İlgisizlik

Ha birde soyle birsey oluyor yillar gectikten sonra o mic mic ilgi alaka gereksiz geliyor.
Zaten onun ilgisiyle nefes almiyorum ki ilgisizken nefessiz kaliyim boğulayım. Yani evcil hayvan degilimki üzerimde surekli bir ilgi olsun. Ben esimden ayri bir bireyim onun ilgisine muhtac degilim ki. Boyle olunca inan insan beklentisizken daha mutlu oluyor

Bende hayret ederdim bekarken. Hatta sevgiliyken cok asiri ilgiliydi bogardi. Evlenip cola cocuga karistiktan sonra esler birbirine ilk gunku gbi olmuyor yani ilgisizlik ister istemez oluyor. Ama saygi ve sevgi sonsuz Allaha sukur
Hadi ya ilginç ama nebileyim zaten halen devam ediyorsa mutlakaki saygınız vardir ama şu durumu yaşayan insanlarda sevgi noktasında şüpheliyim evlenince neden alt üst olunur anlamadim

Şuan çok farklı yere bağladiniz bence elbetteki onsuz nefes alcaksiniz aksi olursa zaten pskolojik olarak bu durum normal bir birey olmadiğinizi gösterirdi tamamen insanların bakiş açisi olarak değerlendiriyorum ben bu durumu ayrica eğer ki eşler arasinda ilgi alaka olmayacaksa neden evlenilir

Evlendikten sonra sahsi fikrim oturup gece film izleniyorsa yada bi konu hakkinda karsilikli sohbet ediliyorsa yada gundemde olan bir olay hakkinda yada cocuklar yada kisisel bi konu hakkinda saatlerce konusuluyorsa ve saygi sevgi de varsa bence tamadir asiri ilgi olmasa da olur. Bence de dediginiz gbi insanlarin bakis acisi ve beklentisi farkli farkli oluyor. Ben anlattigim gbi boyle normal bir aile hayatimiz var eviyle cocuklariyla benimle asiri ilgilidir ama mic mic kedi yavrusu gbi de sevmez yani
He konu sahibinin esi eline kumandayi alip 65lik dedeler gbi hic konusmadan hal hatir sormadan duruyorsa onu bilemicem.

Peki ben sana sorayim " ilgi " olarak bir eşten beklentin nedir.
Gerci yanlis anlama bekarken olsayfi bende aşk mesajlasmak sarilip doyasiya ayrilmamak derdim. Ama suan kriterlerim farkli. Sizin nedir

Tabi huzurlu olmak guzel bisey ama ev arkadasi modu da bir evlilik ici cok yeteli degil bence.adam diretiyorsa yapacak biseyim yok tabi artik.arada sirada sevgi gostermekten kimseye zarar gelmez mic mic olmak degil zaten bu.

Gerci yanlis anlama bekarken olsayfi bende aşk mesajlasmak sarilip doyasiya ayrilmamak derdim. Ama suan kriterlerim farkli. Sizin nedir
Tabiki sarilip ayrilmamak degil iliski zatenevlenince degisiyor normal olarak.ornegin hic beklemedim bir anda atiyorum mutfakta is yaparkeb gelim bana sarilmasi veya ufacik bir opucugu bana dunyalari verir ucarim 2 gun.kucuk seyler ya bekledgim.

Tabi huzurlu olmak guzel bisey ama ev arkadasi modu da bir evlilik ici cok yeteli degil bence.adam diretiyorsa yapacak biseyim yok tabi artik.arada sirada sevgi gostermekten kimseye zarar gelmez mic mic olmak degil zaten bu.
Haklisniz dolmussunuz. Anliyorum ben sizi bende ilk zamanmar sizin gibi hepmicime atardim yada oatlardim neden boylesin neden sarilmiyorsun biktim bu nasil evlilik falan diyordum. Ama sonra baktim cinsel anlamda iyiyiz cocuklar evde neşe kaynagi yüzümüz gülüyor aksamlari keyif kahvesinicerken sohbet ediyoz amaaann salla dedim kendi kendime. O romantizmi yatakta sarilarak vs yapiyoruz yetiyor yani :)
Belki biraz zaman gecince sende alisirsin bu duruma.
Yada sen biraz ilginionun ustunden cek. Kendine asiri bi bakim yap suslen falan bakalim peşinden koscakmi

Tabiki sarilip ayrilmamak degil iliski zatenevlenince degisiyor normal olarak.ornegin hic beklemedim bir anda atiyorum mutfakta is yaparkeb gelim bana sarilmasi veya ufacik bir opucugu bana dunyalari verir ucarim 2 gun.kucuk seyler ya bekledgim.
Off ayni ben :) seni cok iyi anliyorum.

Elbetteki evlendikten sonra sürekli mıc mıc olunmaz ama sanki hiç yokmusum gibide eşimin davranmasını istemem en basiti bi eve geldiğinde bi sarilip öpmek nasılsın demek çok zor olmasa gerek

Elbetteki evlendikten sonra sürekli mıc mıc olunmaz ama sanki hiç yokmusum gibide eşimin davranmasını istemem en basiti bi eve geldiğinde bi sarilip öpmek nasılsın demek çok zor olmasa gerek
Hmm eger ilgi dediginiz buysa evden ise giderken oper gelince oper hatta sakallari batinca kizarim güler. Iyi geceler diler. ben her gece yatmadan suyumu isterim yada o ayaktayken sunu getir bunu gotur vs derim.
Sizin kriterlerinize gore galiba benimki ilgili erkek sinifina mi giriyor.
He ama sokakta el ele tutusmayiz ama.ben cok isterim. Vs.. bende bunlara kizarim

Sunu getir bunu getir degil benim bekledgim evet onlari yapar ev isinde de azsa olsa yardim eder bazen.benim aradigim tamamen duygusallik paso romantizim modunda deglm tabiki.bir msj atmasi mesela gun icinde hergun degl tabi veya ne bilim bi sacimi oksamasi belki bazen veya iste uyaninca bir opmesi gunaydin diyerek bu tarz seyler

Yok bacim bizimki onlati yapmiyor ilgisiz isde genelde turk erkekleri biraz odun oluyorlar

Aslinda tam manasiyla demek istediğim bu değilde neyse uzatmayım çünkü çok çok farklı düşüncelerim :)

Ya bu arada bizim ikimizin yazışmalarına neden başka bir üye ona hitaben yazmişsiniz gibi size cevap veriyor anlamadim :)

Erkeklerin geneli yumuşak karnını göstermez. İçinde ya da uzaktan sever gibidirler. O anda zayıf göründüklerini düşünürler. Kişilik yapisi ile ilgili bir durum. Size karşılık veriyorsa seviyordur.

Kizlar ben 2 gundur pek konusmuyorum kendisi ile küste degilim ama konusmuyorum soguk ve ruhsuz davraniyorum kendi gelip sarildi ozur dilemek istedi sanirim en son tartismistik aglamistim cunku ama onemi yok.bundan sonra bende soguk olucam icimden ne kadar sevmek sarilmak gelsede kendimi frenlemeye calisicam cunku bugune kadar bir onemi olmadi bu davranislarim bir dur ya bir dakika canim diye karsilik gordu zaman zaman.buna hasret kalsin bakalim beyefendi.ustelik bunlari kendisinden beklerken ve hic goremezken benim yaptimlarim elini tersiyle itildi.bundan sonra bende az konusuyorum sikayette etmicem bir daha insllah bunu basarabilirim.az once beni iceriye cagirdi gel diye oturma odasina yatak odasinda uzaniyordum dinlenicem biraz sonra gelirim dedim normalde hemen kalkar giderdim.bundan sonra dunya onu etrafinsa donmuyor ben hic onun etradinsa dönmuyorum bunu bir anlasin bakalim once sonrasina bakariz

Normalde uyumadan once iyi geceler deyip opmesini yada sarilmasini o kdr cok isterimki cogu zaman bunu ben istemeden yapmaz biraz sonra hicbise demeden yataga gidip yaticam ayni kendisnin yaptigi gibi zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…