İlişkide baskın taraf

Eşimin sesi daha çok çıkar. Ben uzlaşmaya çalışırım. Mesela onun canı balık istedi, benim tavuk. Balık yeriz. Pazar günleri kapıcı gelmiyor. Çöpü ben atarım, o üşenir. Tek bir tv var, onun istediği kanalı izleriz. Ben sigara kullnmıyorum, o salonun baş köşesinde fosur fosur içer. Bunun gibi şeyler. Kavga etmeye başlayacak olsam, sonunda büyük ihtimal boğarım.

Eşimin sesi daha çok çıkar. Ben uzlaşmaya çalışırım. Mesela onun canı balık istedi, benim tavuk. Balık yeriz. Pazar günleri kapıcı gelmiyor. Çöpü ben atarım, o üşenir. Tek bir tv var, onun istediği kanalı izleriz. Ben sigara kullnmıyorum, o salonun baş köşesinde fosur fosur içer. Bunun gibi şeyler. Kavga etmeye başlayacak olsam, sonunda büyük ihtimal boğarım.
Sorma ya bu erkekler varya hep dediğim olsun benimkide evlenince böyle olcak kesin

Ben sadece okurken eşinize sinir oldum.

Sorma ya bu erkekler varya hep dediğim olsun benimkide evlenince böyle olcak kesin
Aslında sizinkide işaretler vermiş ama işte insan bazen anlamamakta ısrar ediyor.
Ben sadece okurken eşinize sinir oldum.
Benim çevremde de yok böyle paylaşımcı kocalar. Babam, ilk kocam, eniştem, dayım.. bir bardağı yıkadıklarını görmedim. Ataerkil toplum dedikleri bu mu oluyor? Yine ben diyorum işte aldatmıyor, dövmüyor. Ama full kapris. 🙁
Ona kk olarak sinir oluyoruz :sinirli:
cansın Calci ❤️😘

Çok üzüldüm nihal ya 😔 resmen tek taraflı olarak yürütüyor gibisin bu evliliği 😔

Çok üzüldüm nihal ya 😔 resmen tek taraflı olarak yürütüyor gibisin bu evliliği 😔
Otreracım, inan bende ileriyi göremiyorum. 4 gün sonra evimize minik, muhtaç bir birey katılıyor. Ben sezeryandan sonra kaç güne ayaklanırım bilmiyorum ama artık eşiminde elini biraz taşın altına koyması gerekiyor. Bebek bizim dengemizi değiştirecek orası kesin.

Otreracım, inan bende ileriyi göremiyorum. 4 gün sonra evimize minik, muhtaç bir birey katılıyor. Ben sezeryandan sonra kaç güne ayaklanırım bilmiyorum ama artık eşiminde elini biraz taşın altına koyması gerekiyor. Bebek bizim dengemizi değiştirecek orası kesin.
Emin ol erkekler bence çocukları olduktan sonra olgulanlasiyor kendi çevremden gördüğüm kadariyla

Burclariniz neler? Ya bide kolayi var onun dedigi olunca gittigin yerde somurt. Ben oyle yapiyorum.😂

Baskın olmaya gerek yok illa bi tarafın. Ha olur mu evet ama önceden bendim şimdi o diye kaygı duyulmamalı. Mesela buluşma hep onun istediği gün olmasın kabul etmeyin size uymuyorsa 😉

Back
X