Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değil bilmiyorum nedeniniİlk cınsel birlikteligin mi?
Buyuzden mı huzursuzsun?
Evet doğru söylüyorsunuz bahsetmiyim artıkBir ay biraz erken
Ama olmuş artık
Erkek arkadaşınızla bu düşünceyi paylaşmaya devam etmeyin uzaklaştırırsınız kendinizden
Akışına bırakın biraz
Cocuga guvenmiyosun, nedeni buHayır değil bilmiyorum nedenini![]()
Doğru diyorsunuz öyle yapmalıyımNet ne istediğinize karar verene kadar içinizde bu cebelleşmeler daha çok olucak. Bu zamanla kararsızlık devam ederse, kısır döngü çok uzayacak. Hem sevgilinize hem de kendinize eziyet ediyorsunuz. Kesin karar verin bence; istiyor musunuz birlikte olmayı istemiyor musunuz![]()
Bende bir anlasam neden kötü hissettiğimiSevişip içim rahat değil diye ayrılmak ne alaka?
Olan olmuş. Zorlama yok bisey yok. Neyi takıyorsun ki. Mis gibi hayat işte. Cinselliğin de dahil olduğu hayatı özgürce yaşamak gibisi var mı?
Çok yeni ilişki ya ona taktım galibaCocuga guvenmiyosun, nedeni bu
Allah korusunYa olan olmuş, hastalık kapmadıysanız sorun yok. Geçmişi değiştiremezsiniz.
Evet güzel bir olay karşılıklı bunları yaşamak hissetmek ama eve geldikten sonra içimi bir huzursuzluk kapladı işteSevişip içim rahat değil diye ayrılmak ne alaka?
Olan olmuş. Zorlama yok bisey yok. Neyi takıyorsun ki. Mis gibi hayat işte. Cinselliğin de dahil olduğu hayatı özgürce yaşamak gibisi var mı?
Erken olduğunu fark etmek için geç kalmadınız mı?Merhabalar,
Yaklaşık 1 aylık bir ilişkim var. En sonki buluşmamızda sevgilimle birlikte olduk.
İlişkimiz açısından herhangi olumsuz bir durum yok. Fakat ben çok pişman oldum. Çok huzursuzum kendimi kötü hissediyorum. Çok erken oldu keşke olmasaydı filan deyip duruyorum.
Pişman olduğumu içimin rahat etmedıgını sevgilime de söyledim
ne yapacağımı bilemiyorum içimden ayrılmak bile geliyor. İlişkimiz çok yeni olduğu için mi bu kadar huzursuz oldum sizce