- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Büyük çaplı bir hayal kırıklığı yaşamadım açıkcası tabi kırılmak kırılmaktır neticedeGecmiste bir hayal kirikligi yasadiysan cok normal.
Ne yasadigini tam olarak bilmiyorum ama herkes ayni herkes guvenilmez diye dusunme.Bu hayatta basimiza ne gelirse gelsin iyi ya da kotu hepsi bir tecrube bizim icin.Insanlara sans vermeyi dene.Ha olur ki yine hayal kirikligina ugradin diyelim en azindan denedim dersin icinde kalmaz keske soyle yapsaydim boyle yapsaydim demezsin.Büyük çaplı bir hayal kırıklığı yaşamadım açıkcası tabi kırılmak kırılmaktır neticede
Haklısınız bunu da göz önünde bulundurup yazdım bu durumu inanın bende hoşlanıyorken Böyle birşey yapmam bana da iyi gelmiyor zaten hoşnut değilim bu durumdanBen bu durumu karşı tarafa büyük haksızlık olarak görüyorum. Karşılıklı hoşlanıp o kadar flörtleştikten, ona umut verdikten sonra reddetmek çok yanlış. İlişki kuramama sorununuza bir yorum yapamam ama lütfen bu konuda karşınızdaki insanla empati kurun.
Haklısınız daha öncede şans vermedim değil ama hayatın kanunu bu sanırım yani illa birileri üzücek birileri de Mutlu edicek bakalım önyargılı olmamaya özen göstericem :) teşekkür ederimNe yasadigini tam olarak bilmiyorum ama herkes ayni herkes guvenilmez diye dusunme.Bu hayatta basimiza ne gelirse gelsin iyi ya da kotu hepsi bir tecrube bizim icin.Insanlara sans vermeyi dene.Ha olur ki yine hayal kirikligina ugradin diyelim en azindan denedim dersin icinde kalmaz keske soyle yapsaydim boyle yapsaydim demezsin.
Hakkinizda hayirlisi olur umarim.Rica ederim:))Haklısınız daha öncede şans vermedim değil ama hayatın kanunu bu sanırım yani illa birileri üzücek birileri de Mutlu edicek bakalım önyargılı olmamaya özen göstericem :) teşekkür ederim
Aslında özünde hepsi iyi ama bazen başkaları Hakkı'nda düşünceleri vs duyunca uzaklaşıyorum sanırım ..yakın oldugunuz, tanıdıgınız erkekler nasıl biri? yani onları yakından tanıdıgınız için iyi hallerini de kötü hallerini de görüyorsunuz ve o yüzden güvenmiyor musunuz acaba?
Teşekkür ederim yapmamaya çalışıcam olumlu düşüncem sanırım fazla olumsuzumbu şekilde hayatı çok ıskalarsınız, yapmamanız gerek
Hahahah bak bu güzeldi :)))Nasibin olan kişi daha karşına çıkmadığı için böyle oluyo zaten çıksa duramazsın
Nasıl düzeldi peki bu durum :)Bende senin gibiydim
Nasıl düzeldi peki bu durum :)
Galiba kendimden emin olmayınca başlayamıyorum ilişkiye çünkü emin olsam peşinden giderim biliyorum o kaçma hissi çok kötü çünkü bakalım hayırlısı artık :) size de mutluluklar diliyorumTam olarak bilmiyorum aslinda. Hayatima 3 yildir kimseyi almadim, alamadim. Cok isteyen ve ugras biri girmek istedi hayatima inanirmisin kendimi nikah masasindan kacarken görüyordum rüyalarimda :). Suan ise hayatimda biri var evet ona karsi bambaskayim en azindan kacasim gelmiyor cünkü ona karsi hissetiklerimde eminim sanirim sorunun cözümüde bu.
Galiba kendimden emin olmayınca başlayamıyorum ilişkiye çünkü emin olsam peşinden giderim biliyorum o kaçma hissi çok kötü çünkü bakalım hayırlısı artık :) size de mutluluklar diliyorum
Aslında özünde hepsi iyi ama bazen başkaları Hakkı'nda düşünceleri vs duyunca uzaklaşıyorum sanırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?