Baskınlık bana göre değil. Daha çok dengeli ilişkim var eşimle. Güç savaşı değil ki ilişkiler hep benim dediğim olsun diye kasayım.Arkadaşlar ilişkimiz de ilk başlarda ben baskindim flortken tabi üç sene önce şimdi sevgilim maşallah ne derse o oluyor resmen buluşma mi olcak o hangi gün derse o gün mesela buna nasıl bı çare bulabilirim ya ortak olsa sizcede daha iyi olmazmi siz ne dusunuosunuz sizin ilişkinizde baskın taraf kim
Baskın basanındırArkadaşlar ilişkimiz de ilk başlarda ben baskindim flortken tabi üç sene önce şimdi sevgilim maşallah ne derse o oluyor resmen buluşma mi olcak o hangi gün derse o gün mesela buna nasıl bı çare bulabilirim ya ortak olsa sizcede daha iyi olmazmi siz ne dusunuosunuz sizin ilişkinizde baskın taraf kim
Ya hani illa bı baskın taraf olmaz mi bizde hep sözlumun dediği oluyorBaskınlık bana göre değil. Daha çok dengeli ilişkim var eşimle. Güç savaşı değil ki ilişkiler hep benim dediğim olsun diye kasayım.
Yaaaa yanlış anlattım sanırım benAltta kalanın canı çıksın
Baskınlık bana göre değil. Daha çok dengeli ilişkim var eşimle. Güç savaşı değil ki ilişkiler hep benim dediğim olsun diye kasayım.
Bende hiç baskın karakter değilim uysalimal benden de o kadar.
Doğru söylüyorum teşekkür ederim yorumun içinbaskin olmaya ihtiyacim yok cunku esim de baskin olmaya calismiyor. illa birimizin dedigi olmak zorunda degil, birseyler illa birimizin istegi uzerine olacak degil.
hayatimiza dair alacagimiz her karari oturup konusarak aliriz. en basitinden en onemlisine kadar.
boyle olunca tartisacak ciddi sorunlar olmuyor iliskimizde.
Birbirine saygı duyan çiftlerin ilişkilerinde baskın taraf olmaz bence.Ya hani illa bı baskın taraf olmaz mi bizde hep sözlumun dediği oluyor
Arkadaşlar ilişkimiz de ilk başlarda ben baskindim flortken tabi üç sene önce şimdi sevgilim maşallah ne derse o oluyor resmen buluşma mi olcak o hangi gün derse o gün mesela buna nasıl bı çare bulabilirim ya ortak olsa sizcede daha iyi olmazmi siz ne dusunuosunuz sizin ilişkinizde
Arkadaşlar ilişkimiz de ilk başlarda ben baskindim flortken tabi üç sene önce şimdi sevgilim maşallah ne derse o oluyor resmen buluşma mi olcak o hangi gün derse o gün mesela buna nasıl bı çare bulabilirim ya ortak olsa sizcede daha iyi olmazmi siz ne dusunuosunuz sizin ilişkinizde baskın taraf kim
Kim baskın kim değil diye bir sorun olmamalı ilişkide. Erkek biraz daha baskın olur fıtratları gereği. Seni kısıtlıyor mu şu arkadaşınla görüşme şuraya gitme bunu giyme gibi? Öyleyse narsist biriyle beraber olabilirsin. Başta kısıtlamaz, gerçekten sevildiğini onu bırakmayacağını anladığı anda ipleri eline alır...Arkadaşlar ilişkimiz de ilk başlarda ben baskindim flortken tabi üç sene önce şimdi sevgilim maşallah ne derse o oluyor resmen buluşma mi olcak o hangi gün derse o gün mesela buna nasıl bı çare bulabilirim ya ortak olsa sizcede daha iyi olmazmi siz ne dusunuosunuz sizin ilişkinizde baskın taraf kim
Bende sürekli alttan alan tarafim tamam sen nasıl istersen diyen tarafım ama buna nasıl çözüm bulcaz bilemedim yaaBiz ikimiz de özel hayatımızda baskınız. İlkin problem olmuyordu çünkü ego savaşı yoktu aramızda. Ama şu sıralar ikimiz de inat ikimiz de ayak diretiyoruz. Genel olarak ben de sizin gibi daha az direten tarafken buluyorum kendimi valla çözemedim gitti. Çözümü bulan varsa bir el verin gari.
Yok öyle şeylerde hep sen herşeyin en iyisini bilirsin bana sorma der yanlış bişi yapmiycaginada emin der ama mesela buluşma mi olcak hep onun istedigi gün olurKim baskın kim değil diye bir sorun olmamalı ilişkide. Erkek biraz daha baskın olur fıtratları gereği. Seni kısıtlıyor mu şu arkadaşınla görüşme şuraya gitme bunu giyme gibi? Öyleyse narsist biriyle beraber olabilirsin. Başta kısıtlamaz, gerçekten sevildiğini onu bırakmayacağını anladığı anda ipleri eline alır...
Ben sen nasıl istersin demiyorum ama o, o kadar dirayetli ki önünde sonunda onun dediği oluyorBende sürekli alttan alan tarafim tamam sen nasıl istersen diyen tarafım ama buna nasıl çözüm bulcaz bilemedim yaa
Olmaz ya. Yorucu olur ilişki öyle. Sürekli başkasının kararlarına uymak kendinden ödün vermek değil mi?Ya hani illa bı baskın taraf olmaz mi bizde hep sözlumun dediği oluyor
Ama başta baskın bendim demiştinBende hiç baskın karakter değilim uysalim
Yok canım bunu pek sorun görmüyorum mesela ama en yakın arkadaşlarım çift çift buluşmak istiyor mesela bir hafta tasa çekiyorum sevgilim bişi çıkarır mı gelmem der mi işi çıkar mı diye mesela çünkü öyle oluyor hani derler ilk dediğine değil son dediğine bakicaksin sevgilim öyleGerçekten önemli bir sorununuz olmadığı için böyle şeylere takılıyorsun canım. Allah başka dert vermesinonun istediği gün buluş ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?