- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşındayımerken olmus ama yaşınız kaç ona göre yorumlayım![]()
Kendime hakim olamamak değil. İlişkiden sonra içimi huzursuzluk kapladı. Pişman oldum kendimce dedim eğitimle ilgisi yok kiErken olduğunu fark etmek için geç kalmadınız mı?
29 yaşında genç bir kadınısınız kendinize hakim olamayıp bir işe kalkışşıyorsunuz sonra da burda ağlıyorsunuz.
Kadınlarımızın daha çok eğitilmesi gerek.
sen ayrılmadan sevgilin senden ayrılır, sen önce davran bari.
Huzursuzluk kaplamasının nedeni 1 aylık tanıdığınız biriyle yaşamış olmanız.en özel anlarınızı bu kişiyle paylaştınız sonuçta . Erkeklerin cinsel açlığının afrikası olan bir ülkede yaşıyoruz. Adam sizi 1 ayda bu kadar cepte görmesi mantıklı değil.Kendime hakim olamamak değil. İlişkiden sonra içimi huzursuzluk kapladı. Pişman oldum kendimce dedim eğitimle ilgisi yok ki
İlk değilse takılma niye kendini stres yapıyorsun durduk yere kadınlar olarak kendimizi üzecek bişey buluyoruz her koşuldaHayır ilk değil. Evet haklısınız![]()
Erkekğin beyni aşağıda olduğu için mantıklı düşğnemezler. Kızlarımızın da böylelerine fırsat vermesine kızıyorum benBence de erken olmus. Ama arkadaş bir kerede su erkekler desin daha erken, biraz daha tanıyalım birbirimizi, acele etmeyelim diye yahu :) sırtlan gibi bekliyorlar :)