- 19 Eylül 2019
- 149
- 4
- 11
- 39
- Konu Sahibi beylik1900
-
butun mesajlarda konuyu bı okusa bellı bızım hıkayemız oldugu. bagımlıgık yazsa yeter Allah askına yardım edın benı anlayın yaNe alaka çıkıyor adın soyadın mı var neden ölüm kalım meselesi???
Evet görülüyor google da..Gördüğün gibi hiçbirşey gizli kalmıyor bu hayatta..O mal gibi kullandığın kocan da görür umarım.Yok öyle ahlaksizca ona buna yapışıp sonra paçaları tutuşmak!
E daha önce bulmuş işte yine bulacağını biliyordun yani niye yazdın o zaman? Dalga geçiyorsun buradaBulur daha oncekı kadınlar klubu mesajlarımı google dan bulmustu. Allahınızı sevıyorsanız arkadaslar konu kPnsn ben yazdıklarmdan dusuncelermden cok pısmanım yazmıcam kımseye o adama
Şikayet ettim sizi her yerden silin siz olduğunuz ne belli korkma bukadar yabutun mesajlarda konuyu bı okusa bellı bızım hıkayemız oldugu. bagımlıgık yazsa yeter Allah askına yardım edın benı anlayın ya
neden gorur dıyosunuz neden benım olmemı ıstıyosunuz ben cok pısman oldum sevıyorum esımı aslında sadece takıntılı dusuncelerm vardı nolur yargılamayın cok pısman oldumEvet görülüyor google da..Gördüğün gibi hiçbirşey gizli kalmıyor bu hayatta..O mal gibi kullandığın kocan da görür umarım.Yok öyle ahlaksizca ona buna yapışıp sonra paçaları tutuşmak!
Tesekkur ederım cok tesekkur ederım nolur kapasınlar konuyuŞikayet ettim sizi her yerden silin siz olduğunuz ne belli korkma bukadar ya
yok o sekıdle bulmadı bana e-mail gelmıstı kadınlar klubunden. emaılımde de esımın telınde kurulu. ordan bakmıs sıfremı unuttum fılan yazmıs sanırım. google dan da bakmıs sonraE daha önce bulmuş işte yine bulacağını biliyordun yani niye yazdın o zaman? Dalga geçiyorsun burada
Ya sana açık açık kaç mesajdır hakaret ediyorum. Hakarete rağmen sadece konunun fakeliğine takıldığın için fakesin. sizin kadar onursuz kadınlar olduğuna inanmak istemiyorum.fake fılan degıl gercek hersey ya
Neden fakre olsun ben buraya fıkır onerı almak ıcın gırdım ya sızden de ozur dılıyorum cok utanıyorum cok pısmanım zaten akılsızca hareket ettım. ne olursunuz yardım edın bana yaYa sana açık açık kaç mesajdır hakaret ediyorum. Hakarete rağmen sadece konunun fakeliğine takıldığın için fakesin. Yürüüüüü.
ya neden sılınmez dıyorsunuz Allah askına yardım edın acıl bır durum bu esım gorur google dan okur benı oldurur dıyorum o hapse ben mezara 2 yasındakı bebegım nolucak Allah askına acımasız olmayın cok pısman oldum yazdıklarımdan dıyorum yaSilinmez
“Ya kocamı boşarım o adam cevap verirse” derken evladınızı düşünmüyor muydunuz? Adminler lütfen site kuralları gereği konuyu silmeyiniz. Gayet adaletli
Ya onu oylesıne dedım duygusallıktan ben mantıklı dusunemıyorum kı. neden bana kotuluk yapıyorsunuz. görür dıyorum ıokur dıyorum boşamakla kalmaz ÖLDÜRÜR diyorum“Ya kocamı boşarım o adam cevap verirse” derken evladınızı düşünmüyor muydunuz? Adminler lütfen site kuralları gereği konuyu silmeyiniz. Gayet adaletliMune olduğunuzu biliyorum.
Bunu mu hakedıyorum yanı ölmeyi mi. bu konuyu ınsanlar okusa nolucak? admınlerın ne faydasna? ne kadar kotu bırısınız ya. Allah askına dedım ya“Ya kocamı boşarım o adam cevap verirse” derken evladınızı düşünmüyor muydunuz? Adminler lütfen site kuralları gereği konuyu silmeyiniz. Gayet adaletliMune olduğunuzu biliyorum. Nice insanın konusu silinmedi bunu da lütfen silmeyin. Diğerlerinden ne artısı var ki?
Bu konu sılınse gıtse nolucak bırı ölümden kurtulucak bı can bı evlat kurtulucak bu mu battı gozunuze de admınden rıcada bulunuyuosunuz? Ben zaten konuyu actıgıma yazdıklarıma bın pısman oldum utanıyorum dıyorum herkesten sızden de tek tek ozur dılıyorum“Ya kocamı boşarım o adam cevap verirse” derken evladınızı düşünmüyor muydunuz? Adminler lütfen site kuralları gereği konuyu silmeyiniz. Gayet adaletliMune olduğunuzu biliyorum. Nice insanın konusu silinmedi bunu da lütfen silmeyin. Diğerlerinden ne artısı var ki?
Yooo kötülük yapmıyorum. Kötü insanlara, ahlaksızlara susarsak kötü oluruz asıl. Bu psikoloji ile siz çocuk falan büyütemezsiniz zira büyüttüğünüz yavrucak da sağlıklı olmaz. İnsallah eşiniz görür ve sizi profesyonel birilerine yönlendirir de tedavi olursunuz. Kaldı ki ben hala bir annenin bu kadar iğrenç olabileceğine inanmıyorum.Ya onu oylesıne dedım duygusallıktan ben mantıklı dusunemıyorum kı. neden bana kotuluk yapıyorsunuz. görür dıyorum ıokur dıyorum boşamakla kalmaz ÖLDÜRÜR diyorum
ya ınsallah esın gorur ne demek sız beddua edıyosyunuz ya. esım zaten bılıodu ona hıslerımı evlendıgımızde. su an unutmaya calısıyoruz. gorurse ÖLDÜRECEK diyorum sız laftan anlamıyomusunuzYooo kötülük yapmıyorum. Kötü insanlara, ahlaksızlara susarsak kötü oluruz asıl. Bu psikoloji ile siz çocuk falan büyütemezsiniz zira büyüttüğünüz yavrucak da sağlıklı olmaz. İnsallah eşiniz görür ve sizi profesyonel birilerine yönlendirir de tedavi olursunuz. Kaldı ki ben hala bir annenin bu kadar iğrenç olabileceğine inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?