ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet görülüyor google da..Gördüğün gibi hiçbirşey gizli kalmıyor bu hayatta..O mal gibi kullandığın kocan da görür umarım.Yok öyle ahlaksizca ona buna yapışıp sonra paçaları tutuşmak!

Bulur daha oncekı kadınlar klubu mesajlarımı google dan bulmustu. Allahınızı sevıyorsanız arkadaslar konu kPnsn ben yazdıklarmdan dusuncelermden cok pısmanım yazmıcam kımseye o adama
E daha önce bulmuş işte yine bulacağını biliyordun yani niye yazdın o zaman? Dalga geçiyorsun burada

neden gorur dıyosunuz neden benım olmemı ıstıyosunuz ben cok pısman oldum sevıyorum esımı aslında sadece takıntılı dusuncelerm vardı nolur yargılamayın cok pısman oldum

E daha önce bulmuş işte yine bulacağını biliyordun yani niye yazdın o zaman? Dalga geçiyorsun burada
yok o sekıdle bulmadı bana e-mail gelmıstı kadınlar klubunden. emaılımde de esımın telınde kurulu. ordan bakmıs sıfremı unuttum fılan yazmıs sanırım. google dan da bakmıs sonra

yalvarırım bulur öldürür beni kapatın konuyu mesajları gızleyın admınler ALLAH ASKINA Mune Kazen cok acıl bır durum nolursunuz

Ya sana açık açık kaç mesajdır hakaret ediyorum. Hakarete rağmen sadece konunun fakeliğine takıldığın için fakesin. Yürüüüüü.
Neden fakre olsun ben buraya fıkır onerı almak ıcın gırdım ya sızden de ozur dılıyorum cok utanıyorum cok pısmanım zaten akılsızca hareket ettım. ne olursunuz yardım edın bana ya

arkadaslar cok utandım dusuncelerımden cok pısmanım. nolur konunun sılınmesı ıcın bana ayrdım edın. bu ısın sonu kotu bıtecek. cok korkuyorum ne olursunuz.

ya neden sılınmez dıyorsunuz Allah askına yardım edın acıl bır durum bu esım gorur google dan okur benı oldurur dıyorum o hapse ben mezara 2 yasındakı bebegım nolucak Allah askına acımasız olmayın cok pısman oldum yazdıklarımdan dıyorum ya

evladım ıcın yardım edın sılınsın nolursunuz Mune Kazen
“Ya kocamı boşarım o adam cevap verirse” derken evladınızı düşünmüyor muydunuz? Adminler lütfen site kuralları gereği konuyu silmeyiniz. Gayet adaletli Mune olduğunuzu biliyorum. Nice insanın konusu silinmedi bunu da lütfen silmeyin. Diğerlerinden ne artısı var ki?

“Ya kocamı boşarım o adam cevap verirse” derken evladınızı düşünmüyor muydunuz? Adminler lütfen site kuralları gereği konuyu silmeyiniz. Gayet adaletli Mune olduğunuzu biliyorum.
Ya onu oylesıne dedım duygusallıktan ben mantıklı dusunemıyorum kı. neden bana kotuluk yapıyorsunuz. görür dıyorum ıokur dıyorum boşamakla kalmaz ÖLDÜRÜR diyorum

Bunu mu hakedıyorum yanı ölmeyi mi. bu konuyu ınsanlar okusa nolucak? admınlerın ne faydasna? ne kadar kotu bırısınız ya. Allah askına dedım ya

Bu konu sılınse gıtse nolucak bırı ölümden kurtulucak bı can bı evlat kurtulucak bu mu battı gozunuze de admınden rıcada bulunuyuosunuz? Ben zaten konuyu actıgıma yazdıklarıma bın pısman oldum utanıyorum dıyorum herkesten sızden de tek tek ozur dılıyorum

Ya onu oylesıne dedım duygusallıktan ben mantıklı dusunemıyorum kı. neden bana kotuluk yapıyorsunuz. görür dıyorum ıokur dıyorum boşamakla kalmaz ÖLDÜRÜR diyorum
Yooo kötülük yapmıyorum. Kötü insanlara, ahlaksızlara susarsak kötü oluruz asıl. Bu psikoloji ile siz çocuk falan büyütemezsiniz zira büyüttüğünüz yavrucak da sağlıklı olmaz. İnsallah eşiniz görür ve sizi profesyonel birilerine yönlendirir de tedavi olursunuz. Kaldı ki ben hala bir annenin bu kadar iğrenç olabileceğine inanmıyorum.

ya ınsallah esın gorur ne demek sız beddua edıyosyunuz ya. esım zaten bılıodu ona hıslerımı evlendıgımızde. su an unutmaya calısıyoruz. gorurse ÖLDÜRECEK diyorum sız laftan anlamıyomusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…