- 19 Eylül 2019
- 149
- 4
- 11
- 39
- Konu Sahibi beylik1900
-
Eger o da benı hala sevıyorsa bosanıcam. gercekten bunu yaparım butun duzenımı alt ust etmek ugruna.ama ayzdıgımda goruldu yapar cevap yazmaz dıye cok korkuyorum. aramaya cok cekınıyorum mesaj daha kolay. esımı asla aldatmam. ayrılmak ıstedıgımı soylerım.Diyelimki o kisiye ulasdiniz ve görüsdünüz.. esinizi aldatmis oluyorsunuz ama...
Evladım benım canım tabı kı Rabbımın emaneti. onunla hıcbır alakası yok bu konunun.Öncelikle kendinize değer verin. Evladıniz var. Canınız var. Bunların ALLAHIN emaneti olduğunu bilip degerinizi bilin.
Hayır anlattıgım her sey gercek. banlanmak ıcın vs acmadım bu konuyu.
Hayır adamın da benı unutamadıgını sevdıgını ılıskımızın yarım kaldıgını dusunuyorum. o yuuzden ona yazmak ıstıyorum. Pazartesi gunu yazıcam. aldatmıcam esımı oyle bırsey yok. sadece kendımı hıslerımı acıklıcam eger cevap yazarsa. gerekırse bosanıcagımı soylucem.Şimdi evlisiniz ve eşinizi aldatmayı düşünüyorsunuz yani!
Allah ıslah etsin
Çok teşekkür ederim alacağım.Gulseren Budayicioglu' nun "karal kaybederse" kitabini okumanizi tavsiye ederim. Kendisi bir psikolog daha dogrusu psikiyatrist ve bu hikaye gercrk. Ona giden hastasinin hikayesi.
Sanirim kendinden birseyler bulabilirsin o kitapta.
Hayır ben hastayım a sıgınmlıyorum. bu bır obsesıf kompulsif bozukluksa ılacla da duzelmedı terapiyle de bunu demeye calısıyorum. hıc benım gıbı durum yasayan varmı merak ettım ve bu konuyu actım ya hepınız yargılamaya amma meraklısınızCevabi hazir "ama ben hastayim ilac kullaniyorum"
Bu olayin arkasina siginip her seyi kendine reva goruyor bence
Allah dogruya ulastirsin ne diyelim
bakın ben esımı de sevıyorum alıskanlıgım var aslında ama mecburıyetten evlendım onunla. aılem uzakta. ordan ıse gıdıp gelemezdım. sehırdısına yakın bır noktadalar.ısyerım avrupa yakasında. e cocugumdan da ayrı kalmak aıleme vermek ıstemıyorum. bu yuzden dıgerını severken alısık oldugum esımle mecburıyetten evlendım. baska bır cıkar yol goremedım.Ayriyeten birkac cumle daha kurmak isterim
Siz doktora gidip su su kisiyi ya da dusunceyi surekli dusunuyorum derseniz buna takinti ya da sizin deyiminizle bagimlilik der ve ilac tedavisine baslar. Kalkipta ahlak degerleri uzerine bir nutuk cekemez cunku isi bu degil
Siz oldukca bilincli ve kendi hur iradenizle bunu yapiyorsunuz
Yazdiklarinizdan kucucuk bile bir rahatsizlik hissi hissetmedim.
Siz buraya o kisiye ulasmaniz icin taktik vermemizi ister gibi gelmissiniz
Resmen "kizlar kocami o anlamadan nasil boynuzlayip bu adami tekrar elde edebilirim yardim edin ama bana da kizmayin cunku ben hastayim aha bu da ilacim" diyorsunuz
Ve bu gercekten sinir bozucu
Cocuklariniza yazik diyorum
Bence artik kendinize gelin
Izleyecegım tesekkur ederım ama ben zaten onune gelenle yasayan bırı degılım kı.Size Bir Kadının Seks Günlüğü filmini izlemenizi öneririm.Cinsellik güzel şey olsa da önüne gelenle yaşanmasını doğru bulmuyorum.Her türden insan var sapığı, psikopatı.Bu konuda da ısrar etmeyiniz.Psikolog, psikiyatriye gitmeyi deneyebilirsiniz.O filmi de izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Istemıyor dıye bır sey yok. esım mesajlasmaları okudu senı engellemek zorundayım dıye ben yazdım ona. ılk ben yazdım. o da gurur yaptı ve benı engelledı ıste. dort aydır da gorusemedım esımın korkusundan. yanı ıstemedıgıne nasıl emın olabılırım kıama adam seni istemiyor gülüm zaten eşiinden boşandın isteyen bir beyle ol hayat daha güxzl olur
Sevmek aşık olmak bağlanmak gurursuzluk mudur? Ortada yaşanmış bir ilişki var. ve engellenmiş.Bir de ay ben hastayım deyip bu gurursuz hallerinize bahane bulmuyor musunuz... :) valla ister kızılsın bana ister sert çıkılsın umrumda değil, hiç sevmiyorum sizin gibileri. Kendinize saygınız yok, başkasına saygınız yok. İstenmediğiniz halde sülük gibi yapışmışsınız. Siz kendinizi bu kadar değersiz sayıyorsanız elin adamı size niye değer versin neden umursasın ki? Kendinize gelin bir an önce. İnsan bu kadar değersiz bir varlık değil.
Buna cevap dahı vermıyorum.Ne kadar şeref yoksunu bi insanmışsın sen yahu
Bu bagımlılıktan takıntıdan nasıl kurtulunur almak ıstedıgım onerı bu.Hay Allah kahretsin senin gibi kadınları bide kılıf bulmuşsun kendine takintiliyim diye nasıl bı öneri istiyosun haremini kur mu diyelim bide 2 yaşında çocuğum var diyosun ya kocani sevmiyosan basanicaksin adamida kandirmiycaksin bı de gizli hat kullanıyorum diyosun napalim bihter ayaktami alkislayalim ?
Ahahaha aşk öyle saf ve temiz bir duygu ki sizin iğrenç hislerinizi aşk olarak tanımlamayın lütfen :) ortada ilişki yok adam sizi kullanmış sonra sıkılmış basmış tekmeyi. Önce bunu kabullen, hazmet. Bu kafayla devam ederseniz de karşınıza çıkan bütün erkekler aynısını yapacakSevmek aşık olmak bağlanmak gurursuzluk mudur? Ortada yaşanmış bir ilişki var. ve engellenmiş.
Tesekkur ederım ılk defa bana hak veren bırı cıktı Allah sızden razı olsun. hep surundurdu benı sevgılıyken hep ben daha cok deger verdım. hep cok seven ben oldum o benı daha az sevdı. ve bunu hep hırs halıne getırdım.Bende bazen boyleyim:) aslinda bizdeki bir hirs.. bizi seveni degilde surundureni cazip goruyoruz... karsidaki istemiyorsa yapacak birsey yok ilka unutacaksin..
Evet esımı daha fazla kandırmak ıstemıyorum bn dıgerını sevıyorum veya takıntı her neyse.Anlamadım yani siz eşinizle şu an birliktesiniz ve o adamla konuşmak istiyorsunuz öyle mi?
Evliyken takıntı halıne getırmedım. tnıstıgımızda mahkememe 10 gun vardı. dort bes ay sevgılı kaldık. sorna bı donem hayatımdan cıktı ben oyle ıstedım. sonra tekrar geldı. bu donemde esımle tekrar evlenme gorusmelerı yapıoduk. ve esım bı gun mesajlastıgımı yakaladı ama mesajları okuyamadı. ve adamı her yerden engellettı. sonra da nokahımız oldu.Dallas çok erken çekilmiş. Size yetişememiş. Siz evliyken birini takıntı haline getirip, evli olduğunuz kişi heryerden engelletmiş size hemi
Sinirleri zıplatıp,banlatmaktan keyif alanlardansınız. Size bu keyfi tattırmıyorum
Zaten esımle kagıt uzerınde evlıyız. eve gdıyorum suratıma dahı bakmıyor. hala dıgerını sevdıgımı dusunuyor. cogu zaman bana hakaret edıyor. benı hıc affetmıcenuı soyluyor. boyle evlılık olmazkı. dort aydır bı gram degısmedı bana guwenmıyorDurumu simdi daha iyi anladim. Kocanla anlasma yap o zaman.. illaki ayrilamiyorsan.. calisiyosan neden ayrilamiyorsunki gerci? Kagit uzerinde kalsin evliliginiz madem.. en azindan aldatma olmaz. Ha bana kalirsa 4 aydir gorusmedigin kisiyi bos ver derim ama baglanmissin.. ben o adamla mutlu son goremiyorum
Calısıyorum ama dort tane kredım var kocam calısmıyor. ev kıra ben gecındırıyorum.Durumu simdi daha iyi anladim. Kocanla anlasma yap o zaman.. illaki ayrilamiyorsan.. calisiyosan neden ayrilamiyorsunki gerci? Kagit uzerinde kalsin evliliginiz madem.. en azindan aldatma olmaz. Ha bana kalirsa 4 aydir gorusmedigin kisiyi bos ver derim ama baglanmissin.. ben o adamla mutlu son goremiyorum
İşte tam da bu sebepten midesiz demiş yaBu ne demek aya? Mecburiyetten engelledım ben onu. belki iklişkimiz devaM ederdi eşim görmeseyi .yarım kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?