gerçekten zamanla alakalı bu.mutlaka size uyan,size hitap eden kişi hayatınıza girecektir bence.
prensi bulana kadar birkaç kurbağa öpmek gerekiyor lafı doğru sanırım :)
mesela biz eşimle ilk tanıştığımız sene hiç sevgili gibi değildik normal arkadaş gibi görüşüyorduk.aradan yaz tatili geçip tekrar okula başladığımızda ise sanki yeni tanışıyormuş gibi bir yola çıktık ve bugünlere geldik :)
izdivaç programına çıkan teyzeler bile benden daha şanslı
oraya çıksam kimse aramaz, rezil olduğumla kalırım
dağıt ya ne olacak dertleşiyoruz şuradaben de biara acaba kokuyo muyum da bu erkekleri uzaklaştırıyorum diye düşndüm halbuki hergün bıcı bıcı yparım maaşımın büyük bölümünü de parfüme yatırıyorum ama
evet güzel düşünelim güzel olsun inşallah... çok teşekkür ederim
Ben de cilt bakımı yapıyorum sürekli her gün her gün bir dolu yağlar kremler bilmemneler Cildin parlıyor diyorlar artık ama sadece kızlar Ya aslında ben herkesi arkadaş olarak görüyorum ne bileyim yaklaşan varsa da anlamıyorum galiba ,ama mesela arkadaşlarım anlatıyor işte atıyorum mesela üşümüş o üstüne bir şey getirmiş filan hiç ööle jestler yapan da ilgilenen de yok yani bilemedim Benim arkadaşlar merhaba naber nasıl gidiyor muhabbetinde anca ötesi yok
yok artık canım,niye böyle düşünüyorsun.
çok kötümsersiniz yahu
Ben de cilt bakımı yapıyorum sürekli her gün her gün bir dolu yağlar kremler bilmemneler Cildin parlıyor diyorlar artık ama sadece kızlar Ya aslında ben herkesi arkadaş olarak görüyorum ne bileyim yaklaşan varsa da anlamıyorum galiba ,ama mesela arkadaşlarım anlatıyor işte atıyorum mesela üşümüş o üstüne bir şey getirmiş filan hiç ööle jestler yapan da ilgilenen de yok yani bilemedim Benim arkadaşlar merhaba naber nasıl gidiyor muhabbetinde anca ötesi yok
bosver en güzeli biliyormsun.. herseyin sonu önemli sonu olmadıktan sonra ne anlamı varki hayatıma girmiş insanların..
bak son actıgım konuya inan su an saatler geçsin sabah olsun istemiyorum.. istemiyorum..
çok acık konusacagım, belkide bana öyle geldi öyle görmek istedim sadece beni aynı seviyede bir iş arkadası olarak gördü ama ama amaa birincisi o kdr laf cıkmasına ragmen beni bırakmadı hayatımda kaldı ikincisiii o kdr geçirdigim zamana hürmeten tek bir lafını etmeliydi.. bahsetmeliydi.. bitmiş bile olsa bahsetmeliydi.. nasıl onu aldatan kızı biliosam onu da bilmeliydim.. şimdi siz söyleyin ne yapayım ben.. ne yapayım... daha dogrusu ne yapmayım..
çok acık konusacagım, belkide bana öyle geldi öyle görmek istedim sadece beni aynı seviyede bir iş arkadası olarak gördü ama ama amaa birincisi o kdr laf cıkmasına ragmen beni bırakmadı hayatımda kaldı ikincisiii o kdr geçirdigim zamana hürmeten tek bir lafını etmeliydi.. bahsetmeliydi.. bitmiş bile olsa bahsetmeliydi.. nasıl onu aldatan kızı biliosam onu da bilmeliydim.. şimdi siz söyleyin ne yapayım ben.. ne yapayım... daha dogrusu ne yapmayım..
evet başlıkta yazdım açıkça, yok olmuyor... bisürü insanla tanışıyorum. çoğunun bi huyuna sinir olup soğuyorum. geriye kalan azınlıkla ilk zamanlarda mükemmel denebilecek kadar kaliteli vakit geçiriyoruz. benden hoşlandıklarını hissediyorum ama sonra bişey oluyor ve olay bozuluyor. nedendir ki bu acababen bulamıyorum siz bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?