- 29 Temmuz 2017
- 1.098
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
Kac erkek sevmedigi bir duruma esim mutlu olsun diye katlanirki....Eşim çabaşamıyo işte. Karım mutlu olsun hadi bi film açayım demiyo. Altı üstü bir filmcik.
Terapiste gitmez asla onu tanıdıysam. Ben gayet temiz bakımlı güzel biriyim zaten. Ne yapabilirimki başka? Ayrıca 5yıla ben yaşlanırımki : (
Bencede aranızda büyük bir sorun yok bazen ilişkiler monotonlasir zamanla düzelir canimBence biraz akışına bırak düzelir inşallah canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?