İlgisizlik..

Eltiye güven olmaz cümlesini ben pek katılmıyorum kızlar benim var bitane eltim yeri geliyo kız kardeşimden daha cok düşünüyo beni..elTiden eltiye fark ediyo bence 7 yıldır evliyim aramızdada pek bir zaman farkı yok hiç darbesini yemedim..bu zamana kadar bi yanlış yapmadiysa bundan sonrada yapmaz cnm..

smdıden koy tavrını bnce ewlennce dahada rahatayacaktr cnku.. bu soyledıklerını ben ewlıyken yasıyorum co deger verdgmden dıyoum hep... pşmanım kendını vazgeclmez hıssettrdgm ıcın esıme

cnm benmde bı tane eltım var ben 3 yıllk o bıbucuk yıllk ewlı... bı sorunmz olmadı smdıye kadr dedgn gıbı ama yıne nolr nolmaz ufak bı kıvılcıma bakar yuzde yuz sırrını acmamak gerek dıye dsnuyorum... esm kardesyle ortak bag bahce ekıyo mesela esım kardesnden daha cok ıs yapıyo yoruluyo falan ılerde bu aramazda sorun olablr mesela..kaynanayla ılgılıfalan konusuruz aramzda ama eımn herseynı tum dsncelerımın hepsını dokmem ona nolr nolmaz hayat bu bellımı olur

Her konuda aynı düşüncelere sahibiz belkide bundan dolayıdır cnm hani kaynana olur görümce olur..hem o bana daha çok düşüncelerini döker bende dinlerim ama hiç bi zaman açığa vurmam...bu yüzden belkide çok iyi anlasiyoruz yinede bilemem tabi zaman ne gosterir

İnşallah canım ailesinden bile ilk onunla tanıştım. Her konuda yardımcı olur. Sabaha kadar dertlestiğimizi biliyorum oda benimle paylaşır. İnşallah böyle devam eder bi darbe yemeyiz canım

smdıden koy tavrını bnce ewlennce dahada rahatayacaktr cnku.. bu soyledıklerını ben ewlıyken yasıyorum co deger verdgmden dıyoum hep... pşmanım kendını vazgeclmez hıssettrdgm ıcın esıme
İşte bizden de kaynaklanıyor canım. Sevgimizi sonuna kadar hissettiriyoruz karşı tarafa vazgeçilmez sanıyorlar kendilerini. İlgilenenmedim 1 hafta şimdi daha iyi davranıyor. Sende biraz ilgini kesebilirsin belki farkına varır.

Aynen canım kendilerini vazgeçilmez zannediyorlar bu konuda ben çok Yaralıyım mesela..kendi özgüvenimi bile yitirdim diyebilirim hep sevgisini sonuna kadar gösteren taraf olarak..

bnde denıyorum ama uzuluyorum snra.. ama ewet her zamn yaptgn seylerı yapmayı kkesnce dıkkat cekıyor kesnlkle

Aynen canım kendilerini vazgeçilmez zannediyorlar bu konuda ben çok Yaralıyım mesela..kendi özgüvenimi bile yitirdim diyebilirim hep sevgisini sonuna kadar gösteren taraf olarak..
kes o ilgini canım sürekli vermek, ve alamamak çok kötü. bende öyleydim özgüvensiz en dibe inmiştim nerdeyse. ve şimdi herşeyi oluruna bırakmayı deniyorum, gerçekten işe yarıyor gibi. Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…