İlgisizlik

clare548548548

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2018
159
57
13
36
merhaba bayanlar...kimisine basit gibi gelebilir benim bu derdim ama benim artık yaşam enerjim tükendi.eşimin ilgisizliği beni çok yıprattı.defalarca bazen büyük bazen küçük kavga ettik bu konuda ama hiçbirşey değişmedi.eşim aslında iyi biri, 1yaşında bebeğimiz var ona karşı da ilgili.bir eksiğimiz yok çok şükür,evine filan bağlı birisi ama duygusal anlamda o kadar yalnız hissediyorumki kendimi.cinsellik aman aman değil ilişkimizde bazen haftada 1 bazen 2 o şekilde.eve gelince bana sarılsın beni öpsün sebepsiz yere istiyorum mesele mesela hiç beklemediğim bir anda bir msj atsın ne bilim aslında çok küçük ama benim için çok önemli şeyler bunlar.sevdiğini hiç söylemiyor tmm hadi erkekler böyle diyelim o zmn sarılsın öpsün ne bilim işte illa ben bekleyince birşey mi olacak.çoğu zaman o da olmuyor zaten.niye böyle niye benden uzaksın dediğimde o anki gündemle ilgili bir sorununu söylüyor mesela döviz aldım zarardayım canım sıkık gibi mesela hemeroidim başladı çok ağrım var gibi.bazende abartma ne var şimdi ortada niye sorun çıkartıyorsun vs diyor.ya bir bahanesi var ya da ona göre ortada birşey yok.ben çok konuşuyorum ben abartıyorum sorun çıkartıyorum çene yapıyorum.istediğim ilgiyi göremedikçe hıçınlaştım kavgacı bir insan oldum bende kendime hakim olamıyorum.gerçekten bıktım artık ya.defalarca konuştum kavga çıkardım küstüm barıştım yok ya olmuyor değişmiyor.
kesinlikle aldatmaya filan karşıyım karakter olarak ama bir insanı bu kadar yalnızlığa itmekte hiç doğru değil.insan 2 kelime tatlı sözden bir sıcak sarılmadan da mahrum kalacaksa evliliğin ne anlamı var.çok mutsuzum çok.
ağlamak istiyorum sürekli.çocuğum olmasa gitmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum artık bir süre de olsa.tükendim artık.
akıl verin kızlar ne olur

Beklentini söylemişsin elinden geleni yapmışsın daha yapılacak bişey yok. Söyleyemiyor ama hissettiriyor mu peki? Seni sevdiğine inanıyor musun? Yoksa aşk sevgi gibi duyguları yok mu sana karşı? Tartıştığında savunması ne oluyor?

Adam hakli bence. Haftada 1-2 cinsellik normal. Neyin var dediginizde derdini de soyluyor eee sizin derdiniz ne peki? İlgi dediginiz sey nedir sadece sarilmak opmekse siz yapin,adam eve geliyor mesela karsilayan sizsiniz sarilin opun. Ya da sabah ise giderken ugurlayin yine sarilin opun. Once siz yapin bir seyler ama abartmayin. Gunumuz evli kadinlari da dugunlerinin etkisinde kaliyor bence hep o prenses elbisesiyle gezilecek,hep dans edilip el ele tutusulacak zannediyorlar

ya sevildiğni biliyorsun diyor.tamam bende sevdğini düşünüyorum ama sonuçta beklentim bitmiyor bişeyler görmek istiyorum.tartıştığımızda yine başladın ne kadar çok konuşuyorsun konuşmak istemiyorum abartma sorun çıkartma herşeyi abartıyorsun uzatıyorsun vs..bana karşı çok daha istekli olmasını isterdim her anlamda.ama yok yani yok.ben zaman geçtikçe üstüne düştükçe onda bişey değişmedi değişen ben oldum hırçın kavgacı dırdırcı biri oldum.

ne alakası var prenses elbisesi filan.beni uçursun demiyorum dikkat ederseniz ufacık bir hareketinin beni ne kadar mutlu edeceğini söylüyorum.duygusallık olmasın mı yani eve gelsin gitsin başka ne mi istiyorum.
tamam da hep ben yapıyorum karşılığını göremeyince daha çok sinirleniyorum.o anda karşılık veriyor ama il adımı atan hiçbir zaman o olmuyor buda beni delirtiyor

Ufacik bir hareket dediginiz seyi siz yapin,herkesin bir karakteri vardir demek ki onun karakteri de bu. Mıç mıç sevmiyor adam. Siz yapin siz mutlu olun. Mesaj da atin gun icinde,eve gelince sarilin,giderken sarilin,plan program yapin hafta sonu bir yerlere kacirin esinizi, cinsellik haftada 2 mutlu etmiyorsa sizi 3.-4.yu de kendiniz isteyin. Delirecek bir sey yok ki,adamda bir sorun yok cunku

Evlilikte ilk adım,son adım olmaz arkadaşım.
Sevgini gösterirsin,karşılığını alıyorsan eyvallah! Yalan dünyada kalp kırmaya,sıkıntılı konuyu uzatmaya gerek yok.

He sevilmiyorum,istenmiyorum diyorsan haklısın tabii.

ama karşılığını göremiyorum.hep ben yapıyorum hiç ilk adımı atan o olmuyor.cinsellik konusunda da yarı yarıya.soruyorum ya bir insanın hiç mi içinden gelmez karısını öpmek ona sarılmak iki tatlı söz söylemek.tamam karakter olarak ağır birisi evet mıç mıç değil e bende öyle değilim normalde ama ona karşı tutumum tabiki diğer herkese olduğundan farklı çünkü o benim eşim sevgilim hayat arkadaşım.ama o gayet nemrut gayet buzdolabı olabiliyor.hatta bazen arkadaşlarımıza daha iyi davrandğını bile düşünüyorum artık.

ama ben yapmazsam karşımdakinde bir çaba bir girişim görmemek beni artık çok üzüyor.kendimi değersiz hissetmeye başladım.sevildiğimi düşünüyorum sadece bunu göstermek gibi bir girişimi asla yok.buda beni bitiriyor.tükendim artık.

belki de ben düşünüyorum sevildiğimi insan sevdiğinden nasıl bu kadar uzak durur sonuçta böyle birşeyde var.öpmeden sarılmadan koklamadan durabilyor günlerce haftalarca ben ne kadar dayanabilirsem...

Aslında temelde sen haklısın da yapacak bir şey yok ki arkadaşım.
Belki huyu böyle belki senin gösterdiğin ilgiyle doyuma ulaşıyor,fazlasına ihtiyaç duymuyor.
1 yaşında bebeğiniz varmış,Allahım bağışlasın inşallah. Eğer bu evliliği sürdüremem derseniz hak veririm,hiç kimse ilgisiz bir hayat istemez.

Boşanmak filan değil düşündüğüm annesi babası boşanmış biri olrak bunu çocuğuma yaşatmadan bin kez düşünürüm Allah o duruma düşürmesin bizi.güzel dileklerin için teşekkür ederim.bilmiyorum ya bir çıkış olmalı.bişeyler değişmeli.depresyona giricem artık.tek kelime konuşmak istemiyorum artık bende eyleme geçmek istiyorum.

Onu harekete gecirmek istiyorum oyle bisey olsunki uzerime titresin kiymetimi anlasin istiyorum ya ama o da kisa surer belki de...

Yok canım öyle şey olur mu saçmalamış. Bazı erkekler böyle odun işte canım yanlış anlama. Yapısı öyle demek ki. Sevdiğine inanıyorsan evine çocuğuna bağlıysa, sizi sahipleniyorsa iyi bi adam olmali. En önemlisi bu. Hergün sevdiğini söyleyip çiçekler getirip arkandan iş çeviren kötü bi adam olsa daha mı iyi? En iyisi hiç tartışmaya girme boşver böyle kabullen belki kendi anlar.

Bence kuruntu bunlar. Evlilik boyle surekli sarilmak opmekle el ele oturmakla olmuyor. Daha cok basindasiniz yolun sanirim ondan boyle beklentileriniz var. Esinizi hayatin merkezine oturtmak iyi bir sey degil,gordugunuz gibi sacma seylere uzuluyorsunuz. Halbuki siz de esiniz gibirahat olsaniz sorun kalmaz. Adam sohbet ediyormus,derdini de soyluyormus. Bence her sey olmasi gerektigi gibi. Bu kadar ustune dusmeyin su erkeklerin. Adamin size dirdirci gozuyle bakmasini istemiyorsaniz tabii

sürekli el ele tutuşalım demiyorum ama birbirne azcıkta olsa sevgisini gösteren bir anne baba olmak istiyorum mesela kızımın gözünde.sürekli dans edelim öpüşelim değil modum ama ufacık şeyleri yapmakta bu kadar zor olmamalı hatta sevdiği insanı içinden gelerek öpmeli sarılmalı en azından arada birde olsa.bence çok tuhaf bu duruma nasıl alışırım bilmiyorum.

Bende mi onun gibi uzak durayim yani kabullen derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…