- Konu Sahibi clare548548548
-
O uye ben miyim yaa ben konu sahibigimde sanirim uzerime alindim tlfndanda girince karisiyor bazen msjlar
Onda bir degisiklik var mi peki? Gerci bunu beklemek icin biraz erken de olabilir.bazen erkekler tavir yaptigimizin bile farkına varmiyorlar :) illa gozlerine sokmak soylemek lazimArkadaslar icimden hicbisey gelmiyor valla 2 gundur kendi halimdeyim kavga da etmiyorum sitemde etmiyorum uzulmuyorumda mutlu da sayilmam.genel olarak donuk davraniyorum.beni bu hale getirdi ya sonunda.ben gercekten cok kirilmisim artik tek kelime konusacak gucumde kalmamis zaten konussam kime ne fayda etti bgune kadar..nolacaksa olsun ya...
Farkinda dun gelip sarilip optu o konusma girisiminde bulundu filan ama ben orali degilim.bgn dune gore o da brz uzam durdu sanki.aslinda tavir icinde yapmiyorum.tavir icin yaptgimi dusunuyor olabilir bunu anlamasi gercekten zaman alabilir.tavir alsaydim hersey cok daha kolay olurdu sarilmasiyla oomesitle yumusar eskisi gibi davranirdim hemen.malesef onda birsey degismiyorsa bende boyleyim bundan sonra.eger iliski girisiminde bulunursa reddetmicemde iliskiden sonra ayni modda devam edicem duygusal olrak yalniz kalmak ne demekmis gorsun istiyorum.Onda bir degisiklik var mi peki? Gerci bunu beklemek icin biraz erken de olabilir.bazen erkekler tavir yaptigimizin bile farkına varmiyorlar :) illa gozlerine sokmak soylemek lazim
Ona gore sorun yok ki nasil gotureyim boyle bisey icinKaraktermis, mizahmis anlamam. Sevgisini söylemeli kim olursa olsun.
Konu sahibi bir cift tarapistine gitmenizi öneririm. Böyle mutsuz size eziyet olur, gidin bir dökün taslari.
Haklisiniz belki ama ben bunu kabullenemiyorum bir turlu ya.bende sozi gibi sorarimsurekli ozledin mi beni opmeden mi gideceksin veya ask olsun insan eve gelince karisina sarilmaz mi filan diye.ama bikim artik surekli istemekten.kendisinin hic mi icinde gelmiyor ya diyorum sanki sevgi dileniyorum.bir insa karsisindakini seviyorsa nasil ilgisiz kalabiliyor nasil eve gelince kendisi opmeden durabiliyor cogu zaman veya nasil sarilmaya sebep aramiyor ben bunlari anlayamiyorum.tam tersini yapmak icin bahanesi var ama.zaten morelim bozuk filan.tamam yapi olarak agir biri birazsa sert mizaclidir ama ne bilim ya bende karisiyim yani.bana daha farkli olmali en azindan.kendimi cok mutsuz hissediyorum.onu degistiremiyorum kendimi degistirim diyorum o da beni yordu kac gundur.dikkatini cekmek istiyorum cabaladigini gormek istiyorum en azindan durup bir dusunsun ya bu kadin niye benimle ilgenmiyor artik filan desin yani.kaybetme korkusu yasasin istiyorum.hep sevgisini acikca gosteren taraf ben oldugum icinbu iliskide beni zaten hicbise yapmaz zaten bana dayanamaz modunda goruyor.off bilmiyorum isim cok zor gibiBenim eşimde ilgisizdi, ben tam aksine sizin gibi öpüp koklamak sarılmak vs daha çok ilgili olmayı seven taraftım, evt insan gerçekten eşi tarafından ilgi görülmeyi bekliyor ve karşılığını alamayınca biraz hırçınlaşabiliyor, hatta acaba beni sevmiyormu düşüncelerine bile kapılabiliyorsun...
Ama baktım beni gerçekten seviyor, fakat yapısı karakteri böyleymiş ozaman bende beklentimi yavaşş yavaş yok ettim onu öyle kabul ettim ve içimden geldiğimi her zaman beklentisiz sevdim hatta bazen onu yönlendiriyordum bile, bi sarıl bakayım karına, bi öp bakayım karını (yanaktan) beni seviyormusun canım gibi, ve olumlu yanıtlar alıp mutlu oluyordum. Kimi yapısından, kimi utandıpından, kimi yorgunluktan, sorumlulukların ağırlığından ilgi göstermezler öyle kabullenmek lazım.
Nasıl ki, sbiz onlar gibi olamıyorsunuz, onlarda bizim gibi olamazlar.
Kendiniz yorumlarda demişsiniz uzak durunca bu ben olmuyorum ki, diye...
Çözüm herkesi olduğu gibi kabullenmek
Canım seni gerçekten anlıyorum ama yapacak pek birşey yok karakteri bu değiştiremezsin, kendini böyle mutlu etmeye çalışmalısın, diğer türlü işin içinden çıkamamakla beraber hep bi mutsuz olursunHaklisiniz belki ama ben bunu kabullenemiyorum bir turlu ya.bende sozi gibi sorarimsurekli ozledin mi beni opmeden mi gideceksin veya ask olsun insan eve gelince karisina sarilmaz mi filan diye.ama bikim artik surekli istemekten.kendisinin hic mi icinde gelmiyor ya diyorum sanki sevgi dileniyorum.bir insa karsisindakini seviyorsa nasil ilgisiz kalabiliyor nasil eve gelince kendisi opmeden durabiliyor cogu zaman veya nasil sarilmaya sebep aramiyor ben bunlari anlayamiyorum.tam tersini yapmak icin bahanesi var ama.zaten morelim bozuk filan.tamam yapi olarak agir biri birazsa sert mizaclidir ama ne bilim ya bende karisiyim yani.bana daha farkli olmali en azindan.kendimi cok mutsuz hissediyorum.onu degistiremiyorum kendimi degistirim diyorum o da beni yordu kac gundur.dikkatini cekmek istiyorum cabaladigini gormek istiyorum en azindan durup bir dusunsun ya bu kadin niye benimle ilgenmiyor artik filan desin yani.kaybetme korkusu yasasin istiyorum.hep sevgisini acikca gosteren taraf ben oldugum icinbu iliskide beni zaten hicbise yapmaz zaten bana dayanamaz modunda goruyor.off bilmiyorum isim cok zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?