Hakkiniz var.Ego her insanda olan bir seydir.
Aslinda ego bizim mantikli davranmamiza yardimci olan bir kavramdir.
Insanlar bunu hem yanlis kullaniyor ve yanlis uyguluyor.
Hicbir iliskide surekli verici olmak iyi degil.
Hep kendi cizginiz kendi dogrulariniz olsun. Kimsenin karsisinda ezilip buzulup kendinizi degersizlestirmeyin.
Bu iliski sizin icin tecrube olmus bindan sonraki iliskinizde dengeyi iyi saglayin.
1.5 ay sonra bana ulasabilecegi tek yoldan facebooktan mesaj atti helallik istedi. Engelledim. Ardindan sahte bi hesapla dini nikahimiz hakkinda "ben seni hala bosamadim, sen beni bosadin mi" diye yazdi. Evet bosadim,bu son mesajim rahatsiz etme artik diye tekrar engelledim.
Sonra manevi olarak cok buyuk anilari olan bi kafe vardi. Ilk bulusmamiz orda gerceklestti.Gorusemedigimiz bi donemde bu kafeye gidip "bugun seninle ozlem gidermis kadar oldum" diye fotografini attigi, o kafeye 1 ay once gitmis Yer bildirimi yapmis. Karsidan gelip, evimin 5 dk uzakligindaki mesafeye, o kafeye gitmis. Baska hic kafe kalmamis gibi iatanbulda.
Yasadigimiz yer ayri. Is, semt, herhangi bi ortak alanimiz yok. Ondan yana olanlar bunlar. Nasil yorumlarsiniz bilmiyorum.
Hayir.internette mi tanıştınız
zeholll onun tavirlari nasildi iliski boyunca ve nisani neden attin? Iyi niyetini suistimal mi ediyodu? Attiktan sonra yaptiklari seni bi donem ozledigini gosterir hic dedi mi sana tekrar barisalim diye? Hayir. Belki de geri dönecek diye bekliyo iliski boyunca yaptiklarini dusunerek.
Nasil yani nasil bitti bu iliski? Belli bi sebebi yoksa neden bittiAslinda benim gecmise dair hic bir sorunum problemim yok. Boyle olmaliydi oldu diyorum. Gecmiste yasadiklarimi gorduklerimle genelleyerek "ask egodan beslenir mi" diye merak ediyorum.
Ona gelecek olursak sozlerinize hak veriyorum. Simsiyah kaskati gururu olan bi adam. Bu yaptiklari dahi sasilacak sey.
Nasil yani nasil bitti bu iliski? Belli bi sebebi yoksa neden bitti
Konunu okudum.Saygisizlik ve diger etkenler sonucu bitti.
Cok tesekkur ederim. Gercekten bitmesi gereken bi iliskiydi bugun olsa yine bitirirdim.Konunu okudum.
Kesinlikle bitmeliymis.
Sen cok cesur bi kizsin dimdik ol.
Nice kizlar cok buyuk problemleri goz ardi edip evlenip daha da dar ediyo hayati kendine.
Artik boyle dusunuyorum bende. Haklisiniz.Zeholll ilişki kesinlikle egodan besleniyor
Bunun çok az istisnası gördüm birinde kız saplantılı seviyordu zaten o örnek sayılmaz
Ben de bile öyle
Kaybetmeye yakın anlarda daha çok seviyorum
Aşk kaybetme korkusudur ben buna çok inanıyorum
Karşı tarafın egosunu yukseltmeyeceksin asla
Eski konunu biliyorum.Artik boyle dusunuyorum bende. Haklisiniz.
Fakat ne bileyim bu da biter bi sure sonra diye dusunuyorum. Hep savunurum; torun torba coluk cocuk ne olursa olsun bi kadin 5 dakika icinde bavulunu toplayip vazgecebilmelidir. Ama kaybetme korkusu da bi sure sonra vazgecebilme ihtimali hep olsada biter diye dusunuyorum.
Askin omrunun olusu bundan dolayi mi?
Senin gibi düşünen olgun birini bul.aynı takımda gibi hissettirecek birini..hayat zaten zor bir de ego savaştıracak adam ı boşverYorumunuz icin tesekkur ederim.
Iste ikilemde kaldigim yer tam olarak bu oluyor. Son satirlarda da bunu ifade ettim. Egodan beslenen bi iliski ne kadar tat verir? Ama iliskileri genel olarak gozlemledigimde egoyla beslenen iliskiler de cok saglikli gorunuyor.
Bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?