- 21 Eylül 2018
- 159
- 57
- 13
- 36
- Konu Sahibi clare548548548
-
ayrıl mı diyorsun yani değişmiyorsaYa deveyi gutcen ya gitcen..
Konu sahibi size katılıyorum ben evli değilim ama evli olsam her zaman değil ama arada ilgi beklerim her zaman zaten kimse kimseye ilgi gösteremez siz bu ilgisizlik yüzünden yalnız hissediyorsunuz bunu eşinize açık bir şekilde söyleyin bence yani o zmn niye evlilik olsun ki evliliğin amacı birlikte mutlu olmak birbirini mutlu etmek değil mi ama belki eşinizin karakteride sevgi gösterme tarzı farklı olabilir tabi bunlarıda göz önünde bulundurmak lazımmerhaba bayanlar...kimisine basit gibi gelebilir benim bu derdim ama benim artık yaşam enerjim tükendi.eşimin ilgisizliği beni çok yıprattı.defalarca bazen büyük bazen küçük kavga ettik bu konuda ama hiçbirşey değişmedi.eşim aslında iyi biri, 1yaşında bebeğimiz var ona karşı da ilgili.bir eksiğimiz yok çok şükür,evine filan bağlı birisi ama duygusal anlamda o kadar yalnız hissediyorumki kendimi.cinsellik aman aman değil ilişkimizde bazen haftada 1 bazen 2 o şekilde.eve gelince bana sarılsın beni öpsün sebepsiz yere istiyorum mesele mesela hiç beklemediğim bir anda bir msj atsın ne bilim aslında çok küçük ama benim için çok önemli şeyler bunlar.sevdiğini hiç söylemiyor tmm hadi erkekler böyle diyelim o zmn sarılsın öpsün ne bilim işte illa ben bekleyince birşey mi olacak.çoğu zaman o da olmuyor zaten.niye böyle niye benden uzaksın dediğimde o anki gündemle ilgili bir sorununu söylüyor mesela döviz aldım zarardayım canım sıkık gibi mesela hemeroidim başladı çok ağrım var gibi.bazende abartma ne var şimdi ortada niye sorun çıkartıyorsun vs diyor.ya bir bahanesi var ya da ona göre ortada birşey yok.ben çok konuşuyorum ben abartıyorum sorun çıkartıyorum çene yapıyorum.istediğim ilgiyi göremedikçe hıçınlaştım kavgacı bir insan oldum bende kendime hakim olamıyorum.gerçekten bıktım artık ya.defalarca konuştum kavga çıkardım küstüm barıştım yok ya olmuyor değişmiyor.
kesinlikle aldatmaya filan karşıyım karakter olarak ama bir insanı bu kadar yalnızlığa itmekte hiç doğru değil.insan 2 kelime tatlı sözden bir sıcak sarılmadan da mahrum kalacaksa evliliğin ne anlamı var.çok mutsuzum çok.
ağlamak istiyorum sürekli.çocuğum olmasa gitmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum artık bir süre de olsa.tükendim artık.
akıl verin kızlar ne olur
Aldatmaktan vs bahsettin. Eger oyle bisey yapmaya meyilliysen ayrilmak daha iyi olmazmi?ayrıl mı diyorsun yani değişmiyorsa
SevilMEdiğini bildiği halde ilgisizliğe katlanmak zorunda olanlar var. Bir de bunu düşünün..Yani tabiki doğru olan ilgi ve sevginin olması ama kişi huzuru bulmak için kendisinden daha zorda olanları göz önünde bulundurmalı bazenya sevildiğni biliyorsun diyor.tamam bende sevdğini düşünüyorum ama sonuçta beklentim bitmiyor bişeyler görmek istiyorum.tartıştığımızda yine başladın ne kadar çok konuşuyorsun konuşmak istemiyorum abartma sorun çıkartma herşeyi abartıyorsun uzatıyorsun vs..bana karşı çok daha istekli olmasını isterdim her anlamda.ama yok yani yok.ben zaman geçtikçe üstüne düştükçe onda bişey değişmedi değişen ben oldum hırçın kavgacı dırdırcı biri oldum.
Sen içinden geldiği gibi davran kafana takmamaya calis benceBende mi onun gibi uzak durayim yani kabullen derken?
Boyle birseye meyilli degilim ben sadece iliskide yalniz olmak insana hata yaptieabilir diyorum.esimi cok seviyorum zaten bunlara bu kadar uzulmemde bu sebepten.beni yalniz birammasini istemiyorum bu beni cok uzuyorAldatmaktan vs bahsettin. Eger oyle bisey yapmaya meyilliysen ayrilmak daha iyi olmazmi?
Evet buradaki konulari okuyunca halimizd sukrediyorum bazen ama uzuluyorum iste yine de ya istedgim zor seyler degilSevilMEdiğini bildiği halde ilgisizliğe katlanmak zorunda olanlar var. Bir de bunu düşünün..Yani tabiki doğru olan ilgi ve sevginin olması ama kişi huzuru bulmak için kendisinden daha zorda olanları göz önünde bulundurmalı bazen
Hatalar insan icindir.. esini seviyosan sansli satabilirsin kendini aslinda. Ondan bekleme sen yap ne istiyosan illa karsilik verir. Sevmesen is baska derdim.Boyle birseye meyilli degilim ben sadece iliskide yalniz olmak insana hata yaptieabilir diyorum.esimi cok seviyorum zaten bunlara bu kadar uzulmemde bu sebepten.beni yalniz birammasini istemiyorum bu beni cok uzuyor
Icimden gelen sarilmak koklamak opmek vs onun bana bunlari hic yapmadgini gormek beni cok kiriyor bu sefer salsiriya geciyorum iste yapmayim boyle o yapmiyorsa bende oyle davranim diyorum bu seferde kendim olamiyorum bilmiyorum ha napcagimi sasirdim artikSen içinden geldiği gibi davran kafana takmamaya calis bence
Hayiir cok seviyorum iste bu yuzden takiyorum ya herseyi.beklentiye girmemek oyle zor kiHatalar insan icindir.. esini seviyosan sansli satabilirsin kendini aslinda. Ondan bekleme sen yap ne istiyosan illa karsilik verir. Sevmesen is baska derdim.
Evet bakimliyimdir genel olarak asiri olmasa da tabiki paspal halimide goruyor sonucta ayni evde yasiyoruz evlenmeden once daha ilgiliydi daha romantikti elbetteBakımlı mısınız peki dikkatini çekmeye çalışın evlilikten önce ilgisi nasıldı bi gözden geçirin
Evet dedim hemde kac kez soyledim abaetma sevildginin farkindasin cin gibi dedi ben boyleyim dedi bu benim karakterim dedi abartiyorsun dedi vs vs hicbirsey degismedi.degismiyor ya.degismedikce kendimi gunden gune degersiz hissediyorum bu iliskide.kendimi geri cekicem artik biraz sanirim.ben uzerine dustukce degersizlestim belki artik ilgiaini cekmiyorum.ve az konus diyor ya az konusalim bakalim ne olacakBence bu bazi erkeklerin ozellikleri artik evde boyle bi ortamda buyumedikleri gormedikleri icin mi bilmem herkesin sevgi gösterme sekli farkli.direkt ne istediğinizi soylediniz mi acik acik ben bunlari bunlari yaparsan mutlu olurum istedigim cok bisey degil dediniz mi?
Oo baya agir olmus yaa ben cesaret edemem sanirim bosanma davasi acilmistir filan dedirtmeye ay siler valla beni mazallahValla canim bende bıkmıştım ilgisizlikten öyleki adam yurduna koymuyordu resmen. Netten numarasız bir yer buldum ordan boşanma davanız açılmıştır diye bir yazı yolladım gerçek sandı şimdi öyle bir davraniyo ki sanırım çit kırılcam. Her daim aramalar,kibar konuşmalar. Bağırıyorum onda bile hemen hakaret eden adam niye böyle yapiyosun demeler. Madem korkuyonuz ne halt yemeye delirtiyonuz insani
Söylediysen ve cvp buysa umutsuz vaka biraz da kendini cek en azindan bir de bunu deneEvet dedim hemde kac kez soyledim abaetma sevildginin farkindasin cin gibi dedi ben boyleyim dedi bu benim karakterim dedi abartiyorsun dedi vs vs hicbirsey degismedi.degismiyor ya.degismedikce kendimi gunden gune degersiz hissediyorum bu iliskide.kendimi geri cekicem artik biraz sanirim.ben uzerine dustukce degersizlestim belki artik ilgiaini cekmiyorum.ve az konus diyor ya az konusalim bakalim ne olacak
Soyledim canm hemde kac kezz zaten ona gore sorun yok ki ben sorun yaratiyorum ben cene yapiyorum abartiyorum heraeyi uzatiyorum filan.hatta ben soyledikten sonra yapmasinin ne anlami varmis zatende yapmiyor.cani isterse biiinde biiirr..kendimi cekmeye artik bende az konusmaya ve ilgisiz davranmaya calisicam napim baska carem yokSöylediysen ve cvp buysa umutsuz vaka biraz da kendini cek en azindan bir de bunu dene
Valla canim bende bıkmıştım ilgisizlikten öyleki adam yurduna koymuyordu resmen. Netten numarasız bir yer buldum ordan boşanma davanız açılmıştır diye bir yazı yolladım gerçek sandı şimdi öyle bir davraniyo ki sanırım çit kırılcam. Her daim aramalar,kibar konuşmalar. Bağırıyorum onda bile hemen hakaret eden adam niye böyle yapiyosun demeler. Madem korkuyonuz ne halt yemeye delirtiyonuz insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?