ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşiniz nerden bulup girecek googleye niye ilişki bağımlılığı yazacak yahu konu elli altıya gitmiş
Bulur daha oncekı kadınlar klubu mesajlarımı google dan bulmustu. Allahınızı sevıyorsanız arkadaslar konu kPnsn ben yazdıklarmdan dusuncelermden cok pısmanım yazmıcam kımseye o adama

Ablacım siz yazıp yazıp silmeyi mi planlıyordunuz buraya, enteresansınız
yok ılk defa yazdım kardescım. bılmıyordum kuralları. Allahın askına kapattırın konuyu. o adamın evıne gıttı daha once tabancayla. yalvarırım sıze. öldürür beni. Mune Kazen

evını bılıyor adamın. eger herhangı bır ıletısım caban olursa ıkınızı de oldururum dedı tam maco bır tıp. ama asla haberı olmaz hat gızlı ısyerımde saklıyorum.
kardesim Allah askina adam istememis bile birliktelik icin kullanmis seni iste daha ne diye diretiyosun kocan hadi bir gun farketti sonuclarina katlanabilecekmisin oldurur diyosun bide

Konu kapansa da genelde silinen mesaj geri gelir. Belki gizlerler sizin için istisna olarak, görünce gerekeni yapar yöneticiler biz birsey yapamayız

Hala ne rahatsızlığı diyosun sen ya! Arkadaşım bunun adı rahatsızlık değil bunun adı ahlaksızlık!! Sen ahlaksız bi kadınsın! Sen ahlaksız aşağılık bir varlıksın!!
sızden cok ozur dılerım. Allah askına sıkayet edın. esım benı oldurur. sıze yalvarıyorum arkadasım.

kardesim Allah askina adam istememis bile birliktelik icin kullanmis seni iste daha ne diye diretiyosun kocan hadi bir gun farketti sonuclarina katlanabilecekmisin oldurur diyosun bide
yapmıcam oyle bısı Allah ıcın sıze soyluyorum yardım edın konu kapansın el bırlıgıyle mesajlar sılınsın Mune Kazen

Konu kapansa da genelde silinen mesaj geri gelir. Belki gizlerler sizin için istisna olarak, görünce gerekeni yapar yöneticiler biz birsey yapamayız
ben sılemıyorum. konu kapannca mesajlar da sılınır ınsallah

pısmanım. herkesten cok ozur dılıyorum. hatamı anladım. nolur kağpatalım konuyu

Bulur daha oncekı kadınlar klubu mesajlarımı google dan bulmustu. Allahınızı sevıyorsanız arkadaslar konu kPnsn ben yazdıklarmdan dusuncelermden cok pısmanım yazmıcam kımseye o adama

Hem yeni üyesiniz bilmiyordunuz silinmeyecegini, hem daha once görmüştü esiniz kk mesajlarinizi oyle mi?
Çok mantıklı değil açıklamalar, hoş sizden mantık beklemek de saçma ama bence gerçek değilsiniz, en azindan ben olmadiginiza inanmak istiyorum.

Ilk defa yazdiysaniz , daha onceki mesajlarinizi nasil arayip buluyor ?
Dalga mi geciyorsunuz siz

Onceden baska ehsabım vardı ama kapadım. orda da bılmıodum kuralları esım google a yazınca farkettım cıktıgını. gercegım nolur kapattırın konuyu

yalvarıyorum admınlere burdakı arkadaslarıma konuyu el bırlıgı ıle kapatalım mesajlar gızlensın. Allah rızası ıcın bana yardım edın. nolursunuz ya.

cok pısman oldum bu pısmanlık bu utanc bana yeter. yalvarırım yardım edın.

pısmanım. herkesten cok ozur dılıyorum. hatamı anladım. nolur kağpatalım konuyu
:d hi aynen pişmansın. Hani kocanı sevmiyordun? Hani çocuk için evlenmiştin? Korktun di mi? Ki bence konu fake ama gerçekse kork. Umarım görür bu konuyu, mesajları. Delil olarak kullanıp senden de boşanır.

:d hi aynen pişmansın. Hani kocanı sevmiyordun? Hani çocuk için evlenmiştin? Korktun di mi? Ki bence konu fake ama gerçekse kork. Umarım görür bu konuyu, mesajları. Delil olarak kullanıp senden de boşanır.
fake fılan degıl gercek hersey ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…