• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası pişmanlık

Adil yıldırım var youtubede, 1 ay boyı işini karakterini beğenirseniz 1 ay uygun demişti yinede izle onu

Pisman olduysan bundan sonra hemen iliski yasama yapilacak tek sey bu gecmisi degisteremeyiz cunku

Erken olduğunu fark etmek için geç kalmadınız mı?
29 yaşında genç bir kadınısınız kendinize hakim olamayıp bir işe kalkışşıyorsunuz sonra da burda ağlıyorsunuz.
Kadınlarımızın daha çok eğitilmesi gerek.
sen ayrılmadan sevgilin senden ayrılır, sen önce davran bari.
Kendime hakim olamamak değil. İlişkiden sonra içimi huzursuzluk kapladı. Pişman oldum kendimce dedim eğitimle ilgisi yok ki

Sizin bu beyden önce ilişki yaşadığınız kişi çok sevdiğiniz biri miydi?

Kendime hakim olamamak değil. İlişkiden sonra içimi huzursuzluk kapladı. Pişman oldum kendimce dedim eğitimle ilgisi yok ki
Huzursuzluk kaplamasının nedeni 1 aylık tanıdığınız biriyle yaşamış olmanız.en özel anlarınızı bu kişiyle paylaştınız sonuçta . Erkeklerin cinsel açlığının afrikası olan bir ülkede yaşıyoruz. Adam sizi 1 ayda bu kadar cepte görmesi mantıklı değil.

Bu konuda erken veya geç diye bir şey yok ki. Herkesin ve her ilişkinin zamanı, düşüncesi, görüşü, isteği, çekimi, farklıdır. İstediyseniz ve olduysa sorun yok bence. Ki ben de erkek arkadaşımla ilk ilişkimi tanıştıktan bir ay sonra, ikinci görüşmemizde yaşamıştım (ilk buluşma sonrası yaz tatiline çıktık ikimiz de, o bir ayda iletişim halindeydik ama görüşemedik). Şuan evliliğe giden, 2 küsür senelik bir ilişkimiz var. Olmayabilirdi ve ayrılabilirdik de, olay bu değil bence.

Belki de farkında bile olmadan toplumsal önyargılardan etkilenerek "Cinselliği erken mi yaşadım, bu adam hakkımda kötü mü düşünür" korkusuna mı kapıldınız acaba? Eğer böyle bir iç sıkıntısına kapıldıysanız şöyle söyleyeyim. Cinsel ilişki iki taraflı bir şey. Ne yaptıysanız tek başınıza yapmadınız. Eğer kendisi de isteyip yaşamasına rağmen bu konuda hakkınızda kötü düşünecek bir erkek varsa karşınızda, sizi haketmiyor demektir. Çünkü tek sorumlu siz değilsiniz, erken olduğunu düşünen, yapmazdı. Hem yapıp hem yargılamak olmaz.

Çekincenizin bunla alakası yoksa belki de erkek arkadaşınıza tam ısınamayıp, gerçek bir çekim hissetmeden deneme amaçlı yaşadınız ve bu hoşunuza gitmediği için kötü hissettiniz. Benim aklıma gelenler bunlar. Ne olursa olsun hislerinizi en iyi siz bilirsiniz. Ancak bence erken veya geç denecek bir süre değil.

Aklıma ilk gelen, erken yada geç olması değil de, pek de tanımadığın bu insandan hastalık kapma ihtimalinin olduğu

evlilik dışı cinsel ilişki yaşamak sizin için normalse bunun geçi erkeni mi olur ? geç olsa ne olacak ? erken olsa ne olacak ? 1 bazı insanlar sırf cinsellik için günlük yapıyor bu işleri

İçinizden geldiği gibi yaşayın. Kimsenin dediğini takmayın herkes en doğrusunu bildiğini sanıyor ama öyle değil. sen bilirsin kendin için en dogrusunu. Tek diyeceğim bu.

Aman boşver yaşandı geçmişte kaldı. İlişki yüzünden ayrılmak çok saçma olur akışına bırak hayatına devam et zaten ilk ilişkide değilmiş kendini hırpalama

Bence de erken olmus. Ama arkadaş bir kerede su erkekler desin daha erken, biraz daha tanıyalım birbirimizi, acele etmeyelim diye yahu :) sırtlan gibi bekliyorlar :)
Erkekğin beyni aşağıda olduğu için mantıklı düşğnemezler. Kızlarımızın da böylelerine fırsat vermesine kızıyorum ben

karsindaki kisiden emin olsan ne olmasan ne? 1 aylik iliskide evlilik beklentisi mi var sanki? ikiniz de arzulamis ve sevismissiniz. bence uzerine dusunecek cok da bir sey yok. simdi erken oldu bana deger vermez mi diye dusunuyorsan deger vermeyecek adam her kosulda vermez. fazla sorgulamayain, hayattan keyif almaya bakin.

Back
X