ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kendi evladina acidin mi bunu yaparken

En azından yapmak istediğiniz şeyin utanılması gereken, normal olmayan bir şey olduğunu öğrendiniz. Bu şekilde yardım almış da sayılırsınız.

Birazdan kapanır sanıyorum.
Ayy hiçde öğrendiğini sanmam
Bir kaç ay sonra yazar adama

Sen kendi evladina acidin mi bunu yaparken
ben yanlıs bır sey yapmadım bosanmıstım sevgılım hayatımdayken. sonra tekrar evlendım.
tek hatam tekrar ıletısıme gecmeyı dusunmek oldu dusuncemı takıntımı burda paylastım
ama pısman oldum nolur herkesten tek tek ozur dılıyorum ne olur sıkayet edın kapattırın konuyu

google a yazdım arastırdım. konuların sılınmedıgını kurallarda yazdıgını gordum. bunu bılmıyordum. ama bırılerı baslık acmıs. google da cıkıyor demısler

Hepimiz davranislarimizin sorumlulugunu almak zorundayiz, yazmışsınız bi güzel cevaplar da vermissiniz.
Insallah esiniz de konuyu gorur sizden boşanır, çocuğunuzun da velayetini alır. Insallah o yavrucak sizin ebeveynliginizde büyümez. Haketmiyorsunuz.

Nasıl bukadar acımasız olabılıyorsunuz. ölüm kalım meselesi diyorum ben ölmeyi mi hakediyorum Allah askına ya

Hala takinti diyorsunuz
Pes diyorum size

Nasıl bukadar acımasız olabılıyorsunuz. ölüm kalım meselesi diyorum ben ölmeyi mi hakediyorum Allah askına ya

Hayır ölmeyi değil bosanilmayi hakediyorsunuz bana göre, kimsenin ölmesini dilemem tabi ki.

Edit:Bir de bana acimasiz diyene bakin, 2 yasinda çocuğu bırakmış ortalığa, kaç tane adamı birbirine düşürmüş. İşin gücün yok mu senin, çocuğa günde 3 öğün yemek yapsan vaktin kalmaz böyle şeylere.

Hem karnım doysun hem pastam dursun

Korkunun gözünü seveyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…