İlişki esnasında dediği şey. :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman kimsede bulmasın bunları zaten

O Anda toparlanıp önce bir tarafına, sonra da arkasına tekmeyi basıp evden atsaydiniz keşke. Çok sinir bozucu bir durum. Konuşma ve kendini savunma hakkı bile vermemelisiniz. Igrencliginni dile getiren bir mesaj gönderip hayatımın yanına bile yaklastırmazdim şahsen böyle birini (Allah korusun) Size de büyük geçmiş olsun. Şükredin ki ailenizin bir bireyi olmamış bu pislik henüz

Gizli kamera koydu belki .. suphelenirdim açıkçası..

Cinsellik esnasında küfüre , fantaziye çok açık bir insanım. Ama bu dediğiniz şey çok farklı...
Çok mide bulandırıcı.

Bende şimdi kendimi suçluyorum zamanında ufak tefek söylemlere izin verdiğim için.
Onun yerine ben utandım tek söz edemiyorum çok kötüyüm gerçekten

Ya gerçekten öyle mi.
Önceki konumu belki okumuşsunuzdur orada da bahsettim, kendisinde eziklik psikolojisi var.
Beni kendinden fiziken çok daha iyi bulduğunu ve kendisini hak etmediğimi söyler durur, üzülürdü.
Ne konuda neden beni küçük düşürmek istedi ki sizce, mantığını anlamıyorum

Fantazi dunyasi mide bulandirici.
Demek ki grup hayal ediyor,
Veya yapsam hoslarina gider diye dusunuyor ki bu da saygisizlik, seviyesizlik, namussuzluktan baska bir yere cikmaz.
Evet cinsellik aninda argo, kufur vs normal karsilanabilir ama bu olmamis. Hic olmamis. Bunun izahi yok. Demek ki bilincaltinda mevcut bu tarz eylemler.

Benim tepkimden korktuğu için de sanki devamını getiremedi.
Sadece izlerler hoşuna gider, gider mi diye sordu.
E gider desem devamı ne olacaktı kim bilir.
Ki ablam bile benden yaklaşık 15 yaş büyük evli bir insan. Annemi demiyorum bile.
Allahım öyle üzgünüm ve şaşkınım ki

+1

valla gülsemmi ağlasammı anlamadım....tam odunluk etmiş...odunluktan öte..insanda acaba bu sapıkmı diye düşündürüyor...kusuruma bakmayın dürüst düşüncemi söyleyip sizi olduğunuzdan dahada kötü hissetirdiğim için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…