İlişkide belirsizlik sorunu...

Ben de böyle bir şey yaşamıştım. Tam 2 hafta dayandım sonra düşündüm ve dedim ki en kötü sonuç belirsizlikten iyidir. Bitirelim dedim. Pratikte zaten bitmiş olan bir şeyi devam ettiriyor gibi görünmek çok saçma çünkü. O da kabul etti zaten tek seferinde. Bitiş o bitiş oldu. Ha mutlu oldum mu, hayır ama o belirsizlikte de mutlu değildim aslında değişen hiçbir şey olmadı benim açımdan.

yani bu açıkca beni elinde gördüğünü mü söylüyor anlamadım kızlar

Önceki konunuzu bilmiyorum ama şu okuduğumdan anladığım; ayrılık blöfünüzü çok net görmüş ve rest çekmiş adam. Yani evet sizi elde görüyor ve içi rahat çünkü ayrılmayacağınızı biliyor.

simdi nasilsiniz peki unutabildiniz mi

bende bu yuzden kendimi geri cektim bakalım anlayacak mı... anlamazsa bitmistir zaten artık

simdi nasilsiniz peki unutabildiniz mi
Bir buçuk ay oldu, zaten zor unutan bir insanım. O yüzden hayır unutamadım ama unutmak da istemiyorum. Sonuçta çok güzel zamanlar geçirdik ve hatasıyla sevabıyla o da hayatımın bir parçası haline geldi. Hayatımın bir parçasını neden silmek isteyeyim?

Ah biz kadınlarr..
Bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyoruz biliyoruz görüyoruz ama iş kabul etmeye onu kendine inandırmaya gelince opsss dur!
Her anlamda acı çeken tek taraftır kadın ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın kadındır.
4 yıllık süreç sizin için geçerli onun için değil anlaşılan siz daha bunu idrak edemediniz sanırım walla hersey o kadar basitki artık o yüzden kimse bu kadar basitmi onca sene vs demesin bunu yapan (kadınlar da var tabi) hersey bitmiş sizde kabul edin zor olsada sizi anlayan dürst olan biri elbet çıkacaktır inanmakla başlayın yeter ..

Başkası var ya da olacak.
Unutmanız iyiliğinize olur.

Bence direk adamin yedeğisiniz.Cepte görüyor sizi.Sizde uzaklaşma değilde ayrilma karari alin

Sende ayrılmışsın artik. Ayrıl dik ayrıldı demeye gerek yok. Çünkü ortada bir ilişki yok.
Ilişki bu değil asla bu kadar saçma birşeyle yetinme.

Bakın, erkekler parmaklarında oynattiklari, ne yaparsa yapsın affeden ve gitmeyeceğini inandıkları kadınları cepte görürler ve etraflarına bakinmaya başlarlar. Onlara acı çektirerek, peşinden kosturacak kadınlar ararlar. Siz bu esnada en yapmamanız gereken şeyi yapıp, neden niye diye diye adamın üstüne giderseniz sizi iyice cepte görür ve iyice soğur. Ayrılalım dediğinizde tamam mı dedi, o saniye dört değil on dört yıllık sevgiliniz olsa telefonu kapatıp, engelleyeceksiniz. Siz kimsenin oyuncağı değilsiniz. Ha pişman olur, köpekler gibi yalvarıp, sözler verir o zaman aklınıza yatarsa yine denersiniz ama o an bu an değil. Ulaşılmaz olun. Kayiplara karışın. Onu cepte olmadığınızı inandırın. Korksun biraz.

4 yıllık ilişki bazı şeyler rutine binmiştir
seni özlemesine fırsat ver
30 gün boyunca arama sorma bırak adamın yakasını
bakalım neler yapacak senin için
seni cepte görüyor herhangi bişey yapma gereksinimi görmüyor
sen de rutin hayatından çık biraz evdeysen bile dışardayım en yakın arkadaşınla mesela imajını ver
biraz şaşırt onu bu kız bu saatte evde olurdu falan diye bir şaşırsın
biraz ara verdikten sonra bi kaç okkalı cümle kurabilirsin
biz kadınların doğasında sahiplenilmek var bilirsiniz bunun için bana sahip çıkacak mısın gibi uslubuyla cilvesiyle konuşabilirsin
hayatıma senden başkasını almak istemiyorum senin sevgin beni etkiliyor gibi minnoş kelimelerle adama gol atabilirsin :)

Erkeğin dikkatini başka biri dikkatini çekmeye başlamışsa işler iyice berbat oluyor. Öyle bir durum olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…