Merhaba herkese, 4 yıllık bir ilişkim var. 5 aydırda nişanlıyız.
Son zamanlarda bir rahatlık geldi. Bana istediği gibi her lafı söyler oldu. Kırılırmı gücenir mi düşünmeden, saygısızlaştı.
onunla konuşamadığımdan, En son dayanamadım eltime anlattım sağolsun ablam gibidir.
Bana o seni çok elinde görüyor. Her gel dediğinde gitme arama dedi. Kaybetmekten korksun, biraz dedi. En sevmediğim oyunlardır, aşkta taktik olmaz ama belki anlar beni dedim. Sorar dedim.
Dediği gibi yaptım. 1 hafta olmadan özledim dedi. Bende dayanamadım gittim. Güzel zaman geçirdik.
Ama şimdi o aramıyor ilgilenmiyor, vidyo gönderdim whatsapptan girmiş bakmamış bile. Bu gün bisey anlatıyodum hiç dinlemedi bile beni.
Umursanmadığımı o kadar hissediyorum ki iliklerime kadar...
Değersiz bi hiç hissediyorum kendimi. Akşam üstünden beri ne aradı ne sordu. Bende aramadım. Nasıl davranmak gerekiyor bilmiyorum. Bildiğim tek şey mutsuz olmam..
konuşucam canım karar verdim. nasıl başlıcam cümleme onu bilmiyorum.. yanlış anlamasından korkuyorum. çocukça gelir dediklerim diye çekiniyorum. bu konuşmanın sonun da aciz hissedicem diye korkuyorum. resmen nefes almaktan korkar bi hale geldim..
Öyle bir yerdeyim ki inanın çözüm bulamıyorum konuşunca olmuyor kuruntular diye adlandırıyor. Aramıyorum buluşmuyorum kaç gündür. O arıyo. Merakda etmiyorum artık. Böyle ne kadar devam edicek bilmiyorum.Canım ben bir yere kadara dayandım sonrasında patladim şimdi neyse ilerde o olucak canim evlenince hele hiç geçmiyor şimdiden sorun varsa ve konuştuğun halde aynıysa kesinlikle arkana bakmadan kaç derim biliyorum dinlemiyeceksin beni kalbini dinleyeceksin ama buraya mantığını şok bende bunu yaptım
4 yılımız var emeklerim var. Nisanlanınca ne oldu bize bilmiyorum. Susuyorum aramıyorum sormuyorum onu. Böyle ne kadar devam edicekse böyle davranıcam tek yapabildiğim bu şuanE niye nişanlandın bu adamla?
Gündüz vakti yok diyelim akşam size gelebilir gelmiyo aramıyosa bi problem var
Çekmişsin kendini yine aynıysa tamamen çekmen lazım
O kadar düşünüyorum ki inanın.. söyledikleriniz hep aklımdan defalarca geçen sorular. İlersi korkutuyor beni. İçimde şu alışmışlık şu sevgim olmasa, bir dakika düşünmezdim. Kendimi bu kadar küçültmezdim.. şimdilik ne arıyorum ne soruyorum. Böyle nereye kadar gidebilir onu da bilmiyorum.Nişanlınızdan o kadar korkar hale gelmişsiniz ki farkında değilsiniz ama zamanla kendiniz olmaktan çıkacaksınız, siz değerli bir bireysiniz ancak onun yanında kendinizi o kadar değersizleştiriyorsunuz ki. Çok net söylüyorum bu kişiyle mutlu olamazsınız zaten en mutlu olmanız gereken bu nişanlılık döneminde bile mutlu değilsiniz. Konuşmadan, hatta onunla konuşmaktan korkarak nasıl sağlıklı bir ilişki yaşanabilir ki. İnsan sevdiğinden korkar mı, size bağırıp çağıracağından, şiddet göstereceğinden endişe ediyorsunuz şimdi böyleyse evlenip çoluk çocuğa karışınca durumunuz ne olacak sizce? Evlenince değişir diye bir düşünceniz varsa kesinlikle değişmez daha beter olur haberiniz olsun. Kendinize dışardan bir gözle bakmaya çalışın, sizce, sizin gibi bir çift ne kadar evli kalabilir? En can alıcı nokta da size ''sen de güzel sayılırsın '' demesi yahu güzelsin bile demiyor sayılırsın diyor.... Ben olsam bu sözden sonra hemen ayrılır ve asla ikinci bir şans bile vermez yoluma bakardım. Karşınıza daha ne iyi insanlar çıkacak yazık değil mi böyle size saygısı olmayan biriyle hayatınızı mahvetmeye. Asla temenni etmiyorum ama eğer evlenirseniz bu evlilik çok sürmez ya da siz ömür boyu silik, korkak ve belki de defalarca aldatılmış bir kadın olarak evlilik oyunu oynacaksınız. Size güzel sayılırsın diyen bir adam, karşısına güzel bulduğu bir kadın çıkınca aldatmayacağı ne malum?
İşin çok zor bu adamla. Allah kolaylık versin. Şimdiden böyleyse evlenince vayyy haline.yüz yüzemi konuşsam diyorum. sinirli bir insan hemen parlıyor, trip bile atamıyorum. ağzına geleni söylüyor. susmayı deniyorum ama böylede çok zor
Bende öyle düşünüyorum böyle değildik 5 ay öncesine kadar. Kaybetmek korkusu yok. Ben gidemem artık o düşüncede. Onun suçlusu da benim. Kavga ettiğimizde hadi tatsızlık çıkmasın diye alttan alan taraf ben oldum hep. Bu düşünceye geldi en son. Bu rahatlığı bundan.4 yılda sizi elde edememiş sanki de nişanladı 5 ayda elde etti yani. Tam diye nisanlaninca değiştiyse , onun vermiş olduğu rahatlıktandir bence. Tamam artık yarı yarıya elde ettim zaten gibisine..
Pufff cok zor bi hayat bekliyor seni. Arkadaların dedıgı gıbı beklentın olmayacaksa gır bu yola, yoksa benım gıbı ilaçlık olursunyüz yüzemi konuşsam diyorum. sinirli bir insan hemen parlıyor, trip bile atamıyorum. ağzına geleni söylüyor. susmayı deniyorum ama böylede çok zor
Konuşmayı denedim olmadı daha konuyu açamadan kavga ettik. Şimdilik aramıyorum oda bunun farkında neden aramıyosun diyor. Böyle ne kadar devam ederse gitsin. Yengesine toparlanmam lazım diyomus. Su an sadece izliyorum. Neler olacağını..Bdvde olan her kadın ilgisizlikten dolayı burada değil bu birincisi, dünya bdvden ibarette değil evlilik umursamazlik ve ilgisizlik getirmez bu ikincisi.
Herseye rağmen evliligimi yuruteyim, beklentim sıfır olsun yuvarlanıp gideriz her evlilik boyledir diye kendini avutup, herseyi kabullenip kendini mutlu sanmakta bir yoldur evet ama tek çare ve yapmanız gereken bir kural değil.
İlgisiz, sevgisiz, dikkate alınmadiğım, mutsuz bir iliski ve evlilik içinde ben, sirf evli olayim diye buluncak kadar aciziyet hissetmiyorum sahsen kendimde. Bu yüzden kendini toplsması için saglam bir sekilde sözlü olarak rest çeker, uyarirdim topladi topladı olmuyorsa ters tepiyorsa yürümüyordur benim için. Ittirmenin manası yok. Bu da bir seçenecek.
Beklentim olmazmı. Bekliyorum ondan değer görmeyi ve hissedemiyorum. Benim sonum da ilaçlık olucak gibi. Çözüm arıyorum ve yok.Pufff cok zor bi hayat bekliyor seni. Arkadaların dedıgı gıbı beklentın olmayacaksa gır bu yola, yoksa benım gıbı ilaçlık olursun
Öyle bir yerdeyim ki inanın çözüm bulamıyorum konuşunca olmuyor kuruntular diye adlandırıyor. Aramıyorum buluşmuyorum kaç gündür. O arıyo. Merakda etmiyorum artık. Böyle ne kadar devam edicek bilmiyorum.
Evli değilsin. Çözüm şuan senin için cok kolay. Benim eşim nosanlıyken senınkı kadar degıldı. Bu hale geldıyse ki aynı senın gubı ben de konusamıyorum dogrudurust . Cunku savunma mekanızması cok saglam. Demem o kı, şimdi bıyle olan sonra senı cok uzer. Nısanlıyken taktık yaptın, tuttu dıyelım. Evliyken yapabilecegın sonuc veren tek taktık bosanmak olacak. Yapın bana benzıyor gıbı, oyuzden boyle net yazdımBeklentim olmazmı. Bekliyorum ondan değer görmeyi ve hissedemiyorum. Benim sonum da ilaçlık olucak gibi. Çözüm arıyorum ve yok.
Öyle desem ben suçlu olurum çünkü ona göre bir sorunumuz yok. Ben kendi kendime kuruntu yapıyorum sadece.. az önce neden aramıyosun dedi bende isim vardı dedim uydurdum biseyler. Şimdilik böyle davranmayı seçiyorum ama nr kadar aramamaya devam edebilirim bilmiyorum. İnşallah sende istediğin ilgiyi duyabilirsin canım Rabbim yardımcın olsun .Yaa dusun köye gittim nisanliyken 23 saatte bir kez aramadı kaynanam aradı vardın mı diye hala öyle ilgilenmez etmez şunu diyebilirsin bence ben arayana kadar beni arama ara verelim çok yoruldum düşünmek istiyorum kararımı verince ararim
Bende farkındayım böyle aramayarak ne kadar sürdürebilcem sonu yok çünkü. Nişanlımda öyle bi savunması varki zeytinyağı gibi üstte çıkıyor. Sevmesem emeklerim olmasa bu kadar kendimi yıpratmazdım kafa yormazdım. Ama ona karşı Bitmeyen eskimeyen bir sevgim var. Bazen hissetmemek isterdim bu kadar.Evli değilsin. Çözüm şuan senin için cok kolay. Benim eşim nosanlıyken senınkı kadar degıldı. Bu hale geldıyse ki aynı senın gubı ben de konusamıyorum dogrudurust . Cunku savunma mekanızması cok saglam. Demem o kı, şimdi bıyle olan sonra senı cok uzer. Nısanlıyken taktık yaptın, tuttu dıyelım. Evliyken yapabilecegın sonuc veren tek taktık bosanmak olacak. Yapın bana benzıyor gıbı, oyuzden boyle net yazdım
Tatlm nişanlın evlendikten sonra daha umursamaz olmaya yatkın bir kişilik.. ya alışırsın ya da üzülürsün.. Kolay gelsin..Merhaba herkese, 4 yıllık bir ilişkim var. 5 aydırda nişanlıyız.
Son zamanlarda bir rahatlık geldi. Bana istediği gibi her lafı söyler oldu. Kırılırmı gücenir mi düşünmeden, saygısızlaştı.
onunla konuşamadığımdan, En son dayanamadım eltime anlattım sağolsun ablam gibidir.
Bana o seni çok elinde görüyor. Her gel dediğinde gitme arama dedi. Kaybetmekten korksun, biraz dedi. En sevmediğim oyunlardır, aşkta taktik olmaz ama belki anlar beni dedim. Sorar dedim.
Dediği gibi yaptım. 1 hafta olmadan özledim dedi. Bende dayanamadım gittim. Güzel zaman geçirdik.
Ama şimdi o aramıyor ilgilenmiyor, vidyo gönderdim whatsapptan girmiş bakmamış bile. Bu gün bisey anlatıyodum hiç dinlemedi bile beni.
Umursanmadığımı o kadar hissediyorum ki iliklerime kadar...
Değersiz bi hiç hissediyorum kendimi. Akşam üstünden beri ne aradı ne sordu. Bende aramadım. Nasıl davranmak gerekiyor bilmiyorum. Bildiğim tek şey mutsuz olmam..
Saygısızlık derken ne yapıyor mesela ?Bende farkındayım böyle aramayarak ne kadar sürdürebilcem sonu yok çünkü. Nişanlımda öyle bi savunması varki zeytinyağı gibi üstte çıkıyor. Sevmesem emeklerim olmasa bu kadar kendimi yıpratmazdım kafa yormazdım. Ama ona karşı Bitmeyen eskimeyen bir sevgim var. Bazen hissetmemek isterdim bu kadar.
Öyle desem ben suçlu olurum çünkü ona göre bir sorunumuz yok. Ben kendi kendime kuruntu yapıyorum sadece.. az önce neden aramıyosun dedi bende isim vardı dedim uydurdum biseyler. Şimdilik böyle davranmayı seçiyorum ama nr kadar aramamaya devam edebilirim bilmiyorum. İnşallah sende istediğin ilgiyi duyabilirsin canım Rabbim yardımcın olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?