• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası pişmanlık

Bu konu bu kadar önemsenip üzerine düşünülecek bir şey değil, çok doğal bir olay. Üzülünce ağlamak gibi, kirlenince duş almak gibi, sıkışınca wcye gitmek gibi sevince yakınlaşmak ve sevişmek. Son derece doğal yani. Sizi zorlamadıysa, veya siz onu zorlamadıysanız hiç problem yok. Zevk almadıysanız o ayrı bir konu, onu çözmek için biraz zaman tanıyın kendinize ve karşı tarafa, açıkça neleri sevdiğinizi konuşmaya çalışın.
Ama mutlu bir birliktelikse “neden böyle yaptık” diye düşünmek, acıkınca “neden daha fazla acıkmayı beklemedim de şimdi yedim” diye dertlenmek kadar saçma.

Bence de erken olmus. Ama arkadaş bir kerede su erkekler desin daha erken, biraz daha tanıyalım birbirimizi, acele etmeyelim diye yahu :) sırtlan gibi bekliyorlar :)
Benimki öbüşcez sanıyordum demişti. Erken olduğunu düşünmüştüm falan demişti. Ama ne zaman dedi? Seviştikten sonra akdjdjdk. Öncesinde gık çıkmıyo🤣🤣 bazen beni kandırıp yatağa attın diye espri yapar. Azgın bayanlar onlayn😂

Merhabalar,

Yaklaşık 1 aylık bir ilişkim var. En sonki buluşmamızda sevgilimle birlikte olduk.

İlişkimiz açısından herhangi olumsuz bir durum yok. Fakat ben çok pişman oldum. Çok huzursuzum kendimi kötü hissediyorum. Çok erken oldu keşke olmasaydı filan deyip duruyorum.

Pişman olduğumu içimin rahat etmedıgını sevgilime de söyledim 🙄

ne yapacağımı bilemiyorum içimden ayrılmak bile geliyor. İlişkimiz çok yeni olduğu için mi bu kadar huzursuz oldum sizce
Keşke 1 ayda bu kadar erken karar vermeseydin.Olan olmuş artık.Ama bunu evlenince o gece yaşamak bence daha güzel daha özel.

Merhabalar,

Yaklaşık 1 aylık bir ilişkim var. En sonki buluşmamızda sevgilimle birlikte olduk.

İlişkimiz açısından herhangi olumsuz bir durum yok. Fakat ben çok pişman oldum. Çok huzursuzum kendimi kötü hissediyorum. Çok erken oldu keşke olmasaydı filan deyip duruyorum.

ne yapacağımı bilemiyorum içimden ayrılmak bile geliyor. İlişkimiz çok yeni olduğu için mi bu kadar huzursuz oldum sizce

beni lütfen yanlış anlama ama sen ne tür bir manyaksın? PRO yeliğin var 10 tane ayrı hesap açmışsın, eski kapattığın 20.000 mesajlı üyeliğin ve onun da 20 tane ikinci üyeliği var. Bu asla normal bir durum değil.İkinci üyelik alınmaz mı alınır ama senin ki artık hastalık boyutunda. Pro üyelik hesabını da pro üyeliğini iptal ederek kapadık. Esas hesabını açıklamıyorum ama yeter !

İlk gün nasıl tanıdınız beraber oldunuz, tuhaf bir durum. İyi ki, kötü birine denk gelmemissiniz.

Bu tek taraflı düşünce çok yanlış. Bende kötü biri olabilirdim. Ben karşımdakine nasıl güvendiysem o da aynı şekilde bana güvendi.
Aşağıdaki yorumunuz da çok yanlış. Benim tercihim , sizin tercihiniz. Herkesin hayat görüşü çok farklı.

Merhabalar,

Sevgilinizde normal davranmış ne var ki bunda bu kadar pişman olacak. Çok darlamayın kendinizi rahat olun biraz

Nikahsız ilişkilerin sonu çoğunlıkla pişmanlıktır. Özellikle kadınlar açısından. Bunu zar diktirme vakalarından bile anlamak mümkün.

Erkeklerin nikahı önemsiz göstermeye çalışmalarını anlarım. Çünkü nikah onlara maddi manevi büyük yükler getiriyor. Kadınlara, siz "özgürsünüz" istediğiniz yaparsınız deyip, bu işi ucuza kapatmak varken, neden büyük külfet altına girsinler.

Ama nikahı önemsiz göstermeye çalışan kadınları anlayamıyorum. Kendi aleyhlerine olan, bu kadar ahmakça bir fikri savunmalarını aklım almıyor.

Back
X