İlgisizlik Mi ? Yeterince İstememesi Mi ?

Sevgili olmadan öncede böyle miydi? Yoksa tam tersi fazla mı ilgiliydi?

çok üstüne gitmişsiniz biraz kendinizi çekin.

daha 1 haftalıksınız çok bağlanmışsınız kendinize odaklanın adama değil.

kadınların en büyük hatası.

Halbuki başta o kadar idealize etmişti ki kendini . Çok istediğini hissettiriyordu bana . Kendimi berbat hissettirdi bana ya

narsist olabilir bu arkadaş.

çıkmadan önce sizi iyice öğrenir nası biri istiyorsanız öyleymiş gibi davranır. sizi elde edince de soğuk yapıp sizi kendine bağlar. siz ilgiyi arttırdıkça avımı yakaladım diye hoşuna gidiyordur.

tavsiyem:

kendinizi geri çekin. arayıp sorarsa da hiç tripli cevap vermeyin gayet şeker yazın ama bu arada hiç siz adım atmayın. adam afallayacak onu yeterince önemsemediğinizi umrunuzda olmadığını düşünüp üstünüze düşecek.

ama benim asıl tavsiyem böyle narsistlerden uzak durun.

Iliskinizin kalitesini sürüp sürmeyeceğini bence mesaj belirlemez. Hayatim boyunca telefona yapışık olmadım üniv yıllarım dahil. Çalarsa bakarım. Mesajlar desen Allaha emanet. Yani yanındayken yada aradığında nasıl ona odaklan bence

Çok haklısınız aslında ben dde elimde 7 / 24 telefonla uğraşmıyorum . İlk ciddi ilişkim diyebilirim ondan dolayı biraz ilgi istiyorum . Beni merak etsin onu merak edeyim falan diye . Ben de üniversitede zor bir bölümde mücadele veriyorum dediğim gibi sürekli rahatsız etmiyorum onu . Açıkçası bilmiyorum ilişkinin ilk 1 haftası ve bu gibi detaylar gelecek hakkında konuşmama mantıklı yaklaşımlar olur mu ama sanki bana olamayız gibi geliyor. Bunlar belirti midir ?

1 saattir cevap vermiyorum . Neden yazmadın dediğinde ne demeliyim sizce ?

Şeker şekerhiçbir şey olmamış gibi yazarsam tavrımı anlar mı hiçte narsist gibi değildi çıldırıcam nasıl böyle değişiyor bunlar ?

Şeker şekerhiçbir şey olmamış gibi yazarsam tavrımı anlar mı hiçte narsist gibi değildi çıldırıcam nasıl böyle değişiyor bunlar ?

anlamaz. zaten amaç tavırlı olmaman. tavırlı olursan totosu kalkar o yüzden. ay ne kadar umrundayım diye düşünür. sallamazsan kıllanır.

Yaşı kaç olursa olsun insan ilk heyecanı hissetmeli diye düşünüyorum. Belli ki siz de öyle düşünüyorsunuz. Bu tip cool insanlar değişmezler. Böyle kabul edeceksen devam et derim

1 saattir cevap vermiyorum . Neden yazmadın dediğinde ne demeliyim sizce ?

Film izleyebilirsiniz,kitap okuyor olabilirdiniz,yemek yiyor veya yemek yapıyor olabilirdiniz :) Zor bir bölümdeyseniz dersleriniz ağırdır.Araştırma veya çalışmalarınızı da yapıyor olabilirsiniz.
Ama cevabınız tripli olmasın,çünkü ortada gözle görülür bir sorun yok.Yoksa siz sorun çıkaran sevgili damgası yersiniz.

Şimdi şu konuda bir yorumum var,aranızda biraz yaş farkı var.Bence o yüzden bu hisleriniz çok normal,sizi biraz anlayabiliyorum zaman zaman ''o çalışıyor,ben okuyorum beni anlamıyor'' durumu oluşuyor,şu an olmasa da olabilir zamanla Sanki erkekler yaşla birlikte ilişki garantileşince daha da bir tuhaf oluyorlar ben de anlamadım açıkçası,ama üstte bir arkadaş tatlı soğukluk yapın demiş kesinlikle katılıyorum.Soğukluğunuza asla trip falan katmayın,bir süre sonra ''noluyor ya'' diyecek

çok üstüne gitmişsiniz biraz kendinizi çekin.

daha 1 haftalıksınız çok bağlanmışsınız kendinize odaklanın adama değil.

kadınların en büyük hatası.

ilgisiz olursam benden soğur diye düşünmüştüm yanılmışım galiba

bence akli sira nabiz ölçüyo

trip atar mi, ilgiyi cok bekler mi, benimle ne kadar ilgili...

benim böyle bi arkadasim vardi. kizi ikna edene kadar ugrasir sonra kenara cekilir gozlemlerdi. bence kırıcı bisey yapilan

Evet . Hadi unutuyor desem 5-6 kere aynı şey nasıl olur ya
Ya o zaman umursamıyor demektir. Hani o adamın da bi özel hayatı var sizden ibaret değil diyorlar ya. Yok öyle bir şey. Şuan birbirinizi tanıma dönemi, merak dönemi. Demek ki adam yeteri kadar merak etmiyor. Önce bi seni gerçekten hayatının merkezinde bir yere koyduğunu göstersin sonra o her zaman yaşadığı rutin hayatını devam ettirsin, arkadaşı, oyunu, sohbeti kaçmıyor bir yere. Çok da fazla bir şey istemiyormuşsunuz. Eğer o adamın ilişki anlayışı buysa siz bir ömür böyle geçer mi diye düşünüp yolunuza bakın. Çok zaman kaybetmeyin derim.

aslında hiç kapris çeken bir yapım yok ama nedense bu adama içim ısınmıştı . ilk hayalkırıklığımı yaşıyorum .

Flört döneminde bu muhabbet çok döner. Neden aramadın, neden mesaj atmasın, neden 20 dk sonra cevap veriyorsun. Yahu adam da sizin uydunuz değil ya, onun da sizin dışınızda bir yaşamı var, arkadaşları var, hayatı var. Bu kadar sıkboğaz ilişkiyi zedeler. Ki 1 haftalık, böyle muhabbetlere girmen bile yanlış.

ben de bunu vurgulamak istemiştim daha 1 haftalıkken böyleyse gerisi kapkara geliyor gözüme korkuyorum

yukarıda mesajda yazıldığı gibi düşündüm 1 haftalık ve tam tanımıyoruz birbirimizi merak etmiyor beni sanırım ? yoksa her şeyi bıraksın bana odaklansın derdim değil inanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…