İlişki yürütme kapasitesine sahip değilim

maşallah size,

kurbağa öpe öpe bi hal oldum ama pes etmemek lazım sanırım

Ben de cilt bakımı yapıyorum sürekli her gün her gün bir dolu yağlar kremler bilmemneler Cildin parlıyor diyorlar artık ama sadece kızlar Ya aslında ben herkesi arkadaş olarak görüyorum ne bileyim yaklaşan varsa da anlamıyorum galiba ,ama mesela arkadaşlarım anlatıyor işte atıyorum mesela üşümüş o üstüne bir şey getirmiş filan hiç ööle jestler yapan da ilgilenen de yok yani bilemedim Benim arkadaşlar merhaba naber nasıl gidiyor muhabbetinde anca ötesi yok

bosver en güzeli biliyormsun.. herseyin sonu önemli sonu olmadıktan sonra ne anlamı varki hayatıma girmiş insanların..

bak son actıgım konuya inan su an saatler geçsin sabah olsun istemiyorum.. istemiyorum..

hahah benim sevgilim bana ' naber genç ' diyodu. benden küçüktü halbuki hemi de 3 yaş

Son düzenleme:
bosver en güzeli biliyormsun.. herseyin sonu önemli sonu olmadıktan sonra ne anlamı varki hayatıma girmiş insanların..

bak son actıgım konuya inan su an saatler geçsin sabah olsun istemiyorum.. istemiyorum..

Okudum.. Sahtekar bir erkek daha! Nasıl bir kişilik bunlarınki anlamıyorum ki yazık öbür kıza da, neyse ki erken görmüşsün gerçek yüzünü

Son düzenleme:
çok acık konusacagım, belkide bana öyle geldi öyle görmek istedim sadece beni aynı seviyede bir iş arkadası olarak gördü ama ama amaa birincisi o kdr laf cıkmasına ragmen beni bırakmadı hayatımda kaldı ikincisiii o kdr geçirdigim zamana hürmeten tek bir lafını etmeliydi.. bahsetmeliydi.. bitmiş bile olsa bahsetmeliydi.. nasıl onu aldatan kızı biliosam onu da bilmeliydim.. şimdi siz söyleyin ne yapayım ben.. ne yapayım... daha dogrusu ne yapmayım..

Mevzusu geçmemiş olsa tamam diyeceğim ama konusu da geçmiş söylemesi gerekirdi kesinlikle.. Aslında en güzeli hiç tınlamaman birdenbire hem merak edecektir davranışlarının sebebini kendi düşünsün..Kardeşine ders veriyormuşsun sadece kardeşi varken ortamda göstermelik samimi olmayan şekilde muhabbet edersin, anlar bence sorar da,gerçi sormazsa da şaşırmam göründüğü gibi değilmiş belli ki.

onu gördüğün zaman hiçbi önemi yokmuş gibi görmezden gel. aldattığı kızın da haberdar olmasını isterdim bu durumdan ama o konuda bi yorum yapamıyorum...

ya face ayarından ilişkisini sadece sana mı gizlemiş ben faceten pek anlamamda onun için soruyorum

ayni sorunlari bende yasiyorum kendimle...

hayır bana gizlememiş, herkese gizli, fakat mobil ayarlarını yapmayı unutmus sanırım bende ekli olmadıgı zamanlar oda arkadasımın bilgisayarından bakmıstım da pek bi işe yaramadı
işin ilginç yanı kardeşi de bu oyuna ortakmıdır nedir kardeşi de tam tersi davrandı abim evde uyuyo abim hiç dısarı cıkmıo bu ara abim şöyle sessiz oda bahsetmedi hiç

bu arada 2 kardeş birlikte yasıolar anneleri vefat etmiş baba umursamaz..

bişey daha , 2 3 saat bile yazmasam hayırdır diye soran insan..

ben onu ztn iş yerinde görmezden geliorum oda beni

iş yeri acısından problem yok alısmıstık bu duruma

ama ben hayırdır diye sormasını bile istemiyorum

ben sana arkadasca davrandım die salaga yatmasın..

içim acısa da konusmaya devam edecegim ama cok kısa cvplar verip o sormadıkça kendimle ilgili hiç bişey soylemeyecegim..

bu daha acımasız olur..

odaya gelince illa bi gözgöze gelioduk

dönüp kafamı kaldırmayacagm..

eh o sınavda bitecek elbet o zmn görecegim suraya gidelim buraya gidelim diyen insanı..

Son düzenleme:
herhangi bir konuda hep aynı şeyler oluyorsa bence bilinçaltı sorunu vardır. bilinçaltı temizliği yapmanı öneririm. tabi bu konuda uzmana gitmelisin.

bu arada o kıza ulasmayı bende düşündüm.. fakat bir türlü profiline giremedim telefonumdan neden bilmiorum.. sayfasında hiç bir iz yok cok geriye dönük aradım ama ..
facebooktaki bütün o isim soyisimli insanlara msj atsam kesin facia cıkar ama birinden biri tutar

Kindarr senin konun muydu? Sevgilinin kardeşi bi suç işlemişti vs. vs. nooldu o ,iş? Öğrendin mi aslını?

Babanla aran nasıl ? Babanı seviyor musun ? Bunu merak ettim ilk öncelikle .

Ve şimdi tüm ilişkilerini göz önüne al... En çok hangisini sevdin sence? En çok hangisinde kalbinin atışını hissettin ?

Ve bu ilişkinde aldatıldın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…