- 1 Haziran 2021
- 77
- 264
- 8
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Ohaannen ve ablanla bir arada olduğunuz zamanlar aklınıza gelir bu durum. Sapkınlık resmen iğrenç.
Bugüne kadar kimseye demedim ama bence sen fakesinn yani umarım. Son birkaç gündür yazdıklarına baktım da garip
Üye olup üç gün sonra bunu yaşamak büyük tesadüf . Neyse umarım size yardımcı olacak yorumlar gelirFake falan değilim.
Böyle bir durumda yorum almak böyle bir şey uydurmak bana ne kazandırabilir.
Yapmayın Allah aşkına ya, zaten çok üzgünüm lütfen.
Benimde 7 senedir ilişkim var nişanlıyım.bana bugün böyle bir şey dese bırakırdım isterse 20 yıllık olsun böyle bir şey düşünen adama güvenmem güvenemem.En az 5-6 senedir annem ablam ve o görüşüyordu üstelik. Üçümüz vakit geçirirdik.
Şimdi bunları da düşününce ben ne kadar safmışım diyorum, utanıyorum ya.
Bir yanım ara ağzına geleni say diyor diğer yanımda bir şey demeden bırak diyor.
Performansını onlara da mı göstermek istiyor
Gizli çekim yapmış olmasın
Benimde 7 senedir ilişkim var nişanlıyım.bana bugün böyle bir şey dese bırakırdım isterse 20 yıllık olsun böyle bir şey düşünen adama güvenmem güvenemem.
Yerinde olsam bilinç altını temizle öyle konuşalım diye mesaj atarım. Bir özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum. Kurduğu normal bir cümle değil benim için. Ayrıca argo konuşmakla falan ilgisi yok bunun, sizinle ilgili değil yani, bence çirkin.Bir iki saat kadar önce bir şey oldu. Hala kendimi çok kötü hissediyorum.
Sevgilimle yakınlaştığımız sırada bana "annen ablan bizi izlese, hoşlarına gider, gider mi" dedi.
Yakınlaşma esnasında bunu söyledi, ne dediğini de kendisi sonra fark etti.
Şok oldum, o an bende idrak edemedim, ardından hemen toparlandım.
Normalde cinsellik esnasında ufak tefek argo kelimelere açıkçası karşı değildim, bunun rahatlığı da var üzerinde belli ki.
Bu rahatlığı verdiğim için suç gerçekten biraz da bende.
Onca sene ağzından böyle bir şey asla duymamıştım, ilk defa. Bu ne demek oluyor, benim annemi ablamı ağzına alması, hayal dünyasında bunları mı düşünüyordu..
Gerçekten şu an çok kötüyüm. Bu sizce ne demek? Hiç soramadım bile ben utandım, arıyor ama açamıyorum bile.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Evet biraz dirty talking yapayım derken eline yüzüne bulaştırma vakası gibi. Sapık değilse bile salak olduğu için yine ayrılınır.Dirty talking bu değil, fantezi bu değil beyinsiz diye sövmelik adam ya.
Geniş biriyim ben, bana bile ters.
Ayrıldığını haber bile verme salağa.
Evet biraz dirty talking yapayım derken eline yüzüne bulaştırma vakası gibi. Sapık değilse bile salak olduğu için yine ayrılınır.
Çok hoşuma gider aşkım derseAslında bunun gibilere hazır cevap olup aşkım ben babamın seni şaaaptığını görmeyi çok isterim falan demek lazım ama, kimsenin aklına gelmez ki.
Çok hoşuma gider aşkım derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?