- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi clare548548548
-
Valla benim ne deli olduğumu biliyor. Ayrica son zamanlarda girtlagima kadar dolmuştum şimdi o düşünsün iki gündür bosanacaz saniyoOo baya agir olmus yaa ben cesaret edemem sanirim bosanma davasi acilmistir filan dedirtmeye ay siler valla beni mazallahsende ise yaramasina sevindim ama.bende biraz kendimi cekmeye karar verdim ya uzerine dustukce kiymetsiz oluyorsun.az konus diyor az konusucam bakalim.beklentimi de azalticm umarim yapablirim.
Teşekkürler canim. Iki gundur bosanicaz sanıyo. Bir özentili nasil. Dinsizin hakkindan imansız gelirmiş gerçi allaha şükür imanlıyımdır.Ayy cok fenasin yaaaaa inanamiyorummm:)))))) valla bunu yapmak da buyuk cesaret bravo:
Teşekkürler canim. Iki gundur bosanicaz sanıyo. Bir özentili nasil. Dinsizin hakkindan imansız gelirmiş gerçi allaha şükür imanlıyımdır.
Konu sahibi aslan burcu musun eşinin burcu da oğlak mı konuyu ben açtım sandım:)
Zaten ilk görünce girdi sonra ben umursamayınca korktu:) Peki bisey dicem, ya "tamam bosanalim" moduna girseydi Allah korusun
İlgisizken biz biz değiliz bencede:) ilgisizliğin nasıl bı yıkım olduğunuda malesef anlatamiosun anlamiyolarAyni his bende de olmustu :)) ben de aslan burcuyum , aslanlari ilgisiz birakmasinlar yaaa deliriyoruzzzz :)
Aslinda kucuk seylerle mutlu olabiliyoruz, azicik iltifat,övgü, ilgi yetiyor :)) ama onu bulamayinca dünya başimiza yikiliyor sankiİlgisizken biz biz değiliz bencede:) ilgisizliğin nasıl bı yıkım olduğunuda malesef anlatamiosun anlamiyolar
Sen de haklısın. Ben şahsen sarılmayı sırnasmayı çok severim senin de yapın öyle. Benim kocam başta çekingen dururdu sonra hemen ayak uydurdu o da sarılmaya öpmeye alıştı sağolsunIcimden gelen sarilmak koklamak opmek vs onun bana bunlari hic yapmadgini gormek beni cok kiriyor bu sefer salsiriya geciyorum iste yapmayim boyle o yapmiyorsa bende oyle davranim diyorum bu seferde kendim olamiyorum bilmiyorum ha napcagimi sasirdim artik
Biraz da kendini geri cekmeyi dene yani yaptiklarinin tam tersini yap. Kavga cikarma ilgi bekledigini belli etme kendine bir ugras bul adamdan biraz uzaklas bi dusunecek zaman birak. Bu sefer o diyecek ki bu kadine ne oluyor.ya sevildiğni biliyorsun diyor.tamam bende sevdğini düşünüyorum ama sonuçta beklentim bitmiyor bişeyler görmek istiyorum.tartıştığımızda yine başladın ne kadar çok konuşuyorsun konuşmak istemiyorum abartma sorun çıkartma herşeyi abartıyorsun uzatıyorsun vs..bana karşı çok daha istekli olmasını isterdim her anlamda.ama yok yani yok.ben zaman geçtikçe üstüne düştükçe onda bişey değişmedi değişen ben oldum hırçın kavgacı dırdırcı biri oldum.
Hic aglama ayni benim kocami anlatmissin o da sevmiyir boyle mic mic olmayi. Eskiden bende senin gbi cok dert ederdim. Ama artik onu dert edecek halim kalmıyor. Bu sekikde ortada problem e kalmiyor. Bide zamanla sende istemeyeceksin ve bikip usanip beklentiden vazgececksin emin ol.merhaba bayanlar...kimisine basit gibi gelebilir benim bu derdim ama benim artık yaşam enerjim tükendi.eşimin ilgisizliği beni çok yıprattı.defalarca bazen büyük bazen küçük kavga ettik bu konuda ama hiçbirşey değişmedi.eşim aslında iyi biri, 1yaşında bebeğimiz var ona karşı da ilgili.bir eksiğimiz yok çok şükür,evine filan bağlı birisi ama duygusal anlamda o kadar yalnız hissediyorumki kendimi.cinsellik aman aman değil ilişkimizde bazen haftada 1 bazen 2 o şekilde.eve gelince bana sarılsın beni öpsün sebepsiz yere istiyorum mesele mesela hiç beklemediğim bir anda bir msj atsın ne bilim aslında çok küçük ama benim için çok önemli şeyler bunlar.sevdiğini hiç söylemiyor tmm hadi erkekler böyle diyelim o zmn sarılsın öpsün ne bilim işte illa ben bekleyince birşey mi olacak.çoğu zaman o da olmuyor zaten.niye böyle niye benden uzaksın dediğimde o anki gündemle ilgili bir sorununu söylüyor mesela döviz aldım zarardayım canım sıkık gibi mesela hemeroidim başladı çok ağrım var gibi.bazende abartma ne var şimdi ortada niye sorun çıkartıyorsun vs diyor.ya bir bahanesi var ya da ona göre ortada birşey yok.ben çok konuşuyorum ben abartıyorum sorun çıkartıyorum çene yapıyorum.istediğim ilgiyi göremedikçe hıçınlaştım kavgacı bir insan oldum bende kendime hakim olamıyorum.gerçekten bıktım artık ya.defalarca konuştum kavga çıkardım küstüm barıştım yok ya olmuyor değişmiyor.
kesinlikle aldatmaya filan karşıyım karakter olarak ama bir insanı bu kadar yalnızlığa itmekte hiç doğru değil.insan 2 kelime tatlı sözden bir sıcak sarılmadan da mahrum kalacaksa evliliğin ne anlamı var.çok mutsuzum çok.
ağlamak istiyorum sürekli.çocuğum olmasa gitmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum artık bir süre de olsa.tükendim artık.
akıl verin kızlar ne olur
Hayretle okuyorum yazdıklarınızı bekarim belki ondan anlamıyorumdur aklıma tek birşey geliyor eşleriniz neden evlenmiş ?yani bu duygusal boşluk çok farkli birşey insan bunu eşinden görmezse kimden görürki kimle tamamlayabilir bunuHic aglama ayni benim kocami anlatmissin o da sevmiyir boyle mic mic olmayi. Eskiden bende senin gbi cok dert ederdim. Ama artik onu dert edecek halim kalmıyor. Bu sekikde ortada problem e kalmiyor. Bide zamanla sende istemeyeceksin ve bikip usanip beklentiden vazgececksin emin ol.
Boyle birseye meyilli degilim ben sadece iliskide yalniz olmak insana hata yaptieabilir diyorum.esimi cok seviyorum zaten bunlara bu kadar uzulmemde bu sebepten.beni yalniz birammasini istemiyorum bu beni cok uzuyor
Bende hayret ederdim bekarken. Hatta sevgiliyken cok asiri ilgiliydi bogardi. Evlenip cola cocuga karistiktan sonra esler birbirine ilk gunku gbi olmuyor yani ilgisizlik ister istemez oluyor. Ama saygi ve sevgi sonsuz Allaha sukurHayretle okuyorum yazdıklarınızı bekarim belki ondan anlamıyorumdur aklıma tek birşey geliyor eşleriniz neden evlenmiş ?yani bu duygusal boşluk çok farkli birşey insan bunu eşinden görmezse kimden görürki kimle tamamlayabilir bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?