İlgisizlik

Konu sahibi size katılıyorum ben evli değilim ama evli olsam her zaman değil ama arada ilgi beklerim her zaman zaten kimse kimseye ilgi gösteremez siz bu ilgisizlik yüzünden yalnız hissediyorsunuz bunu eşinize açık bir şekilde söyleyin bence yani o zmn niye evlilik olsun ki evliliğin amacı birlikte mutlu olmak birbirini mutlu etmek değil mi ama belki eşinizin karakteride sevgi gösterme tarzı farklı olabilir tabi bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım

SevilMEdiğini bildiği halde ilgisizliğe katlanmak zorunda olanlar var. Bir de bunu düşünün..Yani tabiki doğru olan ilgi ve sevginin olması ama kişi huzuru bulmak için kendisinden daha zorda olanları göz önünde bulundurmalı bazen

Ben sizi cok iyi anliyorum hele de aslan burcuyum ilgisizlige tahammulum yok , ama gunumuzde para kazanmak ev gecindirmek zorlastikca erkeklerin stresi artiyor . Yapisi da musaitse ilgisiz huysuz davranabiliyorlar. Kendimizi degistirmek bile cok zorken baskasini degistirmek nasil kolay olsun. Taktikle duzelecek bir durum degil malesef. Keske bi formülü olsa ben de uygulasam. Elimden gelen tek sey oldugu gibi kabul etmek... Üzmeyin kendinizi

Aldatmaktan vs bahsettin. Eger oyle bisey yapmaya meyilliysen ayrilmak daha iyi olmazmi?
Boyle birseye meyilli degilim ben sadece iliskide yalniz olmak insana hata yaptieabilir diyorum.esimi cok seviyorum zaten bunlara bu kadar uzulmemde bu sebepten.beni yalniz birammasini istemiyorum bu beni cok uzuyor

Evet buradaki konulari okuyunca halimizd sukrediyorum bazen ama uzuluyorum iste yine de ya istedgim zor seyler degil

Boyle birseye meyilli degilim ben sadece iliskide yalniz olmak insana hata yaptieabilir diyorum.esimi cok seviyorum zaten bunlara bu kadar uzulmemde bu sebepten.beni yalniz birammasini istemiyorum bu beni cok uzuyor
Hatalar insan icindir.. esini seviyosan sansli satabilirsin kendini aslinda. Ondan bekleme sen yap ne istiyosan illa karsilik verir. Sevmesen is baska derdim.

Sen içinden geldiği gibi davran kafana takmamaya calis bence
Icimden gelen sarilmak koklamak opmek vs onun bana bunlari hic yapmadgini gormek beni cok kiriyor bu sefer salsiriya geciyorum iste yapmayim boyle o yapmiyorsa bende oyle davranim diyorum bu seferde kendim olamiyorum bilmiyorum ha napcagimi sasirdim artik

Bakımlı mısınız peki dikkatini çekmeye çalışın evlilikten önce ilgisi nasıldı bi gözden geçirin

Bence bu bazi erkeklerin ozellikleri artik evde boyle bi ortamda buyumedikleri gormedikleri icin mi bilmem herkesin sevgi gösterme sekli farkli.direkt ne istediğinizi soylediniz mi acik acik ben bunlari bunlari yaparsan mutlu olurum istedigim cok bisey degil dediniz mi?

Valla canim bende bıkmıştım ilgisizlikten öyleki adam yurduna koymuyordu resmen. Netten numarasız bir yer buldum ordan boşanma davanız açılmıştır diye bir yazı yolladım gerçek sandı şimdi öyle bir davraniyo ki sanırım çit kırılcam. Her daim aramalar,kibar konuşmalar. Bağırıyorum onda bile hemen hakaret eden adam niye böyle yapiyosun demeler. Madem korkuyonuz ne halt yemeye delirtiyonuz insani

Evet dedim hemde kac kez soyledim abaetma sevildginin farkindasin cin gibi dedi ben boyleyim dedi bu benim karakterim dedi abartiyorsun dedi vs vs hicbirsey degismedi.degismiyor ya.degismedikce kendimi gunden gune degersiz hissediyorum bu iliskide.kendimi geri cekicem artik biraz sanirim.ben uzerine dustukce degersizlestim belki artik ilgiaini cekmiyorum.ve az konus diyor ya az konusalim bakalim ne olacak

Oo baya agir olmus yaa ben cesaret edemem sanirim bosanma davasi acilmistir filan dedirtmeye ay siler valla beni mazallah sende ise yaramasina sevindim ama.bende biraz kendimi cekmeye karar verdim ya uzerine dustukce kiymetsiz oluyorsun.az konus diyor az konusucam bakalim.beklentimi de azalticm umarim yapablirim.

Söylediysen ve cvp buysa umutsuz vaka biraz da kendini cek en azindan bir de bunu dene

Söylediysen ve cvp buysa umutsuz vaka biraz da kendini cek en azindan bir de bunu dene
Soyledim canm hemde kac kezz zaten ona gore sorun yok ki ben sorun yaratiyorum ben cene yapiyorum abartiyorum heraeyi uzatiyorum filan.hatta ben soyledikten sonra yapmasinin ne anlami varmis zatende yapmiyor.cani isterse biiinde biiirr..kendimi cekmeye artik bende az konusmaya ve ilgisiz davranmaya calisicam napim baska carem yok

Ayy cok fenasin yaaaaa inanamiyorummm:)))))) valla bunu yapmak da buyuk cesaret bravo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…