İlişkide belirsizlik sorunu...

jansetdoga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
50
11
3
30
Kızlar tekrardan merhaba daha önce de yazmıştım okumayanlar için okuyabilirsiniz öncekini.. yeni durumlardan haber vermek istiyorum sizlerden de tekrar fikir almak adına. Son durum şöyle, sevgilimi arayıp artık napmak istediğini sordum ayrılcaksan ayrıl yeter dedim tamam bitsin dedi bende öyle diyince şok oldım gerçekten bunu mu istiyorsun dedim evet filan dedi sonra ben dayanamadım tekrar nasıl bu kadar basit ya filan gibi şeyler söyledim sonra kapat sonra konuşuruz dedi aradı beni gece konuştuk sinirle söyledim ayrılmak istemiyorum seni seviyorum dedi ya ben ayrılırsam diye hiç korkmuyor musun tamam dediğinde bende onaylasaydım napardın dedim biliyorum bu ilişkinin bitmiceğini senin benden gitmiceğini dedi.. yani bu açıkca beni elinde gördüğünü mü söylüyor anlamadım kızlar.. sonra sizler ve başkalarından da aldığım görüşlerle kendimi geri çekme kararı aldım konuşmalarımız artık “günaydın günaydın dışarı çıkıyorum eve geldim” sadece bu kadardı ve yine günlerdir aramıyor beni.. bende yazmama kararı aldım bugün günaydın yazmadı bende yazmadım ilk defa dışarı çıkarken haberde vermedi. Durum bu kızlar sanırım bitti ya da benden bi adım bekliyor ayrılmak için.. belirsizlik beni mahvedicek.. niye böyle gerçekten sorgulamaktan çok sıkıldım ayrılınca da çok üzülücem başka bi kız mı var bu kadar soğudu benden anlayamıyorum..

Adam zaten ayrilmak istemis, açikca da soylemis.
Şuan arayista, sizi de yedekte tutmaya calisiyor.
Birini bulmazsa geri donecek

boyle mi dusunuyorsunuz gercekten 4 yildir birlikteydik bu kadar kolay olmamalı ya
Anlattıklarınıza göre yeniden birlikte olmak için hiçbir çaba göstermiyor. Hatta komple iletişimi de kesmiş sizle.
Erkekler için zaman diliminin pek bir önemi yok bence. İster 5 yıl olsun ister 10 yıl yeni bir heyecan bulduklarında eskiyi unutabiliyorlar.
Umarım siz de öyle bir durum yoktur ama bu kadar uzak kalması da hiç normal değil.

Başka heyecan aramak istiyor muhtemelen. Hevesini alınca size geri dönecek. 4 yıllık bir ilişkiniz varmış. Dönüp dolaşıp size gelecek. Yani sıkıldım kafasında. Adamın totosunu kaldırmak istiyorsanız mesaj atın peşinden gidin. Ayrıca ayrılmak istiyorum diyosunuz adam kabul ediyor sonra bu kadar miydi vs diyosunuz, adam anlamış blöf yaptığınızı gidemezsin diyor yani sizden o kadar emin. O yüzden elde olmak yerine yazmayın aramayın siz bitirin ilişkiyi bittiğinde de ne zaman yazarsa o zaman haberi olsun. Ve kararınızın arkasında durun sonra cepte muamelesi görüyorsunuz

maçlarla ilgileniyor sürekli fenerbahçe için uğraşıyor bu şekilde durum.. çok yoruldum artık ve mesafe ilişkisi yaşıyoruz

1- Sizi cepte goruyor
2- Terk edilen degil terk eden taraf olmak isteyor olabilir

Sen bilirsin ama bu çok normal bir durum değil hiçbir erkek aşık olduğu kadından bu kadar uzak kalamaz benca ama üzülme. Gerçekten üzülme. Sana seni hakeden biri lazım.

ne kadar süredir birliktesiniz bu beyle

Bitmiş. İyi yapmışsın değmeyen birine. Açma arama sorma. Zaten fırsat bekliyormus. İnşallah seni hakeden kişilerle karşılasirsin

Sen bilirsin ama bu çok normal bir durum değil hiçbir erkek aşık olduğu kadından bu kadar uzak kalamaz benca ama üzülme. Gerçekten üzülme. Sana seni hakeden biri lazım.
4 yildir beraberiz ya gercekten normal degil bi anda degisti hayatında baska biri olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…