• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliski yasamak sonradan Ayrilmak

-Papaatya-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
10
0
1
Merhaba Kizlar, ben evlenecegim sandigim Erkek Arkadasimla bir Iliski yasadim. Bunu Birbirimizi sevdigimiz icin yaptik, fakat simdi ayrildik veya öyle bir Durumdayiz diyim. Bana Evlencegimize söz vermisti, eger Iliski yasarsak hic birsey bizi ayiramiyacak demisti. Bir kac Haftadir anlasamiyoruz, ve bu iliski bizi cok yordu. Degerimi bilmedi artik, her Tartismada sucu bende aradi, Beni takmadi. Beraber bir Iliski yasadik, beni artik birakamaz ' diye mi düsünüyor bilemiyorum. Baskasiyla Evlencegini düsündügümde, Kalbim paramparca oluyor. Bence Evlenmeden önce Iliski yasamak cok yanlis birsey, ama bunu Insan Malesef sonradan anliyor. Neyapcagimi ve bununla nasil yasayacagimi bilmiyorum. Bir kac Sene sonra baskasiyla Evlenmeyi düsünemiyorum, Kalbim buna Izin vermiyecegini biliyorum. Kalbe söz gecirmek cok zor birsey .. Onunla Iliski yasamissin, Mutlu günler yasamissin, onu nasil unutursun ki ? Insan bu durumda ne yapmali ? :(

tartışmalarınız cinsellikten sonra mı basladı? ortasını bulamayacak gibi misiniz? belki bi dönemden gecıyordur ilişkiniz.

Şartlı şurtlu mu yaşadınız bunu? Yani tamam sevişirim ama evleneceksek mi dediniz?
Baştan hatalı olan durum bu. Yarına çıkıp çıkmayacağımız garanti değilken, evleneceğim adam bu biz kesinlikle evleniriz mantiginda olmak yani.
Hani bir laf vardır'Gelin ata binmiş ya nasip demiş'
Olmuyorsa olmuyordur, zorla ite kaka olmaz. Sırf birlikte oldunuz diye kesin evleniriz demek tuhaf. Düğün gecesi boşanan insanlar var.
Bundan sonrasında adımlarınızı dikkatli atın, arkasında duramayacağınız, kaldıramayacağınız yüklerin altına girmeyin.

tartışmalarınız cinsellikten sonra mı basladı? ortasını bulamayacak gibi misiniz? belki bi dönemden gecıyordur ilişkiniz.
Tartismalar önceden'de vardi, ama her Iliskide tartismalar olur diye düsünmüstüm. Fakat simdi hersey Bitmek üzeri ve Bitti diyebilirim aslinda :(

Bence kendini bu kişiyle kötü hissediyorsan ayrıl... Evet keşke yapmasaydın ama olmuş bir kere şu anda yapacak bir şey yok kendini suçlamana da gerek yok bence... Sıkma canını canım benim... ayrıca inan bana bütün ayrılıklar kötüdür karşındakini başkasıyla kendini başkasıyla düşünemezsin ama bir süre sonra alışırsın ve bu sefer her o kişi aklına geldiğinde neden ayrıldığınızı da hatırlarsın....

ilişkinizde ki sorunlar eğer aşılmayacak kadar büyükse unutmaya çalışıp kendine yeni yol çizeceksin... şartılı şurtlu şeyler sonunda ilişki ve sonrası ayrılık bu şekilde kim bilir kaç hikaye daha başlar ve biter:KK75:

Sözleşme imzalamadınız sonuçta. Adam ayrılır istese. Çok dertse diktirirsiniz, bundan da sakın kimseye bahsetmeyin. Insanlar kötü

Anlaşamıyorsan ayrılacaksın ,cok da derince düşüşünmene gerek yok.hayat senin hayatın .ilşki yaşadıysan yasadın artık yapacak tek sey hatalardan ders cıkarmak olmalı...

"Seni çok seviyorum çok arzuluyorum ama evlenmeden olmaz" diyen insan karşısındaki insana güvenmeyen kendini garantiye almak isteyen insandır. Sen de bu şekilde düşünüp sonuçta evleneceğiz düşüncesiyle yapmışsın bunu. Madem evlilik olmadan yaptığında bu kadar pişman olacaktın kendini garantiye alman gerekirdi. Cinsellik "nasıl olsa evleneceğiz şimdiden yapabiliriz" deyilebilecek kadar kolay bir şey değil maalesef. Ama "başkasıyla evlenemem" diyecek bir şey de değil. Şu an ayrılmanızı bile önemsemiyorsun bunu düşünmekten. Yaşadığın şeylerden asla pişman olma. Şu kısacık hayatını "keşke"lerle doldurma. Umarım seni yarı yolda bırakmayacak, sana gerçekten değer verecek biri çıkar karşına...

Merhaba Kizlar, ben evlenecegim sandigim Erkek Arkadasimla bir Iliski yasadim. Bunu Birbirimizi sevdigimiz icin yaptik, fakat simdi ayrildik veya öyle bir Durumdayiz diyim. Bana Evlencegimize söz vermisti, eger Iliski yasarsak hic birsey bizi ayiramiyacak demisti. Bir kac Haftadir anlasamiyoruz, ve bu iliski bizi cok yordu. Degerimi bilmedi artik, her Tartismada sucu bende aradi, Beni takmadi. Beraber bir Iliski yasadik, beni artik birakamaz ' diye mi düsünüyor bilemiyorum. Baskasiyla Evlencegini düsündügümde, Kalbim paramparca oluyor. Bence Evlenmeden önce Iliski yasamak cok yanlis birsey, ama bunu Insan Malesef sonradan anliyor. Neyapcagimi ve bununla nasil yasayacagimi bilmiyorum. Bir kac Sene sonra baskasiyla Evlenmeyi düsünemiyorum, Kalbim buna Izin vermiyecegini biliyorum. Kalbe söz gecirmek cok zor birsey .. Onunla Iliski yasamissin, Mutlu günler yasamissin, onu nasil unutursun ki ? Insan bu durumda ne yapmali ? :KK43:
İnan bana zaman düşündüğün gibi olmadığını gösteriyor her şeyin:)
ayrılacaksan bir an evvel ayrıl derim..Yıpranmadan sonra da bir süre acı çekip yeniden seveceksin emin ol %99.9999999...:)

ilişki yaşadık beni bırakamaz diye düşünen sen olmayasın kopmamanın ayrılmamanın cinsellikle. ne alakası var mesela zamanla insanların dünya. görüşü değişir ayrılırlar

İyi de bunu nasıl garantileyebildin ki.. Yani adam seni terketmese ya da ayrilmasaniz bile, bir kaza sonucu -Allah göstermesin- mecbur yapayalnız kalcaktin..
Bu açıdan düşünmeyi denedin mi..
Neyse artik bunları düşünmek için geç, eğer inançlı biriysen ondan ayril ve tövbe et..
Değilsen de ayril, bilakis sevmiyor..

Merhaba Kizlar, ben evlenecegim sandigim Erkek Arkadasimla bir Iliski yasadim. Bunu Birbirimizi sevdigimiz icin yaptik, fakat simdi ayrildik veya öyle bir Durumdayiz diyim. Bana Evlencegimize söz vermisti, eger Iliski yasarsak hic birsey bizi ayiramiyacak demisti. Bir kac Haftadir anlasamiyoruz, ve bu iliski bizi cok yordu. Degerimi bilmedi artik, her Tartismada sucu bende aradi, Beni takmadi. Beraber bir Iliski yasadik, beni artik birakamaz ' diye mi düsünüyor bilemiyorum. Baskasiyla Evlencegini düsündügümde, Kalbim paramparca oluyor. Bence Evlenmeden önce Iliski yasamak cok yanlis birsey, ama bunu Insan Malesef sonradan anliyor. Neyapcagimi ve bununla nasil yasayacagimi bilmiyorum. Bir kac Sene sonra baskasiyla Evlenmeyi düsünemiyorum, Kalbim buna Izin vermiyecegini biliyorum. Kalbe söz gecirmek cok zor birsey .. Onunla Iliski yasamissin, Mutlu günler yasamissin, onu nasil unutursun ki ? Insan bu durumda ne yapmali ? :KK43:

Ve sen de bunu yedin öyle mi?
Bunu söyleyenden adam olmaz..Açın gözlerinizi biraz..Akıllı davranın ilişkilerinizde.
Kendiniz istiyorsanız yaşayın, başkası istiyor diye değil.

Kafam karıştı neye uzuldugunu anlamıyorum.
Zarsa sorun dikılıyor takma kafana yok eğer ayrılık içinse en fazla uc beş ay uzulursun geçer
Bak hepsine care var .

Back
X