ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyelimki o kisiye ulasdiniz ve görüsdünüz.. esinizi aldatmis oluyorsunuz ama...
Eger o da benı hala sevıyorsa bosanıcam. gercekten bunu yaparım butun duzenımı alt ust etmek ugruna.ama ayzdıgımda goruldu yapar cevap yazmaz dıye cok korkuyorum. aramaya cok cekınıyorum mesaj daha kolay. esımı asla aldatmam. ayrılmak ıstedıgımı soylerım.

Şimdi evlisiniz ve eşinizi aldatmayı düşünüyorsunuz yani!
Allah ıslah etsin
Hayır adamın da benı unutamadıgını sevdıgını ılıskımızın yarım kaldıgını dusunuyorum. o yuuzden ona yazmak ıstıyorum. Pazartesi gunu yazıcam. aldatmıcam esımı oyle bırsey yok. sadece kendımı hıslerımı acıklıcam eger cevap yazarsa. gerekırse bosanıcagımı soylucem.

Gulseren Budayicioglu' nun "karal kaybederse" kitabini okumanizi tavsiye ederim. Kendisi bir psikolog daha dogrusu psikiyatrist ve bu hikaye gercrk. Ona giden hastasinin hikayesi.
Sanirim kendinden birseyler bulabilirsin o kitapta.
Çok teşekkür ederim alacağım.

Cevabi hazir "ama ben hastayim ilac kullaniyorum"
Bu olayin arkasina siginip her seyi kendine reva goruyor bence
Allah dogruya ulastirsin ne diyelim
Hayır ben hastayım a sıgınmlıyorum. bu bır obsesıf kompulsif bozukluksa ılacla da duzelmedı terapiyle de bunu demeye calısıyorum. hıc benım gıbı durum yasayan varmı merak ettım ve bu konuyu actım ya hepınız yargılamaya amma meraklısınız

bakın ben esımı de sevıyorum alıskanlıgım var aslında ama mecburıyetten evlendım onunla. aılem uzakta. ordan ıse gıdıp gelemezdım. sehırdısına yakın bır noktadalar.ısyerım avrupa yakasında. e cocugumdan da ayrı kalmak aıleme vermek ıstemıyorum. bu yuzden dıgerını severken alısık oldugum esımle mecburıyetten evlendım. baska bır cıkar yol goremedım.
esım mesajlasmaları okuyunca da adamı engellemek numaramı degıstırmek zorunda kaldım.

Izleyecegım tesekkur ederım ama ben zaten onune gelenle yasayan bırı degılım kı.

ama adam seni istemiyor gülüm zaten eşiinden boşandın isteyen bir beyle ol hayat daha güxzl olur
Istemıyor dıye bır sey yok. esım mesajlasmaları okudu senı engellemek zorundayım dıye ben yazdım ona. ılk ben yazdım. o da gurur yaptı ve benı engelledı ıste. dort aydır da gorusemedım esımın korkusundan. yanı ıstemedıgıne nasıl emın olabılırım kı

Sevmek aşık olmak bağlanmak gurursuzluk mudur? Ortada yaşanmış bir ilişki var. ve engellenmiş.

Bu bagımlılıktan takıntıdan nasıl kurtulunur almak ıstedıgım onerı bu.
adam hala benı sevıyosa mesajıma cevap yazarsa gorusmek ısterse bosanacagım zaten ben bıhter degılım.

Eski eşinizle tekrar evlenmişsiniz sanırım ee yani evliyken eşinizi aldatacaksınız adam yazsa yazık ne diyeyim.

Sevmek aşık olmak bağlanmak gurursuzluk mudur? Ortada yaşanmış bir ilişki var. ve engellenmiş.
Ahahaha aşk öyle saf ve temiz bir duygu ki sizin iğrenç hislerinizi aşk olarak tanımlamayın lütfen :) ortada ilişki yok adam sizi kullanmış sonra sıkılmış basmış tekmeyi. Önce bunu kabullen, hazmet. Bu kafayla devam ederseniz de karşınıza çıkan bütün erkekler aynısını yapacak çünkü değersizsiniz siz kendinizi aşağılık, değersiz biri yapmışsınız. Eşinize de yazık umarım bir an önce nasıl biri olduğunuzu farkeder. Neyse belli ki karakter meselesi uğraşamıcam bye.

Bende bazen boyleyim:) aslinda bizdeki bir hirs.. bizi seveni degilde surundureni cazip goruyoruz... karsidaki istemiyorsa yapacak birsey yok ilka unutacaksin..
Tesekkur ederım ılk defa bana hak veren bırı cıktı Allah sızden razı olsun. hep surundurdu benı sevgılıyken hep ben daha cok deger verdım. hep cok seven ben oldum o benı daha az sevdı. ve bunu hep hırs halıne getırdım.
ıste ısteyıp ıstemedıgını tamamen anlamam lazım dıger hattan yazıp. benı unutup unutmadıgını merak edıyorum.

Evliyken takıntı halıne getırmedım. tnıstıgımızda mahkememe 10 gun vardı. dort bes ay sevgılı kaldık. sorna bı donem hayatımdan cıktı ben oyle ıstedım. sonra tekrar geldı. bu donemde esımle tekrar evlenme gorusmelerı yapıoduk. ve esım bı gun mesajlastıgımı yakaladı ama mesajları okuyamadı. ve adamı her yerden engellettı. sonra da nokahımız oldu.

Zaten esımle kagıt uzerınde evlıyız. eve gdıyorum suratıma dahı bakmıyor. hala dıgerını sevdıgımı dusunuyor. cogu zaman bana hakaret edıyor. benı hıc affetmıcenuı soyluyor. boyle evlılık olmazkı. dort aydır bı gram degısmedı bana guwenmıyor

Calısıyorum ama dort tane kredım var kocam calısmıyor. ev kıra ben gecındırıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…