyorum . Ben 22 o 28 yaşında .
Halbuki o başlattı bu ilişkiyi güzel sözlerle . Öyle alelade biri de değil eğitimli görgülü çalışan biri . Anlamıyorum ve üzülüyorum neden böyle yapıyor ? Ne yapmalıyım sizce ? Yorumlarınız çok değerli lütfen
Kendinizi ona çok bağlamayın sonu platonik aşka kadar gider.Erkekler çok fazla üzerine düşen kadınları sevmiyorlar.Siz de ona onun size davrandığı gibi davranın.Hatta hiç mesaj atmayın bakalım size yazacak mı.Ona göre rotanızı çizersiniz.
Görüldü yaptıktan sonra bi daha online olduğu halde sana yazmadan çıkıyor mu?
Gerçekten tersleyen aşağılayan biri olsaydım kat kat değerim olurdu sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?