İlgisizlik

Valla benim ne deli olduğumu biliyor. Ayrica son zamanlarda girtlagima kadar dolmuştum şimdi o düşünsün iki gündür bosanacaz saniyo

Ayy cok fenasin yaaaaa inanamiyorummm:)))))) valla bunu yapmak da buyuk cesaret bravo:
Teşekkürler canim. Iki gundur bosanicaz sanıyo. Bir özentili nasil. Dinsizin hakkindan imansız gelirmiş gerçi allaha şükür imanlıyımdır.

Her erkek sevgisini ayni sekilde gostermiyor. Bence kocaniz sogukkanli biri, sarilma, opme, guzel sey soyleme gibi seyler onluk degil.
Benim kocam da tam tersi, surekli sarilir, oper. İse gittiyinde oper gider, donduyunde de oper oyle girer eve. Gece ve ya sabah uyandiginda hemen sarilir. Surekli guzel seyler soyler, tatli konusur. Arada kuseriz, hemen sogukluk başlar, sarilmaz, opmez sinirlenirim, cok zoruma gider, oyuzden sizi cok iyi anliyorum. Aslinda sarilma opme kucuk sey degil, insani mutlu eden en onemli seylerden biri ...

Evlilik işte ne bekliyorsun ki, Yani ilişkiler böyle ne istiyorsun mırcmırc olmanız yerine huzuru aramalısın. Sevgili iken de böyledir uzun zaman sonra mırcmırc olmaz. Bak çocuğun var adam evine bağlı çalışıyor. Seni de seviyor neden huzuru yakalamıyorsun . Film izleyin gezmeye gidin. Karşılıklı kahve için birkaç dost toplantısına gidin monotonluktan seni yemiş.

Sen de haklısın. Ben şahsen sarılmayı sırnasmayı çok severim senin de yapın öyle. Benim kocam başta çekingen dururdu sonra hemen ayak uydurdu o da sarılmaya öpmeye alıştı sağolsun seninki niye böyle dirençli çıktı anlamadım. İnsan karısının hatrına kendini zorlar. Küsmeyi de denemişsin olmamış. Konuşmuşsun ise yaramamis. Daha ne yapılır bilmiyorum ki. Çocuğunu da mı öpüp koklamaz

Biraz da kendini geri cekmeyi dene yani yaptiklarinin tam tersini yap. Kavga cikarma ilgi bekledigini belli etme kendine bir ugras bul adamdan biraz uzaklas bi dusunecek zaman birak. Bu sefer o diyecek ki bu kadine ne oluyor.

Benim kocam da öyle ama ben alıştım artık ara ara üzülsem de dedim bu bir beklenti meselesi artık beklentilerimi düşürüp kendimce evliliğimi yormama kararı aldım. Onun yapısı böyle dedim. Bebeğimle mutlu olmaya arkadaşlarımla etkinlik yapmaya çalışıyorum. Çalıştığım kurumda eşi ağzının içine bakan bayan vardı aşırı kıskanırdım. Şimdi diyorum benim eşim bu benim hayatım bu. İnsan bu dünyada her şeye alışıyor Bence bunlar basit mevzular benim aşmam biraz zaman aldı ama inşallah sen de hayırlısı ile aşarsın

Hic aglama ayni benim kocami anlatmissin o da sevmiyir boyle mic mic olmayi. Eskiden bende senin gbi cok dert ederdim. Ama artik onu dert edecek halim kalmıyor. Bu sekikde ortada problem e kalmiyor. Bide zamanla sende istemeyeceksin ve bikip usanip beklentiden vazgececksin emin ol.

Hayretle okuyorum yazdıklarınızı bekarim belki ondan anlamıyorumdur aklıma tek birşey geliyor eşleriniz neden evlenmiş ?yani bu duygusal boşluk çok farkli birşey insan bunu eşinden görmezse kimden görürki kimle tamamlayabilir bunu

Boyle birseye meyilli degilim ben sadece iliskide yalniz olmak insana hata yaptieabilir diyorum.esimi cok seviyorum zaten bunlara bu kadar uzulmemde bu sebepten.beni yalniz birammasini istemiyorum bu beni cok uzuyor

Şu cümleyi birkaç sene önce aramızın iyi olduğunu, herşeyin normal olduğunu düşündüğüm bir zamanda eşim bana söylemişti ve nasıl sinirlendiğimi anlatamam.Hala aklıma geldikçe üzülüyorum.
“Daha ne olsun?”dedim.”Nasıl karar verdin buna ?”dedi. Doyumsuz olduğunu düşündüm o an için..Aynı diyaloğun aranızda geçmesi muhtemel..
Söylemek istedim....

Ekleme: Konusu geçmiş, evet o da aslan burcu :)

Son düzenleme:
Adamin yapisi oyledir, ha basta boyle deilse orda bi sorun var mutlaka ama hep boyleyse kabullenin yani ne derler amiyane tabirle "mal bu". Hakikaten bazi seyleri neyse o olarak kabul etmeyi ogrenmek mutluluk getirir

Bende hayret ederdim bekarken. Hatta sevgiliyken cok asiri ilgiliydi bogardi. Evlenip cola cocuga karistiktan sonra esler birbirine ilk gunku gbi olmuyor yani ilgisizlik ister istemez oluyor. Ama saygi ve sevgi sonsuz Allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…