İlgisizlikten ölecek! Ve bu ipler nasıl ele alınır?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Sevgilimle ilgili fazla konu açtım son zamanlarda sanırım ama sürekli beni sinir edecek bir şeyler yapıyor ve bunların farkında bile değil. Çok seviyorum. O da seviyor bunu biliyorum fakat hiç ilgi yok. Ben duygusal bir insanım. Biraz da olsa ruhumun okşanmasını istiyorum. Yok yok yok. Soğuk davransam, ya da ucu açık bir cümle kursam sorguluyor, tedirgin oluyor ama sorsanıznkybetmekten korkmuyor. Bal gibi de korkuyor bunu yaşadıklarımızdan çıkartabiliyorum ama kimi zaman çok uzakmışız gibi hissediyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz?

Eğer baştan beri böyleyse karakteri böyledir, ilgisiz değilde romantik değilse karakterinden kaynaklanabilir.
Ama sonradan değiştiyse demekki ilişkinizde de değişen şeyler var.

Bu bir karakter. Sevgisini sürekli dile getirenler olduğu gibi getiremeyenlerde var. Boğmayın, değiştirmeye çalışmayın.

İpleri de ele alamazsınız. Çünkü; at da değil eşek de.
Yok estağfurullah. Biraz da o ilgili olsun. İlgi görmek güzelse o da göstersin. Ben görmedikçe üzülüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok estağfurullah. Biraz da o ilgili olsun. İlgi görmek güzelse o da göstersün. Ben görmedikçe üzülüyorum.
Ama ilgi göstermediği gibi görmek istemeyende çok. Belki genel olarak ilgi üzerinde çok durmuyordur.

Muhakkak kendince bir şeyler yapıyordur. Yapmasa sevgisini sorgulardınız zaten. Çok üstelemeyin bence. İçinden gelmiyorsa ısrar etmenin ne anlamı var ki?

Kendince evet yapıyor. Ya çok tatlı aslında ama örneğin; telefonu öpüyorum demeden kapatırsam, mesaj atıp, öpmedin, o nasıl kapatmaktı diyor. Ya da onun kapatma şekli hoşuma gitmediği için ben de soğuk davranıyorum, kapatıyoruz, ardından yine mesaj atıp söyleniyor. Gezmeyi çok seviyorum diye laf söylüyor. Asosyal mi olayım ben duramam diyorum. Ol diyor. Kendince kıskandığını, sevgisini aşağı yukarı belli ediyor ama benim kadar da değil

İlgi göstermiyor derken kıstas romantiklik mi?
Ya da arayıp sormaması mı? Ne gibi ilgisizlikten söz ediyorsunuz?

Nasıl bir şey beklerdiniz sevgilinizden, ne tür davranışlar sizi duygusal açıdan tatmin ederdi, yakın hissettirirdi, çevrenizde örneği var mı ?

Romantiklik. Yoksa yazar. Eğitimde ama elinden geldiğince arar 2-3 dakika da olsa.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır herkesin beklentisi farklıdır. Bazisina bu kadarı yeterli gelirken bir başkası memnun olmayabiliyor. Bunu hayatınızdaki insanla paylasmalisiniz. Eğer hala aynı devam ediyorsa o zaman yapılacak bellidir. Karar sizin, hayat sizin.

Nasıl bir şey beklerdiniz sevgilinizden, ne tür davranışlar sizi duygusal açıdan tatmin ederdi, yakın hissettirirdi, çevrenizde örneği var mı ?
En basit örnek olarak şunu vereyim. İlla ki bir şarkı dinliyor değil mi? Ben beğendiğim ve anlamlı bulduğum şarkıyı ona yollarım. Şiir yollarım. Çünkü dinleyince ya da okuyunca o geliyor aklıma. Paylaşmak istiyorum. Bana bugüne kadar 3 tane şarkı yolladı sadece. Biri Demet Evgar'ın saçma sapan bir şarkısı. Diğeri Berdan Mardini'nin ki ben onu yollamış olamam demişti. Diğeri de Mustafa Ceceli ve İrem Derici'nin düetiydi. Geceleri o uyuyunca arada güzel şeyler yazıp yolluyorum. 1 cümle ancak yazıyor. Özledim demesem demez. Çok özledim diyorum. Ben de özledim. Ama çoku yok. Belki size saçma gelebilir ama bekliyor insan ayda yılda bir de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…