- 28 Şubat 2019
- 4.692
- 11.200
- 208
- Konu Sahibi beylik1900
-
Sen kendi evladina acidin mi bunu yaparken
Konunun kapatılması ıcın yazdım onu. nolursunuz yaYaptiginiz seye allahi kurani peygamberi karistirmayin daha cok batiyorsunuz
Ayy hiçde öğrendiğini sanmamEn azından yapmak istediğiniz şeyin utanılması gereken, normal olmayan bir şey olduğunu öğrendiniz. Bu şekilde yardım almış da sayılırsınız.
Birazdan kapanır sanıyorum.
ben yanlıs bır sey yapmadım bosanmıstım sevgılım hayatımdayken. sonra tekrar evlendım.Sen kendi evladina acidin mi bunu yaparken
google a yazdım arastırdım. konuların sılınmedıgını kurallarda yazdıgını gordum. bunu bılmıyordum. ama bırılerı baslık acmıs. google da cıkıyor demısler
Bize neden yalvariyorsunuz ki biz bisey yapamayizKonunun kapatılması ıcın yazdım onu. nolursunuz ya
yazmıcam asla yazmıcam sıkayet edın konu kapansın nolur bana yardım edın Allah rızası ıcın esım gormesın ben pısmanımAyy hiçde öğrendiğini sanmam
Bir kaç ay sonra yazar adama
Ayy hiçde öğrendiğini sanmam
Bir kaç ay sonra yazar adama
Nasıl bukadar acımasız olabılıyorsunuz. ölüm kalım meselesi diyorum ben ölmeyi mi hakediyorum Allah askına yaHepimiz davranislarimizin sorumlulugunu almak zorundayiz, yazmışsınız bi güzel cevaplar da vermissiniz.
Insallah esiniz de konuyu gorur sizden boşanır, çocuğunuzun da velayetini alır. Insallah o yavrucak sizin ebeveynliginizde büyümez. Haketmiyorsunuz.
Hala takinti diyorsunuzben yanlıs bır sey yapmadım bosanmıstım sevgılım hayatımdayken. sonra tekrar evlendım.
tek hatam tekrar ıletısıme gecmeyı dusunmek oldu dusuncemı takıntımı burda paylastım
ama pısman oldum nolur herkesten tek tek ozur dılıyorum ne olur sıkayet edın kapattırın konuyu
Nasıl bukadar acımasız olabılıyorsunuz. ölüm kalım meselesi diyorum ben ölmeyi mi hakediyorum Allah askına ya
Sızden de ozur dılerım arkadasım nolur sıkayet edıp yardım edın bana konu kapanacaktır.Hala takinti diyorsunuz
Pes diyorum size
Bu mesajalrı okursa bosanmaz öldürür arkadaşım.Hayır ölmeyi değil bosanilmayi hakediyorsunuz bana göre, kimsenin ölmesini dilemem tabi ki.
Ne olur yardım edın arkadasım bana. Allah rızası ıcın. ne olur gormesın esım konuyu kapasınlar. nolur sız de yazın admıne.cok pısman oldum yemınleBugün fazla iyimserim sanırım
Bu mesajalrı okursa bosanmaz öldürür arkadaşım.
Hem karnım doysun hem pastam dursunYazdım cevap vermıyorlar özelden nolur sız de yardım edın. google da cıkmasın yalvarırım eşim beni öldürür yalvarırım bılmıodum ben cıktıgını yenıyım burda Allah ıcın yardım edın ben utanıyorum
Bılmıyordum kı mesajların sılınemedıgınıNe diyeyim keşke onu başta siz düşünseydiniz, şimdi mi aklınıza geldi?
Görmez korkmayazmıcam asla yazmıcam sıkayet edın konu kapansın nolur bana yardım edın Allah rızası ıcın esım gormesın ben pısmanım
Bılmıyordum kı mesajların sılınemedıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?