- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Halbuki başta o kadar idealize etmişti ki kendini . Çok istediğini hissettiriyordu bana . Kendimi berbat hissettirdi bana ya
Bu konularda her zaman kestirip atmamak gerekiyor bana kalırsa,kimisi hemen her dakika telefon başında bekler saatlerce konuşmak,kimisi zaman zaman kendi dünyasında takılmak.Bu ''az seviyor'',''çok seviyor'' durumundan öte biraz da kişilik sanırım,çünkü ben de hiçbir zaman 7/24 telefon başında mesaj bekleyen insanlardan olamadım.Bana ait bir zaman muhakkak ki olmalı,arada dizi izlemeliyim,arada kitap okumalıyım o süre içinde yazılan mesajlara hep kısa cevaplar veririm bazen de direk söylerim ''lütfen rahatsız etme bir süre'' diye.Bunda bir yanlış olduğunu düşünmüyorum.Ama hiçbir şey söylemeden bırakıp gidiyorsa bu biraz ayıp.Siz de aynısını yapın.Sizdeki değişimi fark edince belki o da anlar.Şu an nasıl olsa birlikteyiz kafasında sizi biraz umursamıyor olabilir,ayrıca daha yeni biraz süre geçince birbirinize daha iyi alışırsınız bence.
Aynen öyle erkekler peşinden koşturan kadınları seviyorlar.Aynı durumu birkaç ay önce bende yaşadım.Konuştuğum biri vardı ama kendisine duygusal bir şey hissetmiyordum.Sürekli çok güzel muhabbetler ediyorduk ama nedensizce birden muhabbeti kesti.Nedenini sorduğumda da çok yoğunum işten yorgun geliyorum bahanesini sundu.
Sinirim mi bozuldu artık nedir bilmiyorum.Çok üzerine düştüm.Şuan hiç konuşmuyoruz.Zaten uzak bir zamanda kaldı aklıma bile gelmiyor.Siz sakın üzerine düşmeyin,mesaj da atmayın.O hatırlasın,o yazsın.
narsist olabilir bu arkadaş.
çıkmadan önce sizi iyice öğrenir nası biri istiyorsanız öyleymiş gibi davranır. sizi elde edince de soğuk yapıp sizi kendine bağlar. siz ilgiyi arttırdıkça avımı yakaladım diye hoşuna gidiyordur.
tavsiyem:
kendinizi geri çekin. arayıp sorarsa da hiç tripli cevap vermeyin gayet şeker yazın ama bu arada hiç siz adım atmayın. adam afallayacak onu yeterince önemsemediğinizi umrunuzda olmadığını düşünüp üstünüze düşecek.
ama benim asıl tavsiyem böyle narsistlerden uzak durun.
Sevgili olmadan öncede böyle miydi? Yoksa tam tersi fazla mı ilgiliydi?
Şeker şekerhiçbir şey olmamış gibi yazarsam tavrımı anlar mı hiçte narsist gibi değildi çıldırıcam nasıl böyle değişiyor bunlar ?
1 saattir cevap vermiyorum . Neden yazmadın dediğinde ne demeliyim sizce ?
Çok haklısınız aslında ben dde elimde 7 / 24 telefonla uğraşmıyorum . İlk ciddi ilişkim diyebilirim ondan dolayı biraz ilgi istiyorum . Beni merak etsin onu merak edeyim falan diye . Ben de üniversitede zor bir bölümde mücadele veriyorum dediğim gibi sürekli rahatsız etmiyorum onu . Açıkçası bilmiyorum ilişkinin ilk 1 haftası ve bu gibi detaylar gelecek hakkında konuşmama mantıklı yaklaşımlar olur mu ama sanki bana olamayız gibi geliyor. Bunlar belirti midir ?
çok üstüne gitmişsiniz biraz kendinizi çekin.
daha 1 haftalıksınız çok bağlanmışsınız kendinize odaklanın adama değil.
kadınların en büyük hatası.
Ya o zaman umursamıyor demektir. Hani o adamın da bi özel hayatı var sizden ibaret değil diyorlar ya. Yok öyle bir şey. Şuan birbirinizi tanıma dönemi, merak dönemi. Demek ki adam yeteri kadar merak etmiyor. Önce bi seni gerçekten hayatının merkezinde bir yere koyduğunu göstersin sonra o her zaman yaşadığı rutin hayatını devam ettirsin, arkadaşı, oyunu, sohbeti kaçmıyor bir yere. Çok da fazla bir şey istemiyormuşsunuz. Eğer o adamın ilişki anlayışı buysa siz bir ömür böyle geçer mi diye düşünüp yolunuza bakın. Çok zaman kaybetmeyin derim.Evet . Hadi unutuyor desem 5-6 kere aynı şey nasıl olur ya
Şimdi şu konuda bir yorumum var,aranızda biraz yaş farkı var.Bence o yüzden bu hisleriniz çok normal,sizi biraz anlayabiliyorum zaman zaman ''o çalışıyor,ben okuyorum beni anlamıyor'' durumu oluşuyor,şu an olmasa da olabilir zamanlaSanki erkekler yaşla birlikte ilişki garantileşince daha da bir tuhaf oluyorlar ben de anlamadım açıkçası,ama üstte bir arkadaş tatlı soğukluk yapın demiş kesinlikle katılıyorum.Soğukluğunuza asla trip falan katmayın,bir süre sonra ''noluyor ya'' diyecek
Ya o zaman umursamıyor demektir. Hani o adamın da bi özel hayatı var sizden ibaret değil diyorlar ya. Yok öyle bir şey. Şuan birbirinizi tanıma dönemi, merak dönemi. Demek ki adam yeteri kadar merak etmiyor. Önce bi seni gerçekten hayatının merkezinde bir yere koyduğunu göstersin sonra o her zaman yaşadığı rutin hayatını devam ettirsin, arkadaşı, oyunu, sohbeti kaçmıyor bir yere. Çok da fazla bir şey istemiyormuşsunuz. Eğer o adamın ilişki anlayışı buysa siz bir ömür böyle geçer mi diye düşünüp yolunuza bakın. Çok zaman kaybetmeyin derim.
Flört döneminde bu muhabbet çok döner. Neden aramadın, neden mesaj atmasın, neden 20 dk sonra cevap veriyorsun. Yahu adam da sizin uydunuz değil ya, onun da sizin dışınızda bir yaşamı var, arkadaşları var, hayatı var. Bu kadar sıkboğaz ilişkiyi zedeler. Ki 1 haftalık, böyle muhabbetlere girmen bile yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?