Iliski yasamak sonradan Ayrilmak

İstedin seviştin..
Ayrılınca bu yaptığından utanmamalısın..

O benim ilkimdi,herseyımdı..başka kimseye aşık olamam..bırlıkte olamam gıbı bı dusuncen varsa da..hayat uzun..daha ne aşklar göreceksin..

Seni sevmeyenle hiç uğraşma..bırak inceldiği yerden kopsun..birliktelik yaşadık,benden ayrılmamalı..ben naaparım psıkolojısıne gırme..

Haklı

haklısın ama Belkı ılerde onunda içi acır pişman olur gerı doner ama getcı malesef erkekler kadınlar kadar duyarlı degıl
Ben onu Facebook açtığını öğrendiğimde engelledim .. Sizce ona son Mesaj atiyim mı ? Ona içimde kalanları yazıp engelliyim mı ?

Ben onu Facebook açtığını öğrendiğimde engelledim .. Sizce ona son Mesaj atiyim mı ? Ona içimde kalanları yazıp engelliyim mı ?

Hiç bişey yapma anlayana sessizlik çok şey anlatır pişman olup gelirse bak sakın birlikte olma sakın amacı bu olabilir yelkenler fora olmasın

Hiç bişey yapma anlayana sessizlik çok şey anlatır pişman olup gelirse bak sakın birlikte olma sakın amacı bu olabilir yelkenler fora olmasın
Son deva birşey yazma sakın diyorsunuz yani .. Yazsam kendimi küçük düşürürüm diye inanıyorum, fakat bir Gün son Deva demek istediklerimi yazmadığım icin pişman olurum diye korkuyorum

Sevmeyen insan için son kez soyleyeceklerın hıcbı anlam ifade etmez.

Hatta ıtıcı gelir..amma uzattı..yakama yapıştı dıye dusunur..

Sen suandan ıtıbaren,sana ulasabılecegi herseyı engelle..hayatından tamamen çıkar..

Bıgun iyikide böyle davranmısım dıyeceksın..
Kendini ezme..ezdirme..o değil sen bırak..emin ol çok daha can yakarsın bu şekilde..

Bu kadar saf mıydın, kaç yaşındaydın da bu yalana inandın??

madem kendine göre kuralların vardı hiç yapmayacaktın böyle bir şeyi

bu saatten sonra da yapacak birşey kalmamış zaten

kimse kaldırmayacağı taşıyamayacağı bir yükün altına girmemeli.

bundan sonra birine inanırken bin kere düşünürsün

Madem senin icin onemli niye yasadin?
Ah vah demek yersiz..olan olmuş
iliski yasadin diye onu cekmek zorunda değilsiniz

doğal bir durum çok baskıcı bir çevrede yetişiyorsan ve ilerde senin hayatını etkileyecekse birşey diyemem
ama yok bu benim hayatım sevdim yaşadım olmadıysa olmadı önemi yok diyorsanki bence önemi yok
bence doğal bir durum zamanla unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…