• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sayısı

yakında bu günlerinide ararsın tadını çıkart benim eşim aylardır benimle kardeş kardeş yatıyor. bebeğe ve bana zararı olacakmış gibi bir saplantısı var.gece sarılıyor öpüyor ama o kadar öf öf geçmiyor diyor birde

Ne bebege nede sana zarari olmayacak pozisyonlar deneyin sen sadece yan tarafina yatarak ona yardimci olabilirsin ben hamilekalabildigim zamanlar bu sekilde deniyorduk ayrica esine baska sekillerdede yardimci olabilirsin sengözlerimebaksanab

maşşallah maşşallah benim kocamdan beterleri de varmış
gerçi biz 8 senelik evliyiz artık bi uzak dur be adam ama nerdeeee kaçmak için hergün bahane bulmak da zor oluyor valla
:mymeka:

ay arkadaslar ne oldu bılıomusunus bugun aksam erkek arkadasımla bulustuk neyse yemek yerken benım tabagımdanda aldı bende ne kadar acsın askım ya dedım oda ben ac ınsanım bılmıomusun dedı bende acsın ıste bılıoum bellı saten dedım oda yok sen bılmıosun daha ne kadar ac oldugumu dedı bende daha yemeyı mı dusunuosun dedım yok daha bısı yapamam dedı ılerıde gorursun dedı anlamamaslıga verddım neyse aksam benı eve bırakıcak kulagıma geldı bılıomusun kendımı eve zor atıoum dedı nıekı dedım yıne saflıga vurdum neyse as kaldı evlenelım gorursun dedı nxay arkadaslar cok korkuoum ya benımle boyle muhabbete hıc gırmesdı ılk kes oldu cok korkuoum kı ben 48 kıloyum o 79 napcam ben:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

canım ya ben 52 kiloyum aşkım 92 kilo ben napayım :Roflol:

ay cnm nolcak bole ya adam yemek yerken bıle laf vurduruo eve sor atıomus kendını tobe tobe
senınkıde faslaymıs cnm ya acele kılo alman lasım yoksa sılındır gıbı yataga yapısırsın kımse kaldıramas senı

heheh yok bişi olmaz canım ya bizimki Allahtan uzun boylu ondan şişman durmuyo hiç 190 boyu..ben de 46 kiloydum bi aralar ala ala bu kadar alabildim..yapıştıramaz o beni yatağa o sıkar biraz :Roflol: ay neler konuşuyoz ya inanmıyom kendime utandım valla :utangac:

.......................................................................................................

Son düzenleme:
bence normal arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla aman şimdi zamanı bencede ilerde rahatlarsın şimdi tadını çıkar

bence abartmis:uhm:, frenlemesi gerekioo sırnaşık şey

bu arda esin akrep burcumu? olsa olsa akrep burcundaki erkekte bu kadar enerji olabilur.... kolay gelsin cnm tatlicadiarzu

bende yakında evlenicem allahın izniyle..ben zayıf çıtı pıtı bişeyim nişanlım gene iricene benden anam nasıl dayanır bünyem böyle olursa bizimkide.ama benimde arkadaşım evlenmişti ilk başlar oluyomuş sonra normale dönüyomuş inş.

bence abartmis:uhm:, frenlemesi gerekioo sırnaşık şey

bu arda esin akrep burcumu? olsa olsa akrep burcundaki erkekte bu kadar enerji olabilur.... kolay gelsin cnm tatlicadiarzu

scorpi benimki akrep burcu anam yandım vallahi.ama bende boğayım uyum süper ama korku ii değil işte:uhm:

Back
X