- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi siyahsweat
-
o kadar o kadar dogru ki. bunu cikarmiycam aklimdanAman boş verin insanları...
Yanınızda Kıvanç Tatlıtuğ'la gitseniz.
"Ay bu sarışın. Hiç sevmem." derler.
Hugh Jackman'ı tutun elinden "Anam bu da kırışık." derler.
Insanlarin boş düşünmek için emin olun sebebe ihtiyacı yok. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz.
Haklisiniz..Kısa boylu bir talibim vardı elimden kaçırdım resmen. Eşim ondan 20 santim uzundur. Lakin çok mutluluk verdiği söylenemez. Ergenler gibi görselliğe takılıp kalmayın
eşim 1.85 ben 1.63 ciddi bir boy farkimiz var ama ben boyuna posuna degil merhametine sevgisine yeri geldiginde o adamla sacma sapan guluslerimize ne biliyim bana olan saygisina cocuklarimiza olan ilgisine hayranim vurgunum benden kisada olsa uzunda olsa umrumda olmazdi sen adamin cussesine degil adam gibi mi ona bak ama illa ki takarım dersen de kirmadan incitmeden ayril derimHaklisiniz..
Şahsi fikrim bence önemli. Erkek uzun olmalı. Kel göbekli falan olabilir ama kısa olmasın.
Yalnız değilsintövbestağfurullah diyerek girdim
Benim hic aklima oyle sey gelmedi yorumunuz beni cok sasirtti iste akil nereye calisirsa...tövbestağfurullah diyerek girdim
Icinize sinmiyorsa ilerde de sorun olur bir yanınız mutsuz olur hepSorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
Bana karsi harika davraniyor tek sikayetim yok ama ilerde buna dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum..
Insanlarin fiziki ozelliklerini secme hakki yok biliyorsunuz.Sizin begenmediginiz uzuvlariniz yok mu?Herkesin illa ki vardir ama bunu biz secmedik.Dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum demissiniz.Kimsenin kimseyi fiziki ozelliklerinden dolayi kirmasi haddi degil diye dusunuyorum.Bir de su acidan dusunun:Uzun boylu biri olsaydi ama kisilik ozellikleri,ahlaki ozellikleri iyi olmayan biri olsaydi???Sorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
Bana karsi harika davraniyor tek sikayetim yok ama ilerde buna dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum..
Ne kadar çiğ bir mesaj bu ya...1.60 boyunda erkek de olur,cüce de olur,aşırı uzun da olur,kör de olur,sagır da olur,olur da olur.Sizin gibi haddi aşan da olur,kendini üstün gören de olur,alay eden de olur.Allah sizin gibilerden eylemesin!160 erkek mi olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?