• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası pişmanlık

Merhabalar,

Yaklaşık 1 aylık bir ilişkim var. En sonki buluşmamızda sevgilimle birlikte olduk.

İlişkimiz açısından herhangi olumsuz bir durum yok. Fakat ben çok pişman oldum. Çok huzursuzum kendimi kötü hissediyorum. Çok erken oldu keşke olmasaydı filan deyip duruyorum.

Pişman olduğumu içimin rahat etmedıgını sevgilime de söyledim 🙄

ne yapacağımı bilemiyorum içimden ayrılmak bile geliyor. İlişkimiz çok yeni olduğu için mi bu kadar huzursuz oldum sizce

bir ay erken değil ya bana göre zaten planlanan bir şey değil ki bu

Huzursuzluk kaplamasının nedeni 1 aylık tanıdığınız biriyle yaşamış olmanız.en özel anlarınızı bu kişiyle paylaştınız sonuçta . Erkeklerin cinsel açlığının afrikası olan bir ülkede yaşıyoruz. Adam sizi 1 ayda bu kadar cepte görmesi mantıklı değil.

Cidden cepte mi görülüyor o zaman ? Kadın kendi hür iradesiyle ve libidosuyla hareket edip karşı tarafa da "istedim ve yaptım ilişkinin nereye gideceği umrumda değil " mesajı verirse yine de cepte mi olunuyor.

Valla düşüncenizi merakımdan soruyorum. Artik sirf biriyle cinsellik yaşadım diye kendimi o kişiye ait hissetme yaşımı geçtim ben.

Herkes 1 ay erken demiş ama kime neye göre erken ? Sevgilimle 2 senedir birlikteyiz evleneceğiz yakında ilk gün yakınlaşmıştık. Eğer bunu istediysen sonrasında pişman olup kendini bitirme lütfen zamana bırak

Herkes 1 ay erken demiş ama kime neye göre erken ? Sevgilimle 2 senedir birlikteyiz evleneceğiz yakında ilk gün yakınlaşmıştık. Eğer bunu istediysen sonrasında pişman olup kendini bitirme lütfen zamana bırak

İlk gün nasıl tanıdınız beraber oldunuz, tuhaf bir durum. İyi ki, kötü birine denk gelmemissiniz.

Erkekğin beyni aşağıda olduğu için mantıklı düşğnemezler. Kızlarımızın da böylelerine fırsat vermesine kızıyorum ben

Hepsi değil ama büyük bir kısmı maalesef öyle. Son sayfada, ilk gün beraber olduk diyen üyeden sonra yorum yapmama kararı aldım konuya. :) Ben epey bi geri kafaliyim sanırım.

herkesin kendi hayatı ama insan korkar in midir cin midir? takıntılı mı sapık mı tanıyamazsın ki 1 gunde.

Hele ki bu devirde. Bazı kadınlarımız fazla cesur geliyor bana. O yüzden dedim ya, kötü birine denk gelmemissiniz iyi ki diye. :)

cinsel iliskinin bir zamani oldugunu düsünmüyorum zaten o ara mantigimiz degil hormonlarimiz konusuyor :D , neredeyse 20 yildir evli oldugum adamla tanistigimiz tatilde beraber olduk , gerci o an yaz askiydi ama yasadim yani , aklimda da yoktu bir gün sonra bana evlenme teklifi edecegi.

neden hayatinin tadini cikarmaya calismiyorsun ? özgür iradenle yaptigin hic birseyden pisman olma lütfen , ''istedin , yaptin '' bu kadar . :)

İstediğiniz kadar beğenmedim e basın hanımlar, ben burda çok konu gördüm.
Ben cinselliğe karşı değilim bu kimseyi ilgilendirmez lakin bu kadar değerli kıymetli bir hazzın hissin “herkesle” yaşanmaması gerektiğine inanıyorum ve her zaman da haklı çıktım.
İnsanları kendi zevklerinize göre yönlendirmeyin.

Cidden cepte mi görülüyor o zaman ? Kadın kendi hür iradesiyle ve libidosuyla hareket edip karşı tarafa da "istedim ve yaptım ilişkinin nereye gideceği umrumda değil " mesajı verirse yine de cepte mi olunuyor.

Valla düşüncenizi merakımdan soruyorum. Artik sirf biriyle cinsellik yaşadım diye kendimi o kişiye ait hissetme yaşımı geçtim ben.
Canım burası cinsel açlığın ülkesi. Ben 1 ayda yatak düşünen erkekten hayır görmedim görmem de. Tekmeyi basarım direk. Adam şimdi bu kızı cinseellik için cebinde tutucak çünkü daha tanımamışlar millet 10 yıllık kocasının yeni yeni özelliklerini gördüğünü yazıyor burda adam hırlı mı hırsız mı manyak mı biliyor muyuz? Kadın cinayetlerinden bahsetmiyorum bile, bu kadını öldüredebilirdi geçen hafta malum şahit olduk yemeğe götürülen kızınn öldürüldüğünü.

Canım burası cinsel açlığın ülkesi. Ben 1 ayda yatak düşünen erkekten hayır görmedim görmem de. Tekmeyi basarım direk. Adam şimdi bu kızı cinseellik için cebinde tutucak çünkü daha tanımamışlar millet 10 yıllık kocasının yeni yeni özelliklerini gördüğünü yazıyor burda adam hırlı mı hırsız mı manyak mı biliyor muyuz? Kadın cinayetlerinden bahsetmiyorum bu kadını öldüredebilirdi geçen hafta malum şahit olduk yemeğe götürülen kızınn öldürüldüğünü.

Off yaa ... bazen ortadoguyu terk etmek istiyorum ama şehir dışına bile çıkmaya üşeniyorum. Haklisiniz ne diyim

Off yaa ... bazen ortadoguyu terk etmek istiyorum ama şehir dışına bile çıkmaya üşeniyorum. Haklisiniz ne diyim
Beğenseniz de beğenmesenizde yaşadığınız coğrafya bu. Burda kadınlar varillerde yakılıp öldürülüyor. Bizimde buna göre davranmamız gerekiyor.

Canım burası cinsel açlığın ülkesi. Ben 1 ayda yatak düşünen erkekten hayır görmedim görmem de. Tekmeyi basarım direk. Adam şimdi bu kızı cinseellik için cebinde tutucak çünkü daha tanımamışlar millet 10 yıllık kocasının yeni yeni özelliklerini gördüğünü yazıyor burda adam hırlı mı hırsız mı manyak mı biliyor muyuz? Kadın cinayetlerinden bahsetmiyorum bu kadını öldüredebilirdi geçen hafta malum şahit olduk yemeğe götürülen kızınn öldürüldüğünü.
Aynen ya yorumuzuna hayran kaldm ben yazacaktm. Linç yemek istemedm ya dini şeyini gectm herkesb kendi hayatida. Herkes yok erken degl isterse bir gundede olur demiş ya hirli mi hırsız mi. Bir aylık adamla aynı evde nasıl duruyorsun neye guveniyorsun bukdr cinayet nasıl oluo acaba. Ve cinsel hastalık bulaşmasını da gectm.

Aynen ya yorumuzuna hayran kaldm ben yazacaktm. Linç yemek istemedm ya dini şeyini gectm herkesb kendi hayatida. Herkes yok erken degl isterse bir gundede olur demiş ya hirli mi hırsız mi. Bir aylık adamla aynı evde nasıl duruyorsun neye guveniyorsun bukdr cinayet nasıl oluo acaba. Ve cinsel hastalık bulaşmasını da gectm.
Yahu bir sürü olay oluyor. Kadınlar iyi niyetinden sevdiğinden gidiyor sonu ÖLÜM.
bu kadar kadın nasıl ölüyor sanıyorsunuz?
Önce kendimizi koruyacağız.

Yahu bir sürü olay oluyor. Kadınlar iyi niyetinden sevdiğinden gidiyor sonu ÖLÜM.
bu kadar kadın nasıl ölüyor sanıyorsunuz?
Önce kendimizi koruyacağız.
Bu bu olaylardan sonra bir erkekle aynı evde durulmasina bile karşıyım yalnız başına. Arkadaş ortamı olablr cafe olur ama evde yalnız olmaz

Kimi zaman bana da erken geliyor ama o anların büyüsünü kaçırmamış oluyorsunuz en azından

Back
X