Iliskide boy sorun mu

o kadar o kadar dogru ki. bunu cikarmiycam aklimdan

eşim 1.85 ben 1.63 ciddi bir boy farkimiz var ama ben boyuna posuna degil merhametine sevgisine yeri geldiginde o adamla sacma sapan guluslerimize ne biliyim bana olan saygisina cocuklarimiza olan ilgisine hayranim vurgunum benden kisada olsa uzunda olsa umrumda olmazdi sen adamin cussesine degil adam gibi mi ona bak ama illa ki takarım dersen de kirmadan incitmeden ayril derim

Boyum 158 , benim kadar yada benden kisa erkek yok tabi yada varsa da benim hayatima girmedi:) ama daha uzun olsaydim da ayni boyda yada kisa erkek istemezdim, benden uzun olsun isterdim 10 cm en azindan ama tabi ki en onemli kriter olmamali. Sana cok iyi davraniyormus, hicbir sorununuz yokmus, bunlar onemli ama buraya konu actigina gore seni rahatsiz ediyor bu durum sanirim

İnsanları bir kalıba sığdırmaya çalışmak yanlış geliyor, kısa,uzun,zayıf,kilolu vs.
Sonuçta sizde onlar gibi olabilirdiniz,veya sağlığınızı kaybedebilirsiniz önemli olan size herzaman aynı bakabilecek insanı bulabilmek.

Benim icin bboy onemli. Bu yasima kadar kendi biyumda ya da benden kisa erkeklerden hic hoslanmadim. Hep en az 10 cm uzun erkekler ilgimi cekti . Kisalarla kankaya bagladim. Bunu buraya yazdigina gore senin icin de onemli bir kriter olabilir bence.

Icinize sinmiyorsa ilerde de sorun olur bir yanınız mutsuz olur hep

Insanlarin fiziki ozelliklerini secme hakki yok biliyorsunuz.Sizin begenmediginiz uzuvlariniz yok mu?Herkesin illa ki vardir ama bunu biz secmedik.Dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum demissiniz.Kimsenin kimseyi fiziki ozelliklerinden dolayi kirmasi haddi degil diye dusunuyorum.Bir de su acidan dusunun:Uzun boylu biri olsaydi ama kisilik ozellikleri,ahlaki ozellikleri iyi olmayan biri olsaydi???

160 erkek mi olur ya
Ne kadar çiğ bir mesaj bu ya...1.60 boyunda erkek de olur,cüce de olur,aşırı uzun da olur,kör de olur,sagır da olur,olur da olur.Sizin gibi haddi aşan da olur,kendini üstün gören de olur,alay eden de olur.Allah sizin gibilerden eylemesin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…