• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası pişmanlık

Bir ay biraz erken
Ama olmuş artık
Erkek arkadaşınızla bu düşünceyi paylaşmaya devam etmeyin uzaklaştırırsınız kendinizden
Akışına bırakın biraz
Evet doğru söylüyorsunuz bahsetmiyim artık

Net ne istediğinize karar verene kadar içinizde bu cebelleşmeler daha çok olucak. Bu zamanla kararsızlık devam ederse, kısır döngü çok uzayacak. Hem sevgilinize hem de kendinize eziyet ediyorsunuz. Kesin karar verin bence; istiyor musunuz birlikte olmayı istemiyor musunuz🤷🏼‍♀️
Doğru diyorsunuz öyle yapmalıyım

Sevişip içim rahat değil diye ayrılmak ne alaka?
Olan olmuş. Zorlama yok bisey yok. Neyi takıyorsun ki. Mis gibi hayat işte. Cinselliğin de dahil olduğu hayatı özgürce yaşamak gibisi var mı?
Bende bir anlasam neden kötü hissettiğimi

Sevişip içim rahat değil diye ayrılmak ne alaka?
Olan olmuş. Zorlama yok bisey yok. Neyi takıyorsun ki. Mis gibi hayat işte. Cinselliğin de dahil olduğu hayatı özgürce yaşamak gibisi var mı?
Evet güzel bir olay karşılıklı bunları yaşamak hissetmek ama eve geldikten sonra içimi bir huzursuzluk kapladı işte

Olan olmuş pişman olmanın bir faydası yok.
Elektriğiniz tutmuş demek ki. Karşılıklı rıza ile olduysa üstüne çok düşünmeyin.

O kadar normal bişey ki. 12,13 yaşlarından beri kendimi feminist olarak tanımlıyorum ve istediğim taktirde cinselliğin hakkım olduğunu telkin ederek yetiştirdim kendimi. Buna rağmen ilk cinsel birlikteligimi, 2 buçuk yıldır ilişkinin olduğu ve sevdiğim biriyle yaşamis olmama rağmen iki hafta depresyona girmiştim. Çünkü biz ne kadar bunun gayet normal olduğunun, hakkımız olduğunun farkında olsak da toplumsal kodlar bize tam tersini asiliyor maalesef. Ama aynaya bir bakın, dış gorunusunuzde, durusunuzda bakisinizda bir değişiklik var mı? Bence yoktur. İlişki yaşayınca yeni bı güncelleme almiyosunuz ki siz, sizsiniz hala. İstediğiniz taktirde 1 aylik, 1 günlük, 1 yıllık biriyle yaşayabilir, istemiyosunuz da evlenene kadar bir daha kimseyle birlikte olmayabilirsiniz. Önemli olan sizin ne istediğiniz

Olmuşla ölmüşe çare yok malesef :KK51:

Esimle tanistiktan 1 ay sonra beraber yasamaya basladik, 6 ay sonra evliydik. Ilk iliskinin ne zaman yasandigini hic soylemeyeyim :) Bu bizim iliskimiz, kendi dogrularimizla yasadik/yasiyoruz. Toplumsal kodlarin sizi etkilemesine izin vermeyin eger mutluysaniz(ve guvenli bir beraberlik yasadiysaniz).

Evet bana göre de erken
Ama geçmişi değiştiremeyiz.

1 aylık ilişki için erken olmuş gibi. Ama olan olmuş akıl sağlığı için çok düşünme.

Merhabalar,

Yaklaşık 1 aylık bir ilişkim var. En sonki buluşmamızda sevgilimle birlikte olduk.

İlişkimiz açısından herhangi olumsuz bir durum yok. Fakat ben çok pişman oldum. Çok huzursuzum kendimi kötü hissediyorum. Çok erken oldu keşke olmasaydı filan deyip duruyorum.

Pişman olduğumu içimin rahat etmedıgını sevgilime de söyledim 🙄

ne yapacağımı bilemiyorum içimden ayrılmak bile geliyor. İlişkimiz çok yeni olduğu için mi bu kadar huzursuz oldum sizce
Erken olduğunu fark etmek için geç kalmadınız mı?
29 yaşında genç bir kadınısınız kendinize hakim olamayıp bir işe kalkışşıyorsunuz sonra da burda ağlıyorsunuz.
Kadınlarımızın daha çok eğitilmesi gerek.
sen ayrılmadan sevgilin senden ayrılır, sen önce davran bari.

Back
X