ben de bunu vurgulamak istemiştim daha 1 haftalıkken böyleyse gerisi kapkara geliyor gözüme korkuyorum
ben de bunu vurgulamak istemiştim daha 1 haftalıkken böyleyse gerisi kapkara geliyor gözüme korkuyorum
Mesajla ne kadar tanışabilirsin ki? Bir de 1 haftada. Haftasonları müsait zamanda buluşun, oturun, konuşun. Yüz yüze hareketlerinden duygularını daha iyi anlarsın. Mesajlaşmak samimi bir yöntem değil bana kalırsa, özellikle yeni birini tanıma aşamasında.yukarıda mesajda yazıldığı gibi düşündüm 1 haftalık ve tam tanımıyoruz birbirimizi merak etmiyor beni sanırım ?
sevdiğim insanlara çok çok değer veriyorum . kötü olunca da fazla üzülüyorum . evlenmek şimdilik uzak zaten onu hiç düşünmedim bileneden korkuyorsun? adama aşırı bağlanmışsın daha 1 haftalıkken evlenme moduna girme. elbet bunu hissetmiştir ondan kaçıyordur belki de
Kaçan kovalanir biraz kaçmayı deneSelam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
Henüz 1 haftalık bir ilişkim var.
Birbirimizi uzun zamandır tanımıyoruz dolayısıyla birbirimiz hakkında bilmediğimiz çok şey var .
Bunu şundan dolayı dedim ; erkek arkadaşım bana biraz ilgisiz gibi geldi .
Mesela mesaj yazıyorum 15 20 dk sonra cevap veriyor . Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
Sorduğumda arkadaşlarla konuşuyorum dizi izliyorum falan diyor.
Ben bu durumun asla normal olmadığının farkındayım . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Tahammül mü ? yoksa çekip gitmek mi ?
Acaba ısınamadı mı bana bilmiyorum . Aramızda 6 yaş fark var . Çocuk mu geliyorum ona bilmiyorum . Ben 22 o 28 yaşında .
Halbuki o başlattı bu ilişkiyi güzel sözlerle . Öyle alelade biri de değil eğitimli görgülü çalışan biri . Anlamıyorum ve üzülüyorum neden böyle yapıyor ? Ne yapmalıyım sizce ? Yorumlarınız çok değerli lütfen
1.5 saat önce mesaj yazmıştı . ona cevap vermedim . Şimdi de noldu iyi misin yazmış . Nasıl bir algoritmaları var bu erkeklerin yahu
1.5 saat önce mesaj yazmıştı . ona cevap vermedim . Şimdi de noldu iyi misin yazmış . Nasıl bir algoritmaları var bu erkeklerin yahu
panik olmuştur :)
bi yarım saat daha bekletip iyiyim canım sen nasılsın :) yazmalısın
Ya birileri benimle ilgilense mutlu olur çabasını karşılıksız bırakmam ama insanların çoğu ona tabir-i caizse köpek çekenlerin kulu oluyorlar .
Ben de onun dilinden konuşayım napalım :)
dediğinde haklısın ben de öyleyim. ama iletişim dili denen bir şey var işte. erkekler bizim gibi şefkate ihtiyaç duymuyorlar daha özgür ve bağımsızlar. eğer iletişim diliniz uymuyorsa anlaşamayacaksınız ve bitecek zaten flört dönemi bunun için. çok kasıyorsun ama kasma kim olursa olsun paşa torunu olsa bile
1 hafta da ne olmasını bekliyordunuz sırılsıklam aşık olup gece gündüz sizden mesaj beklemesini miSelam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
Birbirimizi uzun zamandır tanımıyoruz dolayısıyla birbirimiz hakkında bilmediğimiz çok şey var .
Mesela mesaj yazıyorum 15 20 dk sonra cevap veriyor . Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
Ben bu durumun asla normal olmadığının farkındayım . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Tahammül mü ? yoksa çekip gitmek mi ?
Acaba ısınamadı mı bana bilmiyorum . Aramızda 6 yaş fark var . Çocuk mu geliyorum ona bilmiyorum . Ben 22 o 28 yaşında .
Halbuki o başlattı bu ilişkiyi güzel sözlerle . Öyle alelade biri de değil eğitimli görgülü çalışan biri . Anlamıyorum ve üzülüyorum neden böyle yapıyor ? Ne yapmalıyım sizce ? Yorumlarınız çok değerli lütfen
1 hafta da ne olmasını bekliyordunuz sırılsıklam aşık olup gece gündüz sizden mesaj beklemesini mi
Uzatmaman taraftarıyım. Bazı arkadaşlar liseli aşıklar yazmışlar ama böyle kendini ağırdan alan adamla yürümez. Hadi mesaj yazmayı sevmiyor diyelim arkadaşlarına da yazmaz. Seni arar görüşmek ister sürekli hevesli olur yani. İstemiyor gibi hissettim . Değerini bilenin yanında ol bence çok umursama sen yazmasan o sana emin ol çok uzun zaman yazmaz . Bitirir ilişkiyi.Selam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
Uzatmaman taraftarıyım. Bazı arkadaşlar liseli aşıklar yazmışlar ama böyle kendini ağırdan alan adamla yürümez. Hadi mesaj yazmayı sevmiyor diyelim arkadaşlarına da yazmaz. Seni arar görüşmek ister sürekli hevesli olur yani. İstemiyor gibi hissettim . Değerini bilenin yanında ol bence çok umursama sen yazmasan o sana emin ol çok uzun zaman yazmaz . Bitirir ilişkiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?