İlişki kuramama sorunsalı, Can'larım bir bakın

Sizin aradiginiz erkegi anlatirmisinz?
" soyle birisi gelse hayir demem asla" dedginiz bi erkek turu varmi?

haliyle siz de "erkek arkadaşlarım böyle düşünüyorsa ilişki kuracagım adam da böyle düşünebilir, sonucta o da erkek"i bilinçaltınıza kodluyorsunuz. al sana güven sorunu :/
Maalesef bide artık çevremizde örnekleri gördükçe bu öyle değildir diyemiyor insan içinde biryerlerde olumsuz şeyler oluşuyor ister istemez

Sizin aradiginiz erkegi anlatirmisinz?
" soyle birisi gelse hayir demem asla" dedginiz bi erkek turu varmi?
Genel özellikleri herkes ister hani yalan söylemesin, aldatmasın, güvenilir olsun elbet bende istiyorum bunları. Ancak bunun dışında bir de kişisel özelliklerimle uyumlu birini istiyorum. Hani kızgın, mutsuz olduğumda anlayışlı olucak birini. Mesela ben çok sıkıştırılmaya gelmem öyle yapmasın. Bir de kendi gibi olursa hayır demem sanırım çünkü son Zaman'larda herkes başkasını örnek alıyor. Samimiyet te çok önemli ben açıkcası sadece sevgili istemiyorum, yeri gelsin arkadaşım olsun bazı sıkıntılarımı açıkça paylaşıyım istiyorum.

Peki sormak istiyorum size.
Bunlari zamana birakmayarak hemen kestirip atarak elde edebilirmisinz?
Zamana birakin.
Eger birisinden hoslaniyosaniz hemen ters kose yapmayin.
Once flort edip snra yari yolda koymak olur bu.
Erkek sadik olsun felan diyorsunz ama siz acaba ne kadar sadakatlisiniz?
Yaptiginiza bakarsak sizde tam dort dortluk bi sevgili olamazsiniz.

Fakat ben yarı yolda bırakıyorum demedim ki erkek tarafından birşey yapılırsa yollarımız ayrılıyor bunu karşı tarafta idrak ediyor durduk yere böyle birşey yapacak insan değilim

Fakat ben yarı yolda bırakıyorum demedim ki erkek tarafından birşey yapılırsa yollarımız ayrılıyor bunu karşı tarafta idrak ediyor durduk yere böyle birşey yapacak insan değilim

Ama konunun basinda " o acilsa ben yine reddedicegim biliyorum"demissiniz.
Neden reddiceksinz bi olumsuz yani yoksa?
Daha baslamadinizki olumsuz bisy yapsin.
Eger karakteri duzgun biriyse ve aradigim kisi belkide bu diyebiliyosaniz deneyin bence. Reddetmek yerine sans verin zaman taniyin.
Yasiniz kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…