Bizim akrabalar konuşuyor adam istemiş kadında hastayım demiş de ordan çıktı bu meseleHerkes bunu mu konusuyor nasil bi cevreniz var?Ben hic gormedim bunu konusani.Iki tarafta istemez zaten hem de gunah.Musluman olmayanlar giriyor mu acaba bak simdi bende bunu merak ettim.Gecenin bu saatinde bizim gibi uyumayanlar boyle sacma seylere sariyor.
Anladım teşekkür ederimGordum cnm bekarsın olabilir merak :) ama haram iste o yuzden vede hic hos degil
Gerçekten mi ya vaybeSeni kandirmislar.
Sen niye bu kadar takildin?Bizim akrabalar konuşuyor adam istemiş kadında hastayım demiş de ordan çıktı bu mesele
He.Gerçekten mi ya vaybe
Bilmedginiz seyler hakkinda boyle pesin hukumlumusunuzdur hep? Ozaman tecrube edip o sekilde yorum yapin. Her insan herseyi ayni sekilde yasasaydi sizle ben buraya ayni seyi yaziyor olurdukBen evli değilim yaşamadım bilmiyorum sadece bunları duyuyorum bayanın zevk aldığını hiç duymadım
neden girilir özel bir amacı mı var bunun ay cok güldümCanm benim iliskiye neden girilir??
Bende sordum neden hastayken ilişki olmuyor açıklama yapamadılar net bir cevaba takıldımSen niye bu kadar takildin?
Öylesine ya vakit gecirmek oyalanmak icin girilir neden girilsin ki baska ne olabilir yanineden girilir özel bir amacı mı var bunun ay cok güldüm
HaklısınızBilmedginiz seyler hakkinda boyle pesin hukumlumusunuzdur hep? Ozaman tecrube edip o sekilde yorum yapin. Her insan herseyi ayni sekilde yasasaydi sizle ben buraya ayni seyi yaziyor olurduk
hastayken mikrop kapma ihtimalin daha yüksek oluyormusBende sordum neden hastayken ilişki olmuyor açıklama yapamadılar net bir cevaba takıldım
zevk almak baska amac ?Öylesine ya vakit gecirmek oyalanmak icin girilir neden girilsin ki baska ne olabilir yani
Yasin kucukmus daha bende cok sey merak ederdim delifisek zamanlarimda ama evlenince bu muymus be olay diyorsun.Suan sana giren cikan yok bosver milletin adetliyken naptigini.Bende sordum neden hastayken ilişki olmuyor açıklama yapamadılar net bir cevaba takıldım
SağolunYasin kucukmus daha bende cok sey merak ederdim delifisek zamanlarimda ama evlenince bu muymus be olay diyorsun.Suan sana giren cikan yok bosver milletin adetliyken naptigini.
Pardon siz neyden bahsediyorsnz bn adetliyken zewk vermez diyorum zaten iliskide zewk icin yapılmıyormu bn mi yanlıs biliyorumzevk almak baska amac ?
adetliyken hiç zevk alan olmuyor mu ben de bunu merak ettm simdiPardon siz neyden bahsediyorsnz bn adetliyken zewk vermez diyorum zaten iliskide zewk icin yapılmıyormu bn mi yanlıs biliyorum
Evlimisin :)adetliyken hiç zevk alan olmuyor mu ben de bunu merak ettm simdi
bu neyi değiştirir kiEvlimisin :)
Ee dene ozamn kendin gorbu neyi değiştirir kievli olmayıp bakire olmayabilirim ya da evli olup vajinismuslu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?