Anket Iliski sirasinda utaniyorum yardim

Sevdalii

Sevdali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
15
3
3
25
Merhabalar . Affınıza sığınarak soyluyorumsöylüyorum. Ilişki sırasında utanıyorum . O utangicligimi konuşarak gidermeye çalışıyorum. Eşimde bundan hıc memnun değil . Kendimi eksik hissediyorum . Kocamı memnun etmek istiyorum ne yapabilirim sizce lütfen fikirlenirinze ihtiyacım var ???!!!!!!

Çocuğu da leylekler getirdi zaten.

Utanıyorsan ne ara oldu o acaba :)

Eşiyle severek evlenmeyen,
Tehdit,
Görücü usulü,
Zorla evlendirilenler çoğunlukla utanır.

Başka utanacak bir neden yok, EŞ o. KOCA. Seni tamamlayan yani.

Neyse, doktor yardımı alırsın, o da seni psikoloğa yönlendirir zaten.

Tehdit,
Görücü usulü,

Merhaba sizin böyle bir probleminiz yokmuş MaystenG ne mutlu size. Ama konu sahibi özelini açmış bize ki bizim toplumda bunları konuşmak kolay değil takdir edersiniz. Belki öyle bir niyetiniz yoktur ama azarlar gibi olmuş mesajınız. Konu sahibi zaten zor durumda psikolojisi hassas biraz daha cümlelerimize dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.

Konu sahibi, cinsel terapi almayı düşünür müsünüz ya da internetten bu konuyla ilgili videolar var uzmanların hazırladığı belki onlar yardımcı olur. Benim önerim kafanızda cinselliğin normal, herkesin yaşadığı, utanç duyulması gerekmeyen, zevk alınması gereken bir süreç olduğuna kendinizi ikna etmeniz. Eşinizle o sırada konuşmanızın nedeninin utancınız olduğunu söylediniz mi? Bu durumu onunla paylaştınız mı? ne diyor? Onun da sizi rahatlatması gerek aranızdaki diyalogu iyileştirmesi gerek bence.

Neden utanıyorsun?
Vucudunda begenmediğin bir yer mi var?
Bilinç altına benim vucudum çok güzel mesajı yolla. Ve gelen özgüvenle seksi yaşamaya başla 👍🏻

Iliski sirasinda isik kapali olsun, rahat edeceksen bence gozlerini de kapat sonra zaten kendini de akisa birakirsin. O senin en yakinin oyle dusun.

Merhabalar . Affınıza sığınarak soyluyorumsöylüyorum. Ilişki sırasında utanıyorum . O utangicligimi konuşarak gidermeye çalışıyorum. Eşimde bundan hıc memnun değil . Kendimi eksik hissediyorum . Kocamı memnun etmek istiyorum ne yapabilirim sizce lütfen fikirlenirinze ihtiyacım var ???!!!!!!
Utanıyorum derken sana her türlü dokunmasından mı utanıyorsun? Yoksa
ona istediğin şeyleri söyleyememekten mi utanıyorsun? Yoksa onu istediğini belli etmekten mi?
Eşimi severek ve isteyerek evlendim görücü usulü falan değil yani 7 bucuk yıllık evliyim daha yeni yeni eşime karşı rahatım. Rahatlığımın hep bir sınırı vardı onu aşamıyordum eşim daha rahat ama ben cok utanıyordum ona ilişki sırasında istediklerimi söyleyemiyordum bunun utanmamdan da biraz kilolu olup bedenini begenmememden de kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ama artık daha rahatım istediklerimi söylüyorum inan daha keyif almaya başladım evlilikten de ilişkiden de

Merhaba sevgili aleyna ! Konunu okudum ..cinsellikten utanıyor mussun..tatlım hiç utanılacak bir şey değil..O senin kocan ..esin ...yanı mahremin ..bu gayet normal bisey...hani nasıl ki karnımız aciktiginda yemek yeriz utanmadan ..nasıl ki susadigimizda su iceriz susuzlugumuzu gideririz ..aynen öyle de cinsellik te yaradanın bize sunduğu bir nimet ...el verir ki bunu helal dairesi için kullanalım...velhasıl kendini sıkma canım

Bende oyleydim basta ama bu iki tarafi da mutlu etmiyor o senin eşin aşmaya calis. Bence utangacliginin ustune git mesela bi gun isik acik olsun kendin soyun, esinle birlikte dus al mesela, esine utandigini belli etme boyle boyle alistir kendini.

Cinsellikten uzak dur dur dur, sonra senden kabak çekirdeği gibi açılman istensin. Tabiki de utanırsın.
Keşke nişanlıyken bu konulara girseydiniz biraz. Üzerinden o utangaçlığı atmana sebep olurdu.

Bir de, sevgili konu sahibi saeece eşinizin memnuniyetini düşünmeyin. Karşılıklı olmasına özen gösterin. Eşiniz memnun değilkenden önce siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Tehdit,
Görücü usulü,

Dogru söylüyor genede boyle cevap vermemeniz gerekirdi diye dusunuyorum

Back
X