İlgisizlik..

ccaaddee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
187
1
96
İstanbul
mrb kızlar 23 yaşındayım 3 aylık hamileyim eşim bu aralar beimle hiç ilgilenmiyor işten eve evden işe..anlamıyorummmm çok ilgisiz davranıyor buda beni çok üzüyor ne yapmam lazım istiyorumki çok değişeyimm farklı bir tarzla karşısına çıkayımmm kızlar yardım edin ne yapmalıyım:kedi:

iş ile ilgili bi sıkıntısı olabilir yada ne bilim belki de başka şeylere canı sıkılmıştır.sen de bak hamileyim diyosun hamileler duygusal olurlarmış.ben o duyguyu tatmadım bilmiyorum ama sen yine sıkma canını bebeğini düşün ve bence eşinle konuş...eminim senle ilgili bi durum yoktur...

iş ile ilgili bi sıkıntısı olabilir yada ne bilim belki de başka şeylere canı sıkılmıştır.sen de bak hamileyim diyosun hamileler duygusal olurlarmış.ben o duyguyu tatmadım bilmiyorum ama sen yine sıkma canını bebeğini düşün ve bence eşinle konuş...eminim senle ilgili bi durum yoktur...[/QUOTE

bilmiyorum işle ilgili değilll biliyorummmm ..benide sevdiğni biliyorum ama farklı bişi var bunda anlayamadımmmmmm..

merhaba canım bende 5 aylık hamileyim seni anlayabililiyorum.hamilelik döneminde çok daha hassas olabiliyoruz normal olan şeyler bile gözümüze büyük gelebiliyor.bu dönemde baba adaylarınında duyguları karmaşık olabiliyor. sana bebeğe bir zarar gelmesi korkusuyla uzak durabiliyorlar.ilk üç ayda yaşanan gebelik belirtileriyle(mide bulantısı,kusma,halsizlik vb) dahada çekilmez olabiliyoruz.eşlerde uzak durarak bizi rahat ettirdiklerini düşünebilirler

mesela ben ilk bikaç ay eşimin diş fırçalamasından bile rahatsız olmuştum.

sen kendini iyi hisset ona yakın ol konuş bebeğinizle ilgili konuşun ona anlat bu ay şöle şöle oluyormuş bidahaki ay şöyle olacakmış bebeğimiz şimdi şu kadar bi erik kadar falan diye ona anlat hamilelik sürecine onuda dahil et.

kafanda eşinin sana soğuk olduğunu falan düşünüp kendini doldurma.bu her hamilede olur gerçi.

aslında bu benimm ilk hamileliğim değil benim ilk bebeğim vefat etti.doğduktan 6 gün sonra.ya suan hamileyim ama sevinemiyoruz bile ilk bebeğime ajanda yapmıştım hergün ona bişiler yazıyodum hergün konuşurdum bebeğimle ama bu bebeğe hiç ilgi göstermiyoruz bazı şeyler bizi çok korkutuyo üstüne düşmüyoruzzz.eşim ilk hamileliğimde hergün öperdi göbeğimi ama şimdi hiçç sormuyo bile buda belki beni ilgisiz gibi göründürüyooo ama ne bilim herşey çok manatonnn evet çok hassasım biliyorummm amaaaa istediklerim olmuyo..

bebeğine ilgi gösterirseniz bağlanırsınız Allah korusun birşey olursa da üzülürsünüz diye endişe ediyorsunuz değilmi.ama böyle düşünmeyin bebeğinizden vazgeçmeyin sevin onu konuşun.Herşey Allahtan.yaşadığınız şey çok zor birşey Allah kimseye vermesin...ama Allah bilir en iyisini.

benimde üçlü tarama testim riskli çıktı amniyosentez yaptırdık.sonuçlar daha çıkmadı.ama risk var dediği andan beri doktorrr içimiz burkuldu.hatta cinsiyetini öğrenemedik eşim bu olay çıktıktan sonra eşim öğrenmeyelim süpriz olsun demeye başladı.anlıyorumki öğrenip bağlanmak istemiyor bir sorun olursa diye korkusundan

ama bence çok yanlış.bebeğinden vazgeçme.birşey olmayacağına inan ki öyle olsun.eşinede söyle yazık bebeğinin günahı ne oda hisseder bunu.sev onuda sev o şimdi daha kıymetli olmalı.

eşini şimdi daha iyi anlıyorum.oda aynı korkuları hissediyordur.bu olayın sizde nasıl bir travma yarattığını tahmin edebiliyorum.Allahın izniyle sağlıklı sıhatli bir bebeğin olur inşallah.

saol cnm inşallah seninde sonuçların temiz çıkar bende yaptırcam 1 ay sonra benimde ilk bebeğim down sendromluydu

amin inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.

ama iyi düşünelimki iyi olsun.

canım bebeğine bağlan ki o da sana sıkıca bağlansın.eşine gelince;oturup konuştuğunuzda eminim ki bi sorun olmadığını anlıcaksın.üzlme ki bebişinde üzülmesin.bizim gibi bebeği olsun diye hergün dua edenleri düşün ve içini ferah tut.

belki eşinde korkuyodur aynı sebeblerden, belli ki ilk bebeğini karnında çok sevmişti, şimdi yine çok bağlanıp kaybetmekten korkuyor belkide
hamilelikte ekstra ilgi istemeyeceksinde ne zaman isteyeceksin, bence ben bunu konuşmalısın eşinle,
ilki öyle oldu diye bu da aynı olacak değil ya
onunda karnında sevilmeye ihtiyacı var, onunda hakkı

Back
X