Balık baştan kokar demiş büyüklerimiz, sizin durumunuzda herşey çok net ortada benzer durumları ben de yıllar önce yaşadım bizlerin en büyük hatası, fazla iyimser olup karşımızdakine defalarca şans vermemiz. Evet şu an sevginizden ve alışılmışlıktan dolayı kendinizi duygusal düşünmekten alıkoyamıyorsunuz fakat ilerde yaşanacak sorunlar içinizdeki sevgiyi de zamanla tüketecek üstelik o zaman alışılmışlık daha da fazla olacak evlenip ayrılmak çok daha zor olacak. Herşey geçiyor, herşey unutuluyor ölümden başka herşeyin çaresi var. 22 yaşınızdasınız daha öyle iyi insanlarla karşılaşacaksınız ki bundan emin olun. Size bir abla tavsiyesi; hayatınızı mahvetmeyin.O kadar düşünüyorum ki inanın.. söyledikleriniz hep aklımdan defalarca geçen sorular. İlersi korkutuyor beni. İçimde şu alışmışlık şu sevgim olmasa, bir dakika düşünmezdim. Kendimi bu kadar küçültmezdim.. şimdilik ne arıyorum ne soruyorum. Böyle nereye kadar gidebilir onu da bilmiyorum.
öncelikle teşekkür ederim. benimde korkum ilerde çocuklarımı huzursuz bi yuvada büyütmek.. o kadar düşünüyorum ki içimde ki sevgim evlendikten sonra bu kadar şeyin üstünden gelebilcek mi. nereye kadar tahammül edebilirim bilmiyorum. hep aklımdan geçen cevapsız sorular... Arkadaş sevdalısı bir adamla beraberim evlenince böyle istesede olmucağını belirten bir adam.. hayatımı olasıklar üzerine kurma yolunda ilerliyorum sadece. evlilik bir iki günden ibaret olmadığını bir ömüre doğru gittiğimi de biliyorum. şu an herşeyi akışına bıraktım bir sene var önümde hayat ne gösterecek çok merak ediyorum.aylar sonra sırf buraya yazmak için giriş yaptım hesabıma. anlattığın özellikler aynı babam sağolsun kendisiyle ne konuşulur, ne insanı düşünür, hemen anında sinirlenir, savunma mekanizması ise 10 insan gücündedir ayrıca cimrilik var tabii. eğer cimrilik de varsa koşarak uzaklaşmanı tavsiye ederim. yanlış anlama kimseye ne yapacağını söyleyebilecek bir konumda değilim ama gerçekten bir insanın hayatı boyunca üzüleceği bir yola girmesini hiç istemem. annemin yıllar boyunca üzülmesini görmek o kadar yıpratıcıydı ki. bir zaman sonra varlığından bile rahatsız olduğun birine kadar dönüşmesi ise çok acı oluyor. iyi ölç tart biç, evet seviyorsun ama sevgi yeterli gelmiyor bazen. değişmesini beklemek ise en büyük yanılgılardan biri zira insanın değişmesi için bunu içinden istemesi gerek, seni üzmekten, kaybetmekten korktuğu için biraz fedakarlık yapması gerek. sence yapar mı, yapacak mı? iyi düşün. hakkında hayırlısı olsun.
mesela sokağın ortasın da bağırması gibiSaygısızlık derken ne yapıyor mesela ?
ben aramadığımdan o arıyor şimdilik ve bunu dile getirmeye başladı.1- saygısız biri ile ömür geçmez
2- devamlı ilgi beklemeyeceksin ya verdiği kadarina razı ol ya ayrıl ya da devamlı taktik uygula
3- o aramadan arama sorma fazla ilgi görünce ozlem duygusu olusmuyor erkeklerde o yüzden de ben arayayim diye dusunmek aklina gelmiyor
4- ben boyle biriyle ugrasamazdim ya hep ya hic : bknz 1.madde
yazdıklarınız çok doğru evlenipte boşanmak bir kadın için her zaman daha zor. 1 yılım iyi ki var evliliğe.Balık baştan kokar demiş büyüklerimiz, sizin durumunuzda herşey çok net ortada benzer durumları ben de yıllar önce yaşadım bizlerin en büyük hatası, fazla iyimser olup karşımızdakine defalarca şans vermemiz. Evet şu an sevginizden ve alışılmışlıktan dolayı kendinizi duygusal düşünmekten alıkoyamıyorsunuz fakat ilerde yaşanacak sorunlar içinizdeki sevgiyi de zamanla tüketecek üstelik o zaman alışılmışlık daha da fazla olacak evlenip ayrılmak çok daha zor olacak. Herşey geçiyor, herşey unutuluyor ölümden başka herşeyin çaresi var. 22 yaşınızdasınız daha öyle iyi insanlarla karşılaşacaksınız ki bundan emin olun. Size bir abla tavsiyesi; hayatınızı mahvetmeyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun, herşey gönlünüzce olsunyazdıklarınız çok doğru evlenipte boşanmak bir kadın için her zaman daha zor. 1 yılım iyi ki var evliliğe.
bu yaz olucaktı abim evlendiği için erteledik. herşeyde hayır varmış. bundan 5 ay öncesine kadar sorunsuz giderken şimdi böyle bunları düşünmek bile yıpratıcı.. umarım bu bir dönemdir.. inşallah ondan vazgeçmek zorunda kalmam..
mesela sokağın ortasın da bağırması gibi
yazdıklarınız çok doğru evlenipte boşanmak bir kadın için her zaman daha zor. 1 yılım iyi ki var evliliğe.
bu yaz olucaktı abim evlendiği için erteledik. herşeyde hayır varmış. bundan 5 ay öncesine kadar sorunsuz giderken şimdi böyle bunları düşünmek bile yıpratıcı.. umarım bu bir dönemdir.. inşallah ondan vazgeçmek zorunda kalmam..
dün buluştuk, bana değiştiğimi artık aramadığımı söyledi bende sana öyle geliyor ben aynıyım dedim. bu günde düğünü kasımda yapmak istediğini söyledi. her gün dışarı çıkmıcam artık falan dedi. şimdilik ilgili çok şükür.Ne yaptınız? Buldunuz mu çözümü?
21 yaşındayım ilişkiye başladığımız da daha 16 yaşındaydım evlilik söz konusu olamaz dı. askerlik okul derken anca nasip oldu canımUzun ilişkilerde ben bu duruma şaşırmıyorum :)
Kendi adıma konuşuyorum, ben biriyle 4 senedir birlikteysem o insanla evlenmezdim. Seviyorsam o şekilde devam ederdim. Evleneceğim insanla da taş çatlasın 2 sene olurdum. Yani biriyle başladıktan 2 yıl sonra bir karar verirdim, evlenmek ister miyim onunla yoksa istemez miyim... Eğer istersem fazla uzatmadan, 2 sene sevgililik yeter deyip evlenirdim. Yok seviyorsam ama evlenmeyi düşünmüyorsam sevgililiğe devam... Çünkü çok deli gibi aşık değilsem, hayatımın aşkı değilse 4-5 seneden sonra evlensem ne olur evlenmesem ne olur benim için. Tabi bu benim kişisel görüş ve tercihim.
dedim zaten ama ona göre bi sorunumuz yok. bende 1 haftadır aramıyorum sormuyorum. sorgulamaya başladı artık, neden diye. bu günde düğünü erkene almak istediğini söyledi. artık akşamları bile çıkmıcam falan dedi. eski bize dönüyoruz çok şükür.Sana karşı bi çabası var gibi geldi bana sen ne yapmaya çalışıyorsun diyesin gelmiyomu hiç. .tamam insanlar özelliklede erkekler zaman zaman böylé bi hale bürüne biliyorlar ama daha nişanlısin 40 yıldır evli gibi davranmaninda bi anlamı yok..ne zaman evleneceksin bilmiyorum ama yakın bir zamandaysa evlilik sendromudur belki...
Merhaba herkese, 4 yıllık bir ilişkim var. 5 aydırda nişanlıyız.
Son zamanlarda bir rahatlık geldi. Bana istediği gibi her lafı söyler oldu. Kırılırmı gücenir mi düşünmeden, saygısızlaştı.
onunla konuşamadığımdan, En son dayanamadım eltime anlattım sağolsun ablam gibidir.
Bana o seni çok elinde görüyor. Her gel dediğinde gitme arama dedi. Kaybetmekten korksun, biraz dedi. En sevmediğim oyunlardır, aşkta taktik olmaz ama belki anlar beni dedim. Sorar dedim.
Dediği gibi yaptım. 1 hafta olmadan özledim dedi. Bende dayanamadım gittim. Güzel zaman geçirdik.
Ama şimdi o aramıyor ilgilenmiyor, vidyo gönderdim whatsapptan girmiş bakmamış bile. Bu gün bisey anlatıyodum hiç dinlemedi bile beni.
Umursanmadığımı o kadar hissediyorum ki iliklerime kadar...
Değersiz bi hiç hissediyorum kendimi. Akşam üstünden beri ne aradı ne sordu. Bende aramadım. Nasıl davranmak gerekiyor bilmiyorum. Bildiğim tek şey mutsuz olmam..
Nisanlanınca değişmişti ben 1 bir haftadır aramadım sormadım buluşmaya hevesli gitmedim. Ve uzaklaştığımı farketti. Dün bana artık degişiceni akşam dışarı bile çıkmıcağını söyledi. Ve düğünü erkene almak istiyor canım. Şimdilik iyiyiz çok şükür. Umarım bidaha o hissettiklerimi hissetmembak canım balık baştan kokar, kendini belli etmiş, evlilik hayatında böyle olucak sonra çok pişman olursun, başta belli ediyorlar kendilerini aslından,ben hata yaptım sen yapma bari
Siddetle katiliyorum : Eltilere guven olmazzz !UZUN İLİŞKİNİN KADERİ AMA EVLENİNCE ARTACAK YANI YUZDE 90 ARTIYOR. BİR DAHA DÜŞÜNNNN.
NOT: HİÇ BİR ELTİYE GÜVENİLMEZ
Umarım pişman olmamSiddetle katiliyorum : Eltilere guven olmazzz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?