- 12 Ocak 2019
- 195
- 134
- 18
- 27
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Ahahahha ask olsun yav... Oyle degil ahahahtövbestağfurullah diyerek girdim
tövbestağfurullah diyerek girdim
sanırımAyni seyi mi dusunduk?
Terbiyesizlersanırım
yoook ben değilim hepsi hormonların sucuTerbiyesizler
Benim eşim benden 4 cm kısan 1 yaşta küçük. Yani demem o ki, boy, kilo, mesafe, bunlar lanet olası birer rakam. Seviyorsanız birbirinizi, sıkıntı tinne.
Aaah ah yarama tuz bastınız. 8,5 yıllık evliyiz biz. Aynen sizin bahsettiğiniz gibi boylarımız. Eşim benden bir kaç cm kısa. Başta çok kafama takmıştım ama eşim hiç kompleks yapmayınca ben de önemsememeye çalıştım. Ama içten içe “keşke o benden uzun olsaydı ya da ben ondan kısa olsaydım” diye düşündüğüm çok olmuştur. Düğünümde babet giydim, saçlarımı istediğim gibi bir topuz yaptıramadım daha uzun görünmemek için. İnsan bir buruk hissediyor yalan yok. Eşime belli etmedim bu duygularımı tabi. Halen de topuklu ayakkabılara bakarken içim gidiyor. Topuklu giydiği halde eşinin yanında hala kısa görünen kadınlara imrenerek bakıyorum. Ama onunla evlenmeseydim de aklım onda kalacaktı muhtemelen. Çok iyi anlaşıyorduk.Sorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?