- Konu Sahibi clare548548548
-
Ha birde soyle birsey oluyor yillar gectikten sonra o mic mic ilgi alaka gereksiz geliyor.Hayretle okuyorum yazdıklarınızı bekarim belki ondan anlamıyorumdur aklıma tek birşey geliyor eşleriniz neden evlenmiş ?yani bu duygusal boşluk çok farkli birşey insan bunu eşinden görmezse kimden görürki kimle tamamlayabilir bunu
Hadi ya ilginç ama nebileyim zaten halen devam ediyorsa mutlakaki saygınız vardir ama şu durumu yaşayan insanlarda sevgi noktasında şüpheliyim evlenince neden alt üst olunur anlamadimBende hayret ederdim bekarken. Hatta sevgiliyken cok asiri ilgiliydi bogardi. Evlenip cola cocuga karistiktan sonra esler birbirine ilk gunku gbi olmuyor yani ilgisizlik ister istemez oluyor. Ama saygi ve sevgi sonsuz Allaha sukur
Şuan çok farklı yere bağladiniz bence elbetteki onsuz nefes alcaksiniz aksi olursa zaten pskolojik olarak bu durum normal bir birey olmadiğinizi gösterirdi tamamen insanların bakiş açisi olarak değerlendiriyorum ben bu durumu ayrica eğer ki eşler arasinda ilgi alaka olmayacaksa neden evlenilirHa birde soyle birsey oluyor yillar gectikten sonra o mic mic ilgi alaka gereksiz geliyor.
Zaten onun ilgisiyle nefes almiyorum ki ilgisizken nefessiz kaliyim boğulayım. Yani evcil hayvan degilimki üzerimde surekli bir ilgi olsun. Ben esimden ayri bir bireyim onun ilgisine muhtac degilim ki. Boyle olunca inan insan beklentisizken daha mutlu oluyor
Evlendikten sonra sahsi fikrim oturup gece film izleniyorsa yada bi konu hakkinda karsilikli sohbet ediliyorsa yada gundemde olan bir olay hakkinda yada cocuklar yada kisisel bi konu hakkinda saatlerce konusuluyorsa ve saygi sevgi de varsa bence tamadir asiri ilgi olmasa da olur. Bence de dediginiz gbi insanlarin bakis acisi ve beklentisi farkli farkli oluyor. Ben anlattigim gbi boyle normal bir aile hayatimiz var eviyle cocuklariyla benimle asiri ilgilidir ama mic mic kedi yavrusu gbi de sevmez yaniŞuan çok farklı yere bağladiniz bence elbetteki onsuz nefes alcaksiniz aksi olursa zaten pskolojik olarak bu durum normal bir birey olmadiğinizi gösterirdi tamamen insanların bakiş açisi olarak değerlendiriyorum ben bu durumu ayrica eğer ki eşler arasinda ilgi alaka olmayacaksa neden evlenilir
Peki ben sana sorayim " ilgi " olarak bir eşten beklentin nedir.Şuan çok farklı yere bağladiniz bence elbetteki onsuz nefes alcaksiniz aksi olursa zaten pskolojik olarak bu durum normal bir birey olmadiğinizi gösterirdi tamamen insanların bakiş açisi olarak değerlendiriyorum ben bu durumu ayrica eğer ki eşler arasinda ilgi alaka olmayacaksa neden evlenilir
Tabi huzurlu olmak guzel bisey ama ev arkadasi modu da bir evlilik ici cok yeteli degil bence.adam diretiyorsa yapacak biseyim yok tabi artik.arada sirada sevgi gostermekten kimseye zarar gelmez mic mic olmak degil zaten bu.Evlendikten sonra sahsi fikrim oturup gece film izleniyorsa yada bi konu hakkinda karsilikli sohbet ediliyorsa yada gundemde olan bir olay hakkinda yada cocuklar yada kisisel bi konu hakkinda saatlerce konusuluyorsa ve saygi sevgi de varsa bence tamadir asiri ilgi olmasa da olur. Bence de dediginiz gbi insanlarin bakis acisi ve beklentisi farkli farkli oluyor. Ben anlattigim gbi boyle normal bir aile hayatimiz var eviyle cocuklariyla benimle asiri ilgilidir ama mic mic kedi yavrusu gbi de sevmez yani
He konu sahibinin esi eline kumandayi alip 65lik dedeler gbi hic konusmadan hal hatir sormadan duruyorsa onu bilemicem.
Tabiki sarilip ayrilmamak degil iliski zatenevlenince degisiyor normal olarak.ornegin hic beklemedim bir anda atiyorum mutfakta is yaparkeb gelim bana sarilmasi veya ufacik bir opucugu bana dunyalari verir ucarim 2 gun.kucuk seyler ya bekledgim.Peki ben sana sorayim " ilgi " olarak bir eşten beklentin nedir.
Gerci yanlis anlama bekarken olsayfi bende aşk mesajlasmak sarilip doyasiya ayrilmamak derdim. Ama suan kriterlerim farkli. Sizin nedir
Haklisniz dolmussunuz. Anliyorum ben sizi bende ilk zamanmar sizin gibi hepmicime atardim yada oatlardim neden boylesin neden sarilmiyorsun biktim bu nasil evlilik falan diyordum. Ama sonra baktim cinsel anlamda iyiyiz cocuklar evde neşe kaynagi yüzümüz gülüyor aksamlari keyif kahvesinicerken sohbet ediyoz amaaann salla dedim kendi kendime. O romantizmi yatakta sarilarak vs yapiyoruz yetiyor yani :)Tabi huzurlu olmak guzel bisey ama ev arkadasi modu da bir evlilik ici cok yeteli degil bence.adam diretiyorsa yapacak biseyim yok tabi artik.arada sirada sevgi gostermekten kimseye zarar gelmez mic mic olmak degil zaten bu.
Off ayni ben :) seni cok iyi anliyorum.Tabiki sarilip ayrilmamak degil iliski zatenevlenince degisiyor normal olarak.ornegin hic beklemedim bir anda atiyorum mutfakta is yaparkeb gelim bana sarilmasi veya ufacik bir opucugu bana dunyalari verir ucarim 2 gun.kucuk seyler ya bekledgim.
Elbetteki evlendikten sonra sürekli mıc mıc olunmaz ama sanki hiç yokmusum gibide eşimin davranmasını istemem en basiti bi eve geldiğinde bi sarilip öpmek nasılsın demek çok zor olmasa gerekPeki ben sana sorayim " ilgi " olarak bir eşten beklentin nedir.
Gerci yanlis anlama bekarken olsayfi bende aşk mesajlasmak sarilip doyasiya ayrilmamak derdim. Ama suan kriterlerim farkli. Sizin nedir
Hmm eger ilgi dediginiz buysa evden ise giderken oper gelince oper hatta sakallari batinca kizarim güler. Iyi geceler diler. ben her gece yatmadan suyumu isterim yada o ayaktayken sunu getir bunu gotur vs derim.Elbetteki evlendikten sonra sürekli mıc mıc olunmaz ama sanki hiç yokmusum gibide eşimin davranmasını istemem en basiti bi eve geldiğinde bi sarilip öpmek nasılsın demek çok zor olmasa gerek
Sunu getir bunu getir degil benim bekledgim evet onlari yapar ev isinde de azsa olsa yardim eder bazen.benim aradigim tamamen duygusallik paso romantizim modunda deglm tabiki.bir msj atmasi mesela gun icinde hergun degl tabi veya ne bilim bi sacimi oksamasi belki bazen veya iste uyaninca bir opmesi gunaydin diyerek bu tarz seylerHmm eger ilgi dediginiz buysa evden ise giderken oper gelince oper hatta sakallari batinca kizarim güler. Iyi geceler diler. ben her gece yatmadan suyumu isterim yada o ayaktayken sunu getir bunu gotur vs derim.
Sizin kriterlerinize gore galiba benimki ilgili erkek sinifina mi giriyor.
He ama sokakta el ele tutusmayiz ama.ben cok isterim. Vs.. bende bunlara kizarim
Yok bacim bizimki onlati yapmiyor ilgisiz isde genelde turk erkekleri biraz odun oluyorlarSunu getir bunu getir degil benim bekledgim evet onlari yapar ev isinde de azsa olsa yardim eder bazen.benim aradigim tamamen duygusallik paso romantizim modunda deglm tabiki.bir msj atmasi mesela gun icinde hergun degl tabi veya ne bilim bi sacimi oksamasi belki bazen veya iste uyaninca bir opmesi gunaydin diyerek bu tarz seyler
Aslinda tam manasiyla demek istediğim bu değilde neyse uzatmayım çünkü çok çok farklı düşüncelerim :)Hmm eger ilgi dediginiz buysa evden ise giderken oper gelince oper hatta sakallari batinca kizarim güler. Iyi geceler diler. ben her gece yatmadan suyumu isterim yada o ayaktayken sunu getir bunu gotur vs derim.
He ama sokakta el ele tutusmayiz ama.ben cok isterim. Vs.. bende bunlara kizarim
Ya bu arada bizim ikimizin yazışmalarına neden başka bir üye ona hitaben yazmişsiniz gibi size cevap veriyor anlamadim :)Hmm eger ilgi dediginiz buysa evden ise giderken oper gelince oper hatta sakallari batinca kizarim güler. Iyi geceler diler. ben her gece yatmadan suyumu isterim yada o ayaktayken sunu getir bunu gotur vs derim.
Belki de :) iyi aksamlar diliyrmAslinda tam manasiyla demek istediğim bu değilde neyse uzatmayım çünkü çok çok farklı düşüncelerim :)
O uye ben miyim yaa ben konu sahibigimde sanirim uzerime alindim tlfndanda girince karisiyor bazen msjlarYa bu arada bizim ikimizin yazışmalarına neden başka bir üye ona hitaben yazmişsiniz gibi size cevap veriyor anlamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?